Bobocei de sept-oct 2008 (270)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Babytza
ma bucur enorm ca sunteti bine! Bravo David! Si La multi Ani, daca tot va sarbatoriti!

Lumi mai da tie nu-ti ajunge ca ai facut doi dintr-o lovituri, i-ai facut si frumosi de te baga in boala! e foarte reusita schita...mi-ar place si mie sa am ceva de la fetita respectiva. oare crezi ca ar face si decor/desene pe pereti pentru camera de bebe? ca trebuie sa-i fac si eu camera mariei si mi-ar place sa-i pictez cate ceva...

nerantula Gruia e dulce foc!! tare simpatica noua freza
de unde ai luat patul pana la urma? vad ca si tu ai personaje din desene pictate pe pereti. cine ti le-a facut?

dya eu nu o scot pe Maria daca e vant. pe la noi pe aici bate foarte tare iar eu am sinuzita si ma doare capul dupa 5 minute, asa ca ma gandesc ca nici ei nu-i e foarte bine.

ada cred ca pe toate ne tenteaza si ne macina gasirea unei solutii pentru varianta ideala descrisa de tine. si io ma mai gandesc ce as putea face...la un moment dat mi-a trecut prin cap si ideea de gradi (acuma-s pe la altele, dar vorba anamonei, asa cum vin asa le si demontez) numai ca mi s-a parut investia foarte mare, responsabilitatea de asemenea si mai sunt si cheltuielile lunare mari, care trebuie acoperite oricum, adica pe langa banii initiali trebuie sa ai si o suma lunara pe care sa o poti aloca pentru a sustine gradinita, cel putin o perioada.
no, dar iti tin pumnii, de fapt ne tin pumnii pentru a ajunge la acel statut ideal...

pio
referitor la laptele de seara, maria bea in continuare si nu cred ca as putea sa o fac sa renunte, ba mai mult, ea mai bea si noaptea un bibe si apoi dimineata inca unul...daca as fi sigura ca ii face rau, probabil ca as incerca sa-l scot...parca a scris Lala mai demult o strategie pe care a aplicat-o ea si care mi s-a parut eficienta (ii explicase ca vacutele nu dau lapte noaptea, bla, bla), desi pentru mine ar fi cam heartbreaking, in sensul ca mi-ar fi foarte greu sa o las pe Maria sa planga, dar daca ar fi musai as face-o si gata.

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Abe, patul nu e cumparat, e facut pe comanda. Desenele pe pereti au fost facute de o pictorita pe care am intalnit-o la babyexpo.
Babytza, la multi ani soricelului si cat mai rapide alergaturi!
Xor, copiii nu vor avea camere separate, doar in prima faza o sa punem patutul lui Neghinita intr-o alta camera care e acum camera de studiu/lucru/biblioteca, dupa cateva luni o sa stea amandoi in camera lui Gruia, care a fost gandita in culori care sa mearga si la baietei, si la fetite.

Abe, Xor, Babytza, multumim pentru complimente!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

zi luunga si grea. de la 04.20 sunt in picioare, iar aseara am pus capul pe perna la 00.30. azi am facut parastas pentru mama, de 9 luni, doamne cum a trecut timpul...... parca mai ieri...

laura, pio, cristineescu, ada, nerantula, abe.

nerantula, schita noastra e A3, un pic mai mare decat A4 si i-am dat 150ron. nu stiu daca e mult sau putin, as fi dat si mai mult, macar ca s-o ajut, chiar daca schita nu era prea grozava. dar cum arata si f bine, nu mi-ar parea rau nici daca as fi dat prea mult!
imi place f mult patul lui Gruia!
cat despre noua tunsoare, ii sta fff bine, asa ma gandesc sa-i tund si eu pe huni, dar nu cred sa stea.... Gruia chiar a stat cuminte? tot la Ciufolici l-ai tuns?

abe, multumesc tare mult de aprecieri!
sunt sigura ca i-ar placea Ralucai (asa o cheama pe fata care a facut schita). si in plus, stiu cata nevoie are de banutzi... daca vrei, vorbim pe PM, iti dau nr ei, vedem cum facem. sau ma anunti cand te hotarasti.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

aaa, si avem un canin! avem, adica Edi. si iese si al doilea, motiv pentru care de ieri este tare necajit... numai cu TV sau Gummy Bear il mai impac, nici in brate nu vrea, gelurile si nurofenul nu ajuta prea mult....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Abe ti-am scris si pe privat dar nu-i secret. Sora mea termina Artele anul asta si are ceva experienta in picturi rupestre. AM tot vrut sa pun anunt pe DC dar am amanat pe a doua zi :). Daca te intereseaza va pot face legatura. La fel oricine altcineva, si sorela mea e talentata, ne-a pictat si acasa la mama si astept si eu sa termin niste renovari s-o pun la munci agricole.

Ma scuzati daca am deranjat pe cineva.

edit: lumi,i-ai dat destul de mult dupa orice standarde dar e un ajutor, asa ca se intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

v-am mai intrebat mai demult despre scaunele auto, ce imi recomandati

intre timp m-am lamurit ce e cu isofix-ul si ne-am hotarat sa luam un scaun cu isofix

cum nu reusesc sa imi conving sotul sa dam mai mult de 900 ron pe scaun, primele optiuni au cam cazut (romer, maxicosi, jane)

ce stiti despre scaunele Nurse? aveti si alte recomandari care sa se incadreze in plafonul de pret? si de unde sa le cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

v-am mai intrebat mai demult despre scaunele auto, ce imi recomandati

intre timp m-am lamurit ce e cu isofix-ul si ne-am hotarat sa luam un scaun cu isofix

cum nu reusesc sa imi conving sotul sa dam mai mult de 900 ron pe scaun, primele optiuni au cam cazut (romer, maxicosi, jane)

ce stiti despre scaunele Nurse? aveti si alte recomandari care sa se incadreze in plafonul de pret? si de unde sa le cumpar?

Incearca sa le iei pe cele mentionata din afara. Pe amazon.de un Maxi Cosi e cam 200 - 250 Euro. Daca te decizi incerc eu sa te ajut cu adusul de acolo, detalii pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lumi, felicitari pentru canin! Intr-adevar caninii sunt mai durerosi decat maselutele? Oare de ce?
Gruia nu a mai stat asa ca la un an la tuns, a fost putin agitat, insa le merge mana fetelor alora de la Ciufolici ceva de admirat! Nu l-as duce in alta parte. Voia el sa se tunda, sa se pieptene, la un moment dat isi pierduse putin rabdarea, dar am finalizat fara incidente.

Miruna
, ai prins raspunsul cu analiza biochimica a laptelui la spitalul Gomoiu, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Lumi, felicitari pentru canin! Intr-adevar caninii sunt mai durerosi decat maselutele? Oare de ce?
Gruia nu a mai stat asa ca la un an la tuns, a fost putin agitat, insa le merge mana fetelor alora de la Ciufolici ceva de admirat! Nu l-as duce in alta parte. Voia el sa se tunda, sa se pieptene, la un moment dat isi pierduse putin rabdarea, dar am finalizat fara incidente.

Miruna
, ai prins raspunsul cu analiza biochimica a laptelui la siptalul Gomoiu, da?

Nu dar prind acum. Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nerantula la noi canini au fost mai durerosi decat maselele.
Maselele nu stiu cand au iesit. Acum avem toate maselele si toti canini iesiti, insa canini inca mai cresc..si se pare ca il deranjeaza inca..musca tot ce prinde..si baga degetul in gura..ceea ce nu a facut pana acum never.
E super camera lui Gruia

Mergi la inceput