Bobocei de sept-oct 2008 (270)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Diana, din ce am citit la regulament nu mai poti raspunde. Poti raspunde doar atata timp cat ai trifoiul pe pagina. Si trifoiul apare doar daca in ora in care ai fost selectata navighezi pe dc (adica nu e suficient sa ai forumul deschis, trebuie sa mai schimbi si pagina). La ce activitate e pe forum acum, mai greu cu schimbatul paginii , eu am avut noroc ca atunci am deschis laptopul si m-am logat

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Banuiesc ca toata lumea e pe afara...noi am fost,da mai avem si teme asa ca...

Intrebare:Cum imbracati copii acum ca sunt aroape 20 de grade?Le mai dati ciorapel lung pe sub pantalon,da caciulitza?

Babytza cum e soricelul azi?

Lumi,Ada,Andy_g voi??

Xor tinem pumnii sa fie bine.

Dya yupii

Paula multa sanatate,sper ca esti mai bine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy noi ne imbracam asa, body, bluzitza, gecutza subtire, fara dres fara caciulitza.

paula multa sanatate

andy_g cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, eu bananai pe net ca-mi dorm hunii de 3 ore deja.
suntem mai bine, eu tot fara pofta de mancare, da' ma fortez, in rest vioaie si sa traiasca! tati e ok de tot.
iar hunisorii si ei spre bine, mai avem muci si tuse usoara, dar se vad ameliorari de la o zi la alta. deja se pot odihni bine, pot sa respire, si noaptea si la pranz, ca dovada de vreo 2 zile dorm snur la pranz cate 3 ore +, iar noptile le dorm intregi! nici n-am visat ca voi ajunge la asta, auzi tu, sa dorm eu 8-9 ore legate...
la cresa mergem de luni.

eu nu i-am mai scos pe huni afara de vreo 5 zile. au tot avut febra, n-am avut de ales... si n-am vrut s-o dam si altor copilasi, destul ca ne-am imbolnavit si noi, si soacra-mea si socrul meu. daca n-am fi fost raciti si daca i-as fi scos, nu le-as mai fi dat nimic pe sub pantaloni (raiati sau blugi subtiri purtam noi primavara/toamna), si daca nu batea vantul, nici caciulita pe cap n-ar fi avut. daca batea vantul, o caciulita subtire, subtire sau hanorac cu gluga.
noi am renuntat la geaca inca de acum 5 zile, cand i-am scos ultima oara, avem in schimb un pullover captusit cu polar sau un hanorac, tot din polar. pe dedesubt body cu maneca lunga si atat. daca nu le ingheata nasul si manutele, inseamna ca e ok.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am revenit si noi de afara Andrei doarme de vreo 40 de minute m-am chinuit sa il culc mai devreme ca la 17 sa mai putem iesi o tura afara ca nu am putut sta atat de mult ca a trebuit sa termin si mancareaIn fiecare zi trebe sa gatesc off off mai mai.
Ce slaba miscare pe aici.
Paula am vazut ca nu mai pot raspunde.Merci.Nu stiam raspunsu oricum eu nu prea am ureche muzicala
Laura Andrei a fost azi imbracat asa un dres f subtire si pantalon de trening subtire un body maieu si o bluza de bumbac subtire peste a avut o bluza trening exterior fas captusita cu polar si o caciulita subtire in cap.Insa i-a fost cald in sus ca a transpirat insa el e tare calduros din fire seamana pe ta-su.
Cred ca diseara ii dau doar body cu mancea scurta si o bluza cu fermoar din bumbac.Si iau gecuta la mine daca se face mai frig dar acum de ex sunt 21 grade.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Dya - ce ai facut bun de mancare? Ce mai papa Andrei? (ca stiu ca e la fel de mofturos ca si Mark)....nu mai am idei ce sa mai incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Xor e tot la fel de mofturos cum il stii.El mananca supa si ciorba rar felu 2 de exemplu ieri a mancat spanac mare minune...Azi am gatit supa de curcan (asta e preferata lui), carnita cu legume la wok, o ciulama de ciuperci si un orez cu lapte.Din astea Andrei va manca supa si orez cu lapte la restu nu cred ca am sanse.Voi ce mai mancati???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!!

babytza, te imbratisez!! greu trebuie sa fie, dar sunt sigura ca situatia se va imbunatati pe zi ce trece. daca totul este bine medical, isi va reveni! nu-l forta sa mearga, ia-l cu usurelul, incurajeaza-l daca incearca singurel, lauda-l pentru orice. l-a slabit virusul asta pacatos. sanatate multa!!

