Many,pupam poponetul lui Vladut si tinem pumnii,sa treaca repede si sa nu doara. Tinem pumnii si pt putulica!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi Iti amintesti sarcinile noastre, tatii lipsa, similitudinile, etc? Ei, acum daca iti spun ca am comandat exact aceleasi hainute pe care le are Annabelle, fara sa-ti vad pozele, ma crezi? Uite, maine bagam o parada a modei si noi ca sa ma crezi. caciulita rosie tot de acolo e? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
hey, unde's paharele cu bacardi? unde'i toata lumea care ar trebui sa se tina de pahare? nicht, canci chef azi, mmm?
Lumi mi-o inchipui pe Annabelle razand si scuipand mancare in jurul ei ... vroiam sa te intreb daca ti s-a intamplat vreodata sa ii dai mar sau banana sau morcov si sa regurgiteze dupa si sa scoata tot ce a mancat...asa s-a intamplat azi la noi dupa o lingurita de mar
many_bani offff, saracutul Vladut..pupam baiatul sa treaca repede si cu bine de problemuta asta...hai, curaj ca o sa fie bine
oare cuscri meu ce face? ce face manuta buclucasa? de ginerica al meu nu ne mai spui nimic? Sabina moare de dorul lui si asteapta o veste de la el ... pupam si Stefita mica si mamica si ginerica
mariaandreai, dana.n, laurica, raluci[b]
[b]Monis am luat ceva hainute pt Sabina si o apa plata pt mine ...deocamdata atat
gata, mergem la nani , noapte buna mamici
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!