Slinguri geantă - retrase în SUAşiCanada

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

multumesc conchita pentru informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Conchita, calm down ca strici frumusete de fata cu riduri de enervare! (si nu, nu fac misto, azi ti-am vazut pozele si recunosc ca am ramas f placut impresionata). Pe bune ca tu esti cel mai inversunat avocat al Sabinei si crede-ma ca nu are nevoie, se descurca foarte bine singura!

Pe bune ca in ultima vreme am regretat ca nu are forumul voce, ca sigur multe "conflicte" se rezolvau. Se intelege gresit de multe ori ce se scrie, se intelege mereu doar sensul ironic. Sau poate ca ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

o las pe sabina sa povesteasca necesitatea acestor obiecte.
eu una nu am avut nevoie de ele si e frumos din partea mea sa ma retrag. ( imi pare rau ca a trebuit sa-mi atraga cineva atentia pentru asta , cand puteam sa nu ma bag in seama )

Mergi la inceput

Pe bune Conchita, tu cand te duci la topicul ala cu credinta, chiar incerci sa practici ce ziceti acolo? Ca esti tare inversunata si nu ierti nene deloc, dar deloc. Platesti polite mereu.
Pai asa te invata fetele alea acolo? Sau iertarea e buna doar pentru fetele de acolo? In rest tai si spanzuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ce polite platesc eu, Carmen?!! tocmai ma delectasem cu mesaj de la Vikinga, imi antrenez neuronul injumatatit sa-mi amintesc intocmai cum procedam, ca are fata nevoie, vorba aia, de-abia a nascut si cand colo, stai asa ca incepe din nou razbelul: DE CE NE ATARNAM COPIII DE GAT? DE CE SUNTETI MAME SUFOCANTE? - astea fiind intrebarile zilei la topic. din nou. dupa ce deja celalalt episod s-a dus pe campii din acelasi motiv. ok, continuati, eu pot vorbi cu Vikinga si restul mamicilor si pe privat despre nesuferitele astea de slinguri, ca deja nu vreau sa mai aud de ele, la cate conflicte creaza.

si ce legatura are discutia fetelor crestine cu slingurile?!! ok, renunt, numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da eu nu ma cert cu nimeni, hai sa nu