Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
rgagapie spune:
Cu toate problemele pe care le avem fiecare, va rog (daca puteti) sa o ajutam pe Raluca are doar 3 ani (pe care si i-a sarbatorit in spital in loc de tort ea primea injectii si perfuzi) . Pe site-ul acesta puteti gasi mai multe informatii: http://www.raluca.getodata.ro/.
Eu cunosc destul de bine parintii, nu sunt amarati, dar tata a renuntat la servici pentru a putea merge in fiecare zi la Timisoara unde este internata. Mama e in concediu medical.
Va pot spune cate ceva despre clipele tragice prin care au trecut pana acum, 2 scene imi vin in minte:
1. A trebuit saa faca niste analize in Austria, de la spital le-au cerut o masina care sa duca proba de sange la aeroport si 50 de euro(costul analizei). La aeroport unul din prieteni a mers, dar a tot fost expediat dintr-o parte in alta pana cand a plecat avionul (aproape 5 ore a stat in aeroport cu proba de sange).
2. Pentru a putea face citostatice a trebuit sa comande ceva antibiotic (absolut vital) pe care l-a gasit doar in Ungaria, dupa ce s-au chinuit cateva zile l-au gasit. Stiti care a fost culmea, i-a dat o singura doza, dupa care medicamentul a fost "pierdut".
In acest moment este intrerupt tratamentu cu citostatice, deoarece sistemul ei imunitar este foarte slabit si are temperatura 40.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
Lidia74 spune:
Nah ca ne-a apucat pe toate bucatareala: eu am facut placinta cu mere.
ANDRE mi-am salvat si eu reteta de cuibi.
RAMONA te pupic . Nu te mai gandi la ce e rau. Sper din suflet sa nu se adevereasca spusele doctoritei.
Votat la toate fetili pt plantatie.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5Andre - sarumana de reteta , am notat si o sa vad eu daca vreodata.... Zic si eu sa le mai descarci aici - ca daca nu aici, atunci unde?, doar nu te-o urmari si pe tine cineva, nu? |
mariaandreai spune:
Buna seara,
Hop si noi, sa nu mai pierdem vreo petrecere! Eu tare as bea un pahar de vin ... si un campari ... si ... mai bine ma opresc Si as vrea si ceva dulce!
Noi suntem bine, ocupate cu curatenia si plimbatul.
Ancutza
RamoC, Ionela, Andre fulgusorii sa se faca bine repede
Maria si Miruna(11.12.2009)
Lumi_Richard spune:
Buna seara si de la noi!
Raportez prima zi de succes in ale diversificarii!!!
Am fost la plimbare,fiica-mea a facut abdomene pana mi s-a facut mila si i-am ridicat spatarul,ca vroia neaparat sa vada lumea
Am vazut poze cu bebelasi superbi de Ramonika,Krelia si Andre(Chiara gangurind in italiana).
RamonaC,sper ca banii care ii veti cheltui pe analize sa fie doar pt linistea ta,si ... subscriu celor spuse de Andre doctorita aia merita niste urari...de bine.
Ionela ,multa sanatae lui Mihnea,asteptam vesti une cat mai repede.
Monica,cand vreti intalneala? Mie mi-e greu sa vin in Copou cu carutul,dar putem incerca!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13Andre, salvat reteta, balesc de numa..., iar privelistea...minunataa!! iaca s-a linistit si matza..Da cand e botezu' italiencei???s-au am ratat eu postarea..cand ai zis?Nu mai zic ca te auzeam vorbind in filmulet cu fii'ta in italiana, si mi s-a facut asa dor de Italica, si de tot ce am vazut si trait acolo...asa mi s-a facut un dor de duca.. |
raluci_b spune:
gata si eu is aici, serviti va rog un limoncelo
hai lili cu bacardii ala
si va mai dau ceva, un pepene galben cu prosciuto si parmezan andre ce zici, te bagi ?
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui rgagapie Cu toate problemele pe care le avem fiecare, va rog (daca puteti) sa o ajutam pe Raluca are doar 3 ani (pe care si i-a sarbatorit in spital in loc de tort ea primea injectii si perfuzi) . Pe site-ul acesta puteti gasi mai multe informatii: http://www.raluca.getodata.ro/. |
dymomo77 spune:
Monis vroiam sa te intreb ai schimbat scutecele lui Santi? Ai gasit ceva care sa te multumeasca? Eu inca mai bantui ca vreau sa renunt la Pampers si inca nu m-am horarat.
mami fericit de Dan Mihail