Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Andre cuibul ala e cu miere? Asa se face?

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Vad ca mai multe probleme pune vaccinul de 4 luni decat cel de 2 luni. Hm! S-au plans cam multe fete pe aici. MA ia cu fior. Mai am de asteptat apropae 2 luni, dar totusi...

Dana, cica pe masura ce cresc, reactioneaza tot mai tare la vaccinuri, din cauza ca li se perfecteaza si lor sistemul imunitar si atunci se lupta mai puternic cu virusii introdusi in organism.

Imi pare rau ca v-ati simtit din nou rau cu articolul pus de mine. Nu asta a fost intentia, ci aceea de a mai sustine fetele care sunt batute la cap de familie si doctori ciudati si care mai pot salva lucruri sau prelungi alaptarea, si in nici un caz de a face rau fetelor la care alaptarea nu a functionat

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monisule Vrei reteta? Au iesit dementiale! Lavi Nu le fac cu miere, ca nu ne place mierea, fac de obicei cu nuca, dar azi nu am avut, asa ca am facut cu migdale. Lauricule bre Uite poza de la mine din balcon (dar realitatea e mult mai frumoasa) marea mare Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele sa nu uit, sa NU cumparati carti de la editura GIRASOL, au neste povesti de te doare......cu soarele care mananca fetite mici si cu un nene cu barba albastra care avea o camera in care pe pereti atarnau femei decapitate si cu o ghera de pui pe post de cheie

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Haloooo! (ca la mine'n cartier)
Am fost in parc! Nu mai iesisem de martea trecuta, cred. Soare inselator, caci batea un vantut receee. Am imbracat bine pitica.
Am socializat cu un pustiulica de 9 luni care incerca sa faca pasi singurel, o scumpete mica ce semana leit cu mamica lui! Am fost foarte uimite cand am vazut o fetita care se dadea pe role, era imbracata vesel si i-a atras privirea minute bune
Am si dormit in 2 ture A fost frumos.

Maine avem program de sopinguiala, caci bate vantul prin frigider, dar sper sa ajungem putin si prin parc. Nu inca in H, dar vara acum incepe, clar ca prind si eu gasca din urma

Dankutzule, esti o scumpa
Ieri, cand am vazut cat arata termomentrul atat am avut in cap, ce mi-a zis pediatra de la prima vizita: daca face febra pui supozitor cu paracetamol, unul intreg, daca nu scade, faci solutie de otet o parte cu apa o parte si pui sosete inmuiate, si mai poti face baie scurta, si la spital tot asa fac! Aveam in cap ca nu au ce face mai mult!
Nu te mai ingrijora dinainte, nu toti copiii fac reactii adverse, Chiar constat ca sunt rari.

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

O zis cineva ceva de Baileys? cu gheata??? Trimite-ti incoace la doamna va rog! Raluci, acu irish cream te faci ca salivez pe tastatura! Ce curatenie, ca aia de dupa santier am terminat-o de mult, iar dinaia mare de pasti nici nu ma gandesc sa fac. Am si eu o limita si a mea se cam termina cat de curand. Abia luni vine soacra-mea....
Acu am si eu liniste ca doarme Teo (de la 4 ) si pruncii mari sunt afara cu sotul. M-as apuca de calcat dar astept din lipa in clipa sa se trezeasca mandra. Numa ma insir sa am ce aduna...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele sa nu uit, sa NU cumparati carti de la editura GIRASOL, au neste povesti de te doare......cu soarele care mananca fetite mici si cu un nene cu barba albastra care avea o camera in care pe pereti atarnau femei decapitate si cu o ghera de pui pe post de cheie

na ca am ajuns sa dau quote la raspunsul meu , deci cautand minunata editura pe net, am gasit site-ul lor si la contact ce sa vezi Adresa: Str. I.L. Caragiale nr. 72, cl#259;direa B, Sat Dudu, Comuna Chiajna, Jude#355;ul Ilfov, na ca ma duc sa le bat la poarta

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Imi pare rau ca v-ati simtit din nou rau cu articolul pus de mine. Nu asta a fost intentia, ci aceea de a mai sustine fetele care sunt batute la cap de familie si doctori ciudati si care mai pot salva lucruri sau prelungi alaptarea, si in nici un caz de a face rau fetelor la care alaptarea nu a functionat

Eu stiu ca intentia ta nu a fost una rea. Intr-adevar fetele trebuie susutinute sa alapteze cat mai mult. Asa as fi facut si eu. As fi alaptat-o pana la 5-6 luni.
Pt mine e un subiect delicat alaptarea si atunci, pur si simplu trec peste mesajele care sunt despre astea. Nu am exeprienta si nici nu stiu ce sa le spun la fete.
Pupici.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Poze BUBU
asa creste Bubu

ce tare
oare cum de au voie sa publice asa ceva? de fapt... ce ma mir? ca public exista pe lumea asta pentru absolut orice prostie

Andre - vreau! dar pana sa scrii, zi intai cat dureaza . ca daca tre sa investesc 3 ore in bucatareala, prefer sa balesc linistita "pe uscat"

Diana - eu zic ca daca bei destul bailis nu-ti mai pasa ca ai rufele necalcate

Raluci hai sari cu spritul la d-na doctor, acuma cat ii doarme pitica

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

O zis cineva ceva de Baileys? cu gheata??? Trimite-ti incoace la doamna va rog! Raluci, acu irish cream te faci ca salivez pe tastatura! Ce curatenie, ca aia de dupa santier am terminat-o de mult, iar dinaia mare de pasti nici nu ma gandesc sa fac. Am si eu o limita si a mea se cam termina cat de curand. Abia luni vine soacra-mea....
Acu am si eu liniste ca doarme Teo (de la 4 ) si pruncii mari sunt afara cu sotul. M-as apuca de calcat dar astept din lipa in clipa sa se trezeasca mandra. Numa ma insir sa am ce aduna...

m-am facut
iuhuu vine soarca cu forte proaspete

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput