Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
dymomo77 spune:
Ramo eu astept postarea ta de luni in care sa ne zici ca Domi e perfect sanatos. Cu sotul ce sa zic... mai mult calm(chiar daca e greu) ca e si el la distanta si singur... si isi face o mie de griji pentru Domi... Vine el si soarele pe strada ta.
mami fericit de Dan Mihail
Ancutza_Bro spune:
56 monede rgagapie
28 monede simina2
74 monede Lidia
70 monede Lavinia
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
RamoC te rog ai incredere ca o sa fie totul bine, Dominic o sa se faca bine si o sa pape si o sa se joace si o sa-si bucure mamica atat de trista in momentele astea
te pup si ma rog pt voi
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
lylyana.ion spune:
RamoC o sa fie bine, ai sa vezi
Andre, "am mers sa intreb marea daca mi-a simtit lipsa anul trecut. A zis ca da, ca n-a vazut fund mare in zona, dar am linistit-o ca anu' asta va vedea mai multe"
copilu' meu a adormit si io astept musafiri in loc sa ma culc langa el
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
dana n. spune:
Salutare dragelor!
Am cam lipsit in ultima vreme. Profit din plin de vremea frumoasa si de faptul ca este prietena fratelui la noi...ne plimbam, am curatat gradina si casa ptr. Paste. Fiind frumos afara David doarme in carut pe terasa, la aer si asa ne putem face si noi treaba.
Alexa, ma bucur din suflet ptr tine.
Ionela, multa sanatate bebelului.
Ramona, sunt sigura ca ne vei aduce vesti bune.
Ancutza,
Krelia, Andre, Ramonika, am vazut poze frumoase cu fulgusori superbi.
toate fetele dragi.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
dymomo77 spune:
Adunat 69 de monede pt Lavi. La restul votasem in ultimele 24 de ore ...
mami fericit de Dan Mihail
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ionAndre, "am mers sa intreb marea daca mi-a simtit lipsa anul trecut. A zis ca da, ca n-a vazut fund mare in zona, dar am linistit-o ca anu' asta va vedea mai multe" |
monis5 spune:
fetelor, ce e cu prezenta asta slaba pe aici? daca nu da nimeni de baut, nu va inghesuiti?
eu nu prea pot scrie ca tati e inca la birou si-s singura cu pitix, pe care tb sa-l bag imediat la baie. da' tot zic:
Ancutza - felicitari pentru banutzi! v-ati luat ceva dragutz, ridicator de moral?
Andre - sarumana de reteta , am notat si o sa vad eu daca vreodata....
Zic si eu sa le mai descarci aici - ca daca nu aici, atunci unde?, doar nu te-o urmari si pe tine cineva, nu?
Imi pare tare rau ca sunteti asa necajite, pup Chiara frumoasa, sa treaca mai repede si sa mergeti la plaja, sa faceti poze la care sa balim, verzi de invidie
revin mai incolo putin si continui
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
Dankutza, misto cartea!!! (da auzi tu..cand o primesti, dac nu are multe pagini, nu bagi si matale niste scanuri si la fetili care nu o au???..asta fara sa auda producatoru)
Andre, salvat reteta, balesc de numa..., iar privelistea...minunataa!! iaca s-a linistit si matza..
Da cand e botezu' italiencei???s-au am ratat eu postarea..cand ai zis?
Nu mai zic ca te auzeam vorbind in filmulet cu fii'ta in italiana, si mi s-a facut asa dor de Italica, si de tot ce am vazut si trait acolo...asa mi s-a facut un dor de duca..
Ancutza, citit, pupici la fetili nemtence!
Raluci, da ce povesti zici tu acolo..cica pt cupchii. Las ca mai citea Badea , acu vreo luna dintr-o revista cica pt cupchii o povestioara super nasoala, cu niste termeni de te cruceai, nici la colt la baba floarea, nu auzeai asa cuvinte, si o morala a povestirii de 2 bani, de mi s-a facut efectiv greata..Puii nostri ce o sa mai gaseasca bun de citit, studiat cand vor ajunge mai marisori???
Mai fetelor, da va aud pe toate cu curatenia de Pasti si mi se zburleste paru, ca tre sa ma apuc si io musai....Da zic mereu ca de maine..asa am zis de altfel toata saptamana
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Adunat 69 de monede pt Lavi. La restul votasem in ultimele 24 de ore ... mami fericit de Dan Mihail |
Dati si pe la mine cate un vot, azi am facut o plantatie si pentru maya: maya2009, a mea e rgagapie.
Multumesc .
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)