Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
dankutza spune:
Monis iar te-am luat cu cateva secunde.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza [quote]citat din mesajul lui monis5 Imi pare rau ca v-ati simtit din nou rau cu articolul pus de mine. Nu asta a fost intentia, ci aceea de a mai sustine fetele care sunt batute la cap de familie si doctori ciudati si care mai pot salva lucruri sau prelungi alaptarea, si in nici un caz de a face rau fetelor la care alaptarea nu a functionat |
si mie mi-a fost frica de reactii acum la 4 luni, si asa cum zice si monis asa mi-a zis si asistenta "sa-i dai preventiv sa sigur face febra acum e mai mare si are deja anticorpi" ma rog, nu i-am dat nimik preventiv, dar a crescut temperatura pe la 37.7, eu zic sa stai linistita
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
dankutza spune:
Am comandat cartea “Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?” de pe siteul asta http://www.luciamuntean.ro/
Deja visez cu ochii deschisi, ce dupa-amieze faine o sa am cu Cezarica cand o s-o invat sa deseneze. O sa ne inatreasca legatura dintre noi mai mult, facand diferite activitati impreuna.
Cand o sa-mi vina cartea, o sa va spun daca merita. Mie mi se pare super conceptul, pt ca sunt putine carti care te invata cum sa desenezi. Totul pare o joaca de copii. Daca ati vedea cum desenez eu, v-ati cruci. O sa invatam imperauna. O sa-mi incerc mana pe Zbuciumix, mai intai.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
monis5 spune:
Dankutza - si mie mi se pare super cartea aia, sa ne zici daca e faina si in realitate. si eu trebuie neaparat sa invat copilul sa traga 3 linii coerente ca si eu sunt varza la desen. (si la muzica). mdea, daca am facut desenul si muzica in scoala cu administratoarea scolii la ce sa ma astept? (alta idiotenie a sistemului comunist, astea 2 materii erau paria, de parca erau ciumate)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Andrecluj spune:
Moni La mine nu dureaza nici jumatate de ora, dar io-s cam viteza in bucatarie. Io zic (macar reteta, ca altele ce am pe suflet le-am tacut). Aluat:600 gr de faina1 ou intreg si 4 galbenusuri200 ml lapte100 ml apa50 ml ulei30 gr drojdie30 gr zaharcoaja de lamaieputina sareSe intinde si se unge cu un unt frecat cu zahar vanilat sau zahar simplu, pudra, peste care se presara ceva (nuca, orice). Se ruleaza foarte strans, se taie in feliute si se pun in cuptorul incins. Se fierbe niste lapte cu zahar vanilat si se arunca peste cuiburi cate o lingura din laptele fierbinte, de 2 - 3 ori si gata. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dienutze Haloooo! (ca la mine'n cartier) Am fost in parc! Nu mai iesisem de martea trecuta, cred. Soare inselator, caci batea un vantut receee. Am imbracat bine pitica. |
mama dar ati rezistat ceva in casa, a avut pitica ceva sau de ce nu ati iesit ?
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Moni La mine nu dureaza nici jumatate de ora, dar io-s cam viteza in bucatarie. Io zic (macar reteta, ca altele ce am pe suflet le-am tacut). Aluat: 600 gr de faina 1 ou intreg si 4 galbenusuri 200 ml lapte 100 ml apa 50 ml ulei 30 gr drojdie 30 gr zahar coaja de lamaie putina sare Se intinde si se unge cu un unt frecat cu zahar vanilat sau zahar simplu, pudra, peste care se presara ceva (nuca, orice). Se ruleaza foarte strans, se taie in feliute si se pun in cuptorul incins. Se fierbe niste lapte cu zahar vanilat si se arunca peste cuiburi cate o lingura din laptele fierbinte, de 2 - 3 ori si gata. |
iami iami notat si eu cu permisiunea dvs duamna
ce face mugurasul italian, frumoasa prezentarea de moda, ca doar na din capitala modei prezinta chiara? cum e cu raceala cu dintisorii, abia astept sa ne pui filmuletz de la plaja
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Io zic (macar reteta, ca altele ce am pe suflet le-am tacut). |
hadica cum bre, te rog sa versi tot, acum se face curatenia de primavara toata lumea sa faca curant intai in suflet, hai aici varsati tot eu sunt inca bine asadar va asculta baba
Poze BUBU
asa creste Bubu
Ancutza_Bro spune:
salut, am ajuns si noi acasa de vreo ora...
sunt happy ca au intrat in sfarsit primii banuti
Dankutzule ai zis ca asa ai fi facut si tu, ai fi alaptat pana la 5-6 luni, fara sa te superi pe mine, pot sa te intreb de ce doar atat si nu mai mult? ce te-a determinat sa gandesti asa?
Sabina s-a intors azi spre niste jucarii de pe spate pe-o parte , nu a reusit sa se intoarca pe burta dar e un progres totusi
pupici la toata lumea...revin....
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
dienutze spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
mama dar ati rezistat ceva in casa, a avut pitica ceva sau de ce nu ati iesit ? Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Il asteptam pe D-nul sa vina cu Poze BUBU asa creste Bubu |
nuu, nu a avut nimic pitica, doar ca nu a mai fost timp, iar de vineri pana luni inclusiv am fost in deplasare in provincie, la bunici
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)