Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetele din iasi, ce spuneti de o ieseala sambata in parcul copou (la supercopou), la ora 14? daca are cineva alta idee, sau vreti alta ora, n-am nimic impotriva.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Lalu, nu stiam ca s-a reintrodus Novalginul pe piata. Noi il foloseam prin anii '90...la un moment dat se scosese....(stii ca se administreaza si in sectorul veterinar?)

Habar nu aveam .Eu am in casa supozitoare, 'au cas ou'.Pana acum printesa mea nu a facut deloc febra, slava D-lui.
Scuze pt informatia eronata.
Unei prietene, pediatra sunata in miez de noapte i-a recomandat sa-i dea bebelusului cateva picaturi de algocalmin din fiola normala...si i-a scazut temperatura asa.A fost o masura extrema,mamica se panicase si nu avea in casa supozitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele, daca aveti pofta si de checul meu ars...sunteti niste dragute...

Monica, ai dreptate, am uitat ca azi se papa peste....sa vad ce gasesc in congelator...daca nu...o sa ies la cumparaturi...sa fac macar pe diseara un pastrav la gratar!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Krelia, si eu ma chinui sa ma hotarasc la o crema cu factor de protectie.Ieri am vrut sa ma uit mai bine la cele din farmacie, dar tocmai s-a desfiintat Dona de la mine din cartier...

Monica, mie imi suna bine ora 14 sambata.Totul e sa fie si bunica de acord, ea lucreaza si in we e innebunita sa vada printesa.Sa vedem ce spun si fetele.

Ramonika, de unde ati luat paturica de activitati?Vreau si eu sa-i iau lui Ari, dar nu mi-a placut ce am vazut in oras...Ce-i drept, nu am cautat peste tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Ramonika, de unde ati luat paturica de activitati?Vreau si eu sa-i iau lui Ari, dar nu mi-a placut ce am vazut in oras...Ce-i drept, nu am cautat peste tot...

eu am luat de pe net, ca in oras nu prea sunt.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Cuscri, Dy, Laura

Eu am inceput sa o dau cu crema de soare cu factor de proiectie 50, dar aici situatia e alta, acum sunt 34 de grade.

ah viata exact ce mi-a recomandat doctorul , acusi vin si eu la voi

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Lalu, despre ce info eronata spui tu? ...ca nu ai de ce sa-ti cer scuze, Doamne fereste! (am zis faza aia cu veterinaru'...ca mi-am adus aminte de ai mei cand glumeau dupa revolutie si spuneau ca iau medicamente de cai

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

eu am luat de pe net, ca in oras nu prea sunt.

Merci.Am ezitat sa-i iau de pe net pt ca toate par faine si am zis ca ar fi bine sa o pipai inainte de a cumpara, dar se pare ca nu am de ales....ce am vazut pana acum in oras m-a dezamagit complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata la pranz si de la noi!

Venim cu vesti proaspete de la dr, dar mai intai vreau s-o pup tare si s-o strang in brate pe ancutza, ca ieri nu am mai apucat sa postez, sa le imbarbatez pe Ionela si RamoC, sper sa mearga piticii spre bine, sa va felicit pentru petrecerea de aseara!

dienutze, bine ca ati scapat de febra! prin ce parc va plimbati? mergeti si prin plumbuita? poate ne vedem intr-o zi...

dankutza, la kidex cred ca voi ajunge si eu duminica...

lavi, bun checul, chiar si ars, aveam asa o poftaaa, poate fac si eu unul azi

monica, bag si eu la un peste, pana il prepar pe-al meu

mai am de zis, dar am uitat

am vazut niste pozici si filmulete de Kreliutz, Andre, Lavi, Ramonik...

am facut si noi vaccinul azi, sper sa nu avem efecte adverse, am pus cartoful pe intepatura si am bagat un supozitor cu paracetamol.
am ai luat ceva in greutate, avem 6.900 si 67 cm.

va pup ca plange

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Lalu, despre ce info eronata spui tu? ...ca nu ai de ce sa-ti cer scuze, Doamne fereste! (am zis faza aia cu veterinaru'...ca mi-am adus aminte de ai mei cand glumeau dupa revolutie si spuneau ca iau medicamente de cai

Adicatelea nu stiam ca nu mai este Novocalmin pe piata .Am ramas mahmura dupa seara trecuta, desi am incercat sa ma dreg cu cafeau lui Lavi si puppuccino de la Andre

Mergi la inceput