Bobocei de sept-oct 2008 (270)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cu imbracatul... ce sa zic. Avem strampi dar nu i-am imbracat prea des, nici macar iarna. Oare de aia sunt plozii mei raciti tot timpul?
Pentru iarna am avut salopete matlasate captusite cu polar, pampersul si aia direct, asa umblau.
Acum avem pantalon de trening (din cel flausat) sau raiat, sau blug subtire captusit cu bumbac si mai subtire, tricou si un trening gros (captusit) sau o geaca subtire. Dimineata un polar suplimentar. Pe cap caciulita subtire din aia de munte "head buff" si dimineata si gluga de la geaca/trening. Cam asta e standardul la noi pentru 10 - 22 grade.
intre 5 si 10, daca e soare, adaug peste trening si polar vesta de puf de gasca si le pun un pantalon mai gros.
Daca m-ar auzi vreun austalian ar zice ca-s nebuna si incotosmanez copiii, si ca o sa se sufoce cu atatea tzoale pe ei

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

azi R a mancat la pranz ciorbita de periosoare de pui cu o ridiche
ii place la nebunie si-mi cere : rrridicheeee! i-am dat zilele trecute si salata, ii place! e ierbivor, ca mine (bine, sa nu credeti ca mie imi place salata goala)
si a mai mancat si 3 clatite cu gem...am vrut as ma opresc la 2, dar era cu o mana in farfuria cu clatite si cu una pe borcanul cu gem: tatitaaaaaaa, deeeeem! l-am pacalit si nu i-am dat decat jumate din cea de-a treia...
el nu mananca la pranz 2 feluri de mancare odata. ii dau ciorbita inainte de a se culca si cand se trezeste ii dau felul 2. azi avem mancarica de shtevie.
pt diseara ii fac fidea cu branza de regim la cuptor, iese o bunatate, i-am facut pana acumde vreo 3 ori si a bagat la greu

cam de ieri, de azi, a inceput sa-l pronunte pe R, luung, gatuit, dar suntem pe drumul cel bun.
l-am intrebat ieri fructele: marrr, parrrra, bandane, ac'a(portocala)
si azi mi-a aratat pe carte trrenu' care merge la garrra

R are o mamaie (socra-mea), o mamu' (mama mea), care uneori este tot mamaie, dar ca sa le diferentieze, ii zice ei mamu, cum i-a zis de prima data si o "mamaie Maca"
azi s-a trezit strigand-o de mama focului pe mamaie Maca...si mamaie Maca a plecat ieri...
mamaie Maca este o matusa a sotului, care mai vine pe la noi, e cea care l-a invatat pe R sa spuna A-pa, asta vara, daca va mai amintiti.
acum, femeia s-a simtit datoare (ca multa lume), sa-l invete cate ceva pe R, cat sta pe la noi si l-a invatat unele lucruri, dar a vrut sa-l si dezvete de suptul degetului. in zadar i-am explicat ca efectul va fi invers...a zis sa incerce, asa ca i-a spui lui R sa nu mai bage degetul in gura ca i-l papa ratza (in acceptiunea lui R, rata=maca)
copilul a prins ceva si de fiecre data cand o vedea baga dgetul in gura si zicea : maca-maca! maca-maca! si de aici a ramas ca e mamaie maca...

si daca tot m-am intins, macar sa va plictisesc iremediabil
mai nou, eu sunt mamalutza. mamalutza si tatalutzu, care mai este si tatanu, tatanutzu...papatuta, kakaluta...nanaluta...dar trecem noi si peste astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ada - se pare ca Teo se obisnuieste usor usor cu gradi...iar daca el va vrea sa mearga, il va influenta cu siguranta si pe Radu...
Uff cu racelile astea...incearca sa ii dai ceva pt gat...de ex tantum poate ii va fi mai bine...si mark a inceput sa cam stranute azi...deseara incep cu oscillo si deja i-am dat propolis c...poate nu va evolua boala...
sanatate multa va doresc

Mergi la inceput

Ada, zi-ne si noua ce carte citisi!

cand R a facut febra 39,6, dr mi-a zis sa-i bag supozitor, sa-i dau doza de nurofen si doza de panadol, toate odata, plus sa-i fac impachetari daca nu cedeaza...cand am suntat-o, eu eram deja cu R impachetat in brate

voi ce imunostimulatoare mai dati la copiii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Claudinna - trimite-ti te rog rudele sa il invete si pe Mark cate cevaEl tot nu spune mare lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Claudinna, ati trecut la diminutive?? Ce tare! Incredibil cat de repede evolueaza la varsta asta copii!

Lumi eu cred ca hunii au fost raciti, tati a facut o mica indigestie si tu te-ai imbolnavit de...griji si oboseala Sa te faci bine repede!

L-am trimis pe Mihnea afara cu mama, era sa de incantat ca pleaca, l-am imbracat si s-a urcat repede in carut. Degeaba incercam sa il dau jos si ii explicam ca mergem cu masina pana in parc! Prin urmare am mers cu carutul pana la masina

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Xor Andrei nu vrea ou deloc sa nu il vada decat in ciorba ca nu ii simte gustul.Iar cu pizza eu i-am facut ca am patit cam la fel cu el dar nu a papat-o pe a mea bineinteles se pare ca nu sunt prea buna la facut pizza.
El e fan gogosi si de ceva zile cand iesim afara ma duce la brutarie sa ii iau gogosi bineinteles ca cedez si ii iau o devoreaza...Mi-am adus aminte de Falkone a lui Feli
Claudinna bravo lui Razva mama cate mai spune el cred ca Andrei o sa zica atatea la 3 ani

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Calin si Coacaz Negru de la PlantExtract. Doar ca sunt alcoolice si ma tot intreb daca nu le poate face rau la burtici, aia 2-3 ml de iau ei pe zi.

Cartea mentionata era How To Talk So Kids Will Listen
& Listen So Kids Will Talk by Adele Faber and Elaine Mazlish dar ce bine ar fi daca mi-ar iesi de fiecare data, inaite sa apuc sa ma enervez...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Xor, nu e exculus ca mamaie maca sa ajunga pe la Iesi, ca acolo a facut facultatea, asha ca pregatiti-va! o sa-i spun ca e cerere

Paula, cred ca Mihnea se saturase in casa. si eu il bag pe Razvan in casa cu scandal...si da, evolueaza incredibil. ieri eram in pat, sa-l culc si vorbeam cu el...el cu degetul in gura...nu mai stiu ce am zis, dar oricum, am zis ceva de genul: cum mai Razvane, cum? si el scoate degetul din gura, afisheaza ranjetul caracteristic si spune: cum??

Dya, la 3 ani nu se va mai diferenta nimic, pentru ca Andrei, chiar daca nu-ti zice acum, acumuleaza

Mergi la inceput

eu i-am dat osccillo pana prin februarie, din febr. pana acum vreo sapt i-am dat imunobaby si acum ma gandeams a-i iau imnuno grip junior. imunobaby mi se pare f bun, dar este si f scump...chiar nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput