Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Many_bany danut se impaca bine cu pampers dar nu ma impac eu. Miros a plastic . Asa ca vreau sa ma reprofilez dar pe ceva ce au mai incercat si altii ca sa nu am surprize. Stiu ca s-a tot discutat subiectul dar nus pe unde am salvat link-urile

mami fericit de Dan Mihail

Si eu am fugit de pampers premium care si acum folosim marca www.eco-baby.ro/Scutece_Ecologice_De_Unica_Folosinta/Scutece_biodegradabile_WIONA_MAXI_7-16Kg/id-333ac14b9fb93e5f72169bc141bc7b53.html" target="_blank">asta, pana acum nu ma plang

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

many sper sa treceti cu bine peste aceasta problema si sa va intoarceti repede si sanatosi acasa

o mamica harnicuta pt cap nou avem? sau ati luat-o pe

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,mare bataie de cap

Cand ma gandeam la diversificare,mi se parea normal sa incep cu cereale,doar ca ea fiind mai plinuta,m-am gandit la riscul de obezitate.
Si am ajuns sa incepem cu banana,care ii place la nebunie,si nici reactii alergice nu au aparut...cand am incercat cu suc de morcov,nu a mers prea bine,asa ca am ramas la banana...am incercat cu o lingurita de suc de mar,s-a strambat de ziceai ca-i dau lamaie-a doua zi scaun verde...Intre timp,au inceput din nou,in forta,problemele cu refluxul,asa ca am luat o pauza(de cruditati) si am intrat pe cereale(la sfatul medicului de familie)...pe care le accepta bine. De ieri am bagat piure de morcov...ieri,inainte de piure,a refuzat laptele,cand i-am dat morcov,a acceptat,doar ca,fiind prima zi,nu i-am dat decat vreo 3 lingurite(de-ale ei,foarte foarte mici). Astazi,dupa bibe,nu ma asteptam sa ia mai mult de 2-3 lingurite,dar ea tot mai deschidea gura si nu mai putea de bucurie! Bine,nici azi nu i-am dat mult,dar macar a `cooperat`!
Cel mai frumos e cand rade si vorbeste cu mancarea in gura,chiar daca mi-a bagat morcov si in ochi!

Intreba cineva (oare Camy?) unde hranim bebeii. In prima zi,am pus-o in scaunul ei,pt `filmari`. Apoi sprijinita pe perne(ea e invatata,ca numai asa a trebuit sa o hranim de cand cu refluxul),sau in bouncer.

Am mai adaugat si eu poze recente.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

acusi face cuscra capitol noi ca are INCARCATOR

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hai ca fac eu
mai stau 10 minute cu voi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pacat ca pic de somn ca aici e super chef, muzica beton, beutura fina, companie aleasa...ce mai...

Rgagapie pai trec zilnic pe langa blocul tau de 2 ori. Ma bag prin gaura si ies pe la garaje spre gradi. Gradi e pe o straduta laturalnica de pe Calea Radnei. Aradencele le gasesti la Prieteni dintotdeuna, se scrie de ani de zile si am trecut de suta de capitole. Sunt fete faine, pe mamica finutului nostru fff buna prietena cu mine acolo am cunoscut-o.

Mani va tin pumnii maine!

Si eu as incerca si alte scutece ca astea (pampers premium) o irita pe lateral unde sunt benzile de plastic, se umezeste acolo si-i vesnic iritata, m-am saturat. Eu am zis ca intru in farmacie si iau pampersi la bucata ce firme gasesc si vad care-i priesc.

No bine am gatat muzica merg la nani ca maine ma zgarii pe ochi...
Na ca s-a trezit...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna seara, sper totusi ca nu dorm toate mamicile!
Sunt franta, am intrat sa zic cateva vorbe si ma duc si eu la culcare.
Am fost la vaccinel si la controlul de 4 luni, toate bune si frumoase. 6350g si 69 cm - cica-i prea lunga si cam este daca ma uit la grafic insa asa este ea. In rest, eco la organe au iesit f bine, dezvoltarea-i buna, mai avem de recuperat la musculatura ce am pierdut din cauza blocajului insa este timp.

Am intrebat despre diversificare, a zis sa lasam natura sa-si urmeze cursul, atata vreme cat ia in greutate si este energica, inseamna ca laptele-i bun, deci discutam dupa 6 luni.
De asemenea, a recomandat calduros folosirea de baby carrier si wrap-ului - ajuta mult muschii din jurul coloanei si coapsele.

Am citit informatia din link-urile Dianei, am tot comparat si cu site-uri europene, in special din Franta (fiecare cu piticul lui), am vb si cu o colega de la care am aflat si D-carea nemteasca, am tras oarece concluzii si mi-am facut oarecum planul. O sa termin maine traducerea si atasez si concluziile personale. O chestie funny gasita pe un site francez a fost listarea tipurilor de carne care pot fi consumate de bebei printre care era si cea de cal.
Ca sa nu mai mentionez dupa, am gasit si schemele propuse de Nestle (parca cineva a mentionat aici) si din pacate nu m-a impresionat. Este cam orientata catre produsele lor.

In rest, pe scurt: poze frumoase, Krelia (seamana izbitor Rares cu tine si are trasaturi tare fine - da-l si tu la scoala de germana, poate mai schimba impresii cu zuzi a mea ),Andre - tare scumpa fetita voastra si nu mai stiu cu cine am mai vazut poze, am doar un neuron la ora asta si ala megaobosit.

Sunt cam stresata, ca nu stiu cum este cu febra asta dupa vaccin, nu mi-a facut niciodata febra pana acum, ma gandesc ca daca nu a facut pana la 21.30 (avea 37,6)nu mai face.

Va pupicim, lasam un prosecco deschis pt doritoare si ne auzim maine.
peseu: Many, tinem pumnii maine, Ramo, o sa fie bine ai sa vezi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

cap 49

sa ma ...pe el de "mousse"

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

alo

cand intri sa faci capitol nou, spune, sa nu-si mai bata si altii capul

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Banuiesc ca una-i Simina si alta ii Monis. Puneti mamicile in actiune please!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput