Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia intrebarea de azi - incepem sa le dam copiilor cu crema de protectie solara? Si daca da, de care si cat sa fi SPF-ul? |
eu zic ca da, 50+
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
Ramonika spune:
Krelia - e Buna vestire, si masina mea de spalat tocmai de stoarce rufele... nu esti singura pacatoasa...
lavi - forumul a fost de vina? lasa ca-l mancam si asa, am mancat si eu ciocolata de casa afumata, ce mai conteaza un chec ars?
imi permit de ma lafaiesc si eu pe forum, pt. ca uitati ce face fiica-mea la ora asta...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Andrecluj spune:
Cuscri, Dy, Laura Eu am inceput sa o dau cu crema de soare cu factor de proiectie 50, dar aici situatia e alta, acum sunt 34 de grade. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Cuscri, Dy, Laura Eu am inceput sa o dau cu crema de soare cu factor de proiectie 50, dar aici situatia e alta, acum sunt 34 de grade. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
34?????? no... pai bine ca nu sunt acolo... deja eram moarta daca din martie e asa. Ce bine trebuie sa fie pt frgurosi... cred ca e paradisul pt ei
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Lalu_79 spune:
Neata
Multa sanatate lui Mihnea!Augmentinul e puternic, trebuie sa-si faca efectul.Pupici mamicii incercate.
Andre, e irezistibila Chiara.Voi cum mai sunteti cu raceala?
Diana, cu lapticul e ok, dar astept sa treaca cel putin 3 zile fara nici un biberon inainte sa ma laud.Cred ca nu mai e mult pana vin cu vestea buna.
Ma pregatesc sa iesim afara.Fiica-mea a decis ca nu mai doarme in timpul zilei decat afara. Ieri a dormit 4 ore in parc, incepusem sa-mi fac griji, ca ziua de obicei nu doarme decat f putin, 2-3 reprize de 30 de minute.
Ieri nu mi-am luat nimic de citit, azi nu repet greseala.
Pupiiici
dankutza spune:
Pentru cine e interesat de Kidex
Joi, 25 martie 2010, se deschide KIDEX
Cea de-a 12-a editie a targului pentru copii si intreaga familie, KIDEX, care se desfasoara in perioada 25 28 martie la ROMEXPO, este cu siguranta visul oricarui parinte aflat in cautarea unui univers fabulos populat cu oferte speciale extrem de irezistibile!
Pe o suprafata de 2000 mp organizatorii au reusit sa adune 135 de expozanti - cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse pentru cei mici, de la alimente, articole hranire, baie si igiena, medicamente, vitamine si suplimente, si pana la mobilier, decoratiuni, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, biciclete sau triciclete.
Asa cum v-a obisnuit, KIDEX se reinventeaza de la o editie la alta!
De aceea, si in acest sezon am pus la cale o multime de surprize:
· Brickenburg va construi in premiera la KIDEX o minunatie de orasel in miniatura din piese de lego pe o suprafata de 40 mp!
· Cei mici vor avea ocazia, de asemenea, sa castige 36 de super-ghiozdanase cu Mickey sau Minnie, daca vin la KIDEX si se inscriu in Clubul Mickey Mouse!
· Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei va asteapta cu 3 concursuri inedite, dar si cu ateliere de creatie!
KIDEX sustine activ 2 campanii sociale:
· Sustinem campania Pampers si UNICEF 1 pachet = 1 vaccin, prin care la fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, se doneaza un vaccin anti-tetanos necesar vietii viitoarelor mame si bebelusilor din tarile sarace ale lumii.
· Ii gazduim si sustinem pe cei de la organizatia GIA - Group Initiative for Animals care vor aduce la Kidex catei dragalasi si pisici alintate, animalute pe care le puteti adopta. Cei de la GIA va vor invata, de asemenea, cum trebuie sa aveti grija de un catel sau de o pisica si ce anume trebuie sa stii cand adopti un animal. Nu vor lipsi jocuri si concursuri, cadouri dragute si poze cu animalute!
Toata lumea iubeste SUPER-PREMIILE!
Inscrieti-va la tombolele si concursurile noastre Tombola Bebelusului, Tombola Frumusetii, Tombola Viitoarei Mamici, Iepurasul din burtica, Maratonul carucioarelor, Tup-tup bebe si aveti sansa sa castigati o multime de premii puse in joc de catre expozanti.
Program de vizitare:
Romexpo
25 27 martie, intre orele 10:00 19:00
28 martie intre orele 10:00 18:00
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
krelia spune:
mda....asta e...daca nu stim, nu cred ca se pune, nu? ....si-apoi, degeaba nu spal eu in zi de sarbatoare, daca ies afara si vorbesc urat (ipotetic, da?)
si eu ma gandeam la 50+...da' marca?...ce marca?
ah..uitasem..v-am pregatit niste vizionari
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
monica_80 spune:
Neatza si la noi. fetelor masa e servita: peste prajit, salata de peste marinat, icre pane, pt ca astazi se manaca peste :)
de scump Maria 13.12.2009
monica_80 spune:
ionela, mulua sanatate puiutul tau, imi pare rau ca va chinuiti atat. mamica incercata si puiutul sa se faca bine.
de scump Maria 13.12.2009