Ada, sanatate si lui Radu! cum mai e??

Paula, Lumi,s anatate multa si voua!!!

nikolici, ca si sugestie, poti sa iei in geanta niste jucarioare: o minge mai mica, o masinuta-doua, o papusica...ce mai aveti voi pe acolo si cand Karina vrea ceva al unui copil, sa faceti schimb. usor-usor va invata fata cums ta treaba si nu va mai fi asa vijelioasa. daca tu nu o lasis a ia jucaria altui copil, devine si mai inversunata, asa ca ii poti spune ca daca ii dati si voi ceva copilului frespectiv, va da si el jucaria lui, sa va jucati putin cu ea...cand copilul vrea jucaria lui inapoi, ii spui ca acum trebuie sa faceti iar schimb...
ma gandesc eu ca ar merge, acuma, vezi si tu
cu chiftelutele cum mai stai??

Nerantula, abia astept sa vad poze cu Gruia frezat!

Laura, eu l-am imbracat pe R zilele astea asha: stramp (la pranz subtire, seara din ala gros), pantalon raiat, destul de subtire. sus: body cu maneca scurta, bluza de bumbac si vestuta de fash, caciulita subtire de velur dublata cu bumbac subtire (ziua) iar seara i-am dat o bluza de polar si un hanorac lucrat de mine, plus caciulita de lanita. nu l-am lasat cu capul gol pt ca pe aici bate vantul, chiar daca soarele dogoreste cat de cat
il controlez mereu sa nu fie transpirat, am la mine body, bluza si caciulita de schimb, mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello...

Am fost la gradi, am venit de la gradi... Azi n-a plans ca n-a avut timp, au fost in parc vreo 2ore si ceva.Mi se pare putin ragusit, ii dau homeopatele de laringita din start ca sa minimizam surpriza.
In rest, mai vesel ca azi n-a fost in nicio zi.
In fiecare dimineata zice ca nu vrea la gradinita, si eu tot ma chinui sa-l conving ca de fapt vrea.
Azi am renuntat si i-am zis, da, stiu ca nu vrei, nici eu nu vroiam deloc cand eram ca tine. Asta e, nu vrei si gata. Eu ti-am zis unde te duc acuma, ca doar nu te mint niciodata. N-a mai zis nimic. Adica a zis, da, la gradi ma duci ca stiu drumul.
Ce tehnica, noroc ca mai citii si eu o carticica intre timp.
In afara de asta am inteles ca statu toata ziua prin fustele directoarei si n-a avut timp sa miorlaie prea mult.

Radu are seara febra 39.5, cu 6 cu 7, pe la 7 asa il apuca si in ciuda novocalminului il tine pana la 12 pe putin. Ziua n-are nimic, doar ca nu prea bea nici apa nici suc, nici macar laptele nu-l bea tot, nici cu mancatul nu sta grozav, ma gandesc ca il doare in gat ca doar mi-a zis dr. ieri ca e rosu.
Mai ciudat e ca i-au aparut niste bubute mici nereliefate, 4-5 pe burtica, 2-3 pe un picior, 5-6 pe spate. O fi o reactie la priorix??? Sau o reactie alergica la novocalmin de exemplu...?
Nu mai stiu ce sa cred. Oricum e cumplit de morocanos, nu te poti intelege cu el iar disparitia sobolanului puturos nu ajuta deloc. Sobolanul pufos nu face fata, zace intr-un colt cu coada lui prea roz cu tot.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

am scris un mesaj si dintr-o singura apasare mi-a sters pruncul totttt...incerc sa rescriu...
Dya -MArk mananca tot supe, ciorbe, branza, paste (simple sau cu suc de rosii si ciupercute), a mancat de 2 ori smantana de la puiul cu smantana (carnea mi-a lasat-o mie) in rest....ciuguleli...fructe fel de fel, covrigei, pufuleti, iaurt, albus de ou (daca simte o bucatica de galbenus isi face greata)....si cam atat de variat cred ca e meniul nostru.....aaa si intr-una din zilele trecute am facut comanda la pizza....Mark a venit, a testat terenul din priviri si a inhatat o bucata...am crezut ca nu va manca pt ca era cu pui si el mi-a scuipat in freza mereu carnea oricum i-as fi preparat-o....dar de unde...se bateau turcii la gura lui...nu-i puteam lua felia din mana Daca am sa-i fac pizza eu, cu pui, branza, ardei, masline, rosii va manca oare?? Inclin sa cred ca nu dar in curand cred ca voi testa ca nu mai stiu ce sa-i mai dau...

Mergi la inceput