Bobocei de sept-oct 2008 (270)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo iar are 39.2
Ma impusc? Nuuu, nu pot nici sa ma impusc, in primul rand pentru ca nu eu am febra 39.2, si in al doilea pt ca ta-su doarme. Cine l-ar mai verifica de febra??

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

muuh, in primul rand multumesc de raspuns, Am cautat acum pe amazon, dar cel mai ieftin priorifix e 280 EUR, daca mai pun si transportul, iara sare ca lumea peste buget.....ufff

mai convenabil e UK-ul l-am gasit la 200£, dar nu are cine sa mi-l aduca atat de repede de acolo pentru ca noi avem nevoie de el intr-o saptamana, sa plecam pe undeva de Paste....

Mergi la inceput

uff ada, sanatate multa lui dorel

radu cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Ada, Ramona, va multumesc de raspuns.

Ada, sper ca nu am trezit vreun voinic azi cand am claxonat. Eram f bucuroasa ca te-am recunoscut. Te-am vazut pe tine si apoi am recunoscut caruciorul . Sper sa aveti o noapte linistita si fara febra.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

si inca una:

aveti vreeun pont de sharuit cu privire la inacaltamintea de primavara vara? niste pantofiori simpatici nebutucanosi fara sclipici si alte brizbrizuri

Mergi la inceput

La multi ani Floricelelor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata Iar ne-am trezit la 6

Cafea cioco calda si pepsic

La multi ani Cristina !!!!! Sa fii iubita si fericita, sanatoasa si norocoasa !!! O zi superba alaturi de cei dragi !!!!! puuup

La multi ani floricelelor !!!!

David merge !!!!! A mers ieri in parc o gramada Apoi seara acasa !!!!! Suntem bine !!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Capitol nou

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput