Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

FELICITARI MICHELLE !!!
BUN VENIT bb ANDREI !!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

OANA, sper ca mai citesti pe aici...
Ce vreau eu sa iti spun, ...sa faci tot posibilul sa te odihnesti cat mai m7ult. Si in timpul zilei incearca sa furi cate o ora de somn cand doarme BB. Sotul mai e acasa? Nu ai pe cineva mai aproape sa mai stea cu bebe ca sa poti tu dormi? E FFF IMPORTANT crede-ma, ODIHNA si SOMN !!!
pentru starea ta de spirit, pt confortul psihic, si in speciat pt ca transmiti totul bebelusului. Iar producerea lapyicului e influentata in mare masura de factorii astia...
Daca as fi in Cluj zau ca as veni pe la tine sa stau cu Bb numai ca sa te poti odihni... Incearca totusi sa gasesti momente pt somn. Sa nu intrati intr_un cerc vicios, fiindca sigur esti mai obosita decat crezi.
Eu am avut doar vreo doua zile din astea grele, cu colici, plans, mancat des si stiu cum e... Din fericire a fost mama iar la mine o sapt, azi a plecat , si m-a ajutat enorm. Dar chiar si asa, am incercat in fiecare zi sa mai fur o ora de somn.

Va pup si sper sa revii curand cu vesti bune

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

legat de colici, parca azi e mai bine, dar stiti ce solutie am gasit? Nu-i mai dau nici un sirop special, zau, tot ce am realizat cu ele a fost sa-i dereglez scaunul. Azi a facut de 2 ori si mult mai frumos Ei da, asta e, ajungem sa ne bucuram si minunam de fiecare kk, si partzuletz

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushicata spune:

Buna fetele ,

Pe 20.3.2010 la ora 20.01, s/a nascut David Nicholas. Da....stiu ca de fapt trebuia sa fie Arianna, dar ne/a facut doua surprize.....una ca s/a nascut cu 4 saptamani la (36 sap) inainte si ca era baietel
Ne/a facut foarte fericiti. E doar cam micut are 2.400 , Agapar 9 , nastere naturala.....s/a garabit si nici nu am mai avut timp de epidurala...ufffff
Acum e fosrte cuminte, parca nici nu l/ar avea in casa , trebuie sa/l trezesc eu sa pape ca daca ar fi dupa el ar dormi tot timpul.

Cristiana , mami de baietel extrem de fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stiamFelicitari papusicata!
bebe David cuminte si mancacios

rebiana sanatate lui Luca , ma bucur ca mara nu mai are asa multi mucisori
contractiile alea dureroase le astept ca pe.o minune!

nafi merci cam acelasi lucruri le stiu si eu, contractii nedureroase am de la 19 saptamani BH...dar vad ca degeaba
sambata fac 39 si sambata cealalta 40 :))) asta e culmea

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Am venit de la dr. A fost super ok. Am programat data, 19 aprilie (puteti sa ma treceti in lista)!!!! Deci va fi berbecutz cum am vrut eu. Am facut si cultura si mi-a recoltat asistenta, fara valve, fara nimic, doar un betigas, n-am simtit nimic. Deci nenea doctorul ma va vedea direct la operatie . Eco nu mi-a mai facut, asa ca m-am rujat degeaba azi pentru bebe, ca nu ne-am vazut!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui papushicata

Buna fetele ,

Pe 20.3.2010 la ora 20.01, s/a nascut David Nicholas. Da....stiu ca de fapt trebuia sa fie Arianna, dar ne/a facut doua surprize.....una ca s/a nascut cu 4 saptamani la (36 sap) inainte si ca era baietel
Ne/a facut foarte fericiti. E doar cam micut are 2.400 , Agapar 9 , nastere naturala.....s/a garabit si nici nu am mai avut timp de epidurala...ufffff
Acum e fosrte cuminte, parca nici nu l/ar avea in casa , trebuie sa/l trezesc eu sa pape ca daca ar fi dupa el ar dormi tot timpul.

Hei...ce de surprize! Felicitari ptr David Nicholas! Recuperare rapida si sa ai un bebe cumintel si mancacios!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papushicata

Buna fetele ,

Felicitari Papushicata!! Bun venit pe lume bebe David!!
(de unde stiai Roxi ca e baietel si nu fetita? sau stiai ca a nascut?)
Annya ma bucur ca ati stabilit data!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Papusica ta Bravooooooo
Bine ai venit bb David!!!

Din cate observ eu la odiseea nostra au fost numai nasteri usoare sau rapide si refaceri dupa cezariana la fel.
Sper sa se ia si la mine

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Felicitari Papushica, sa fie sanatos si sa aveti parte de impliniri!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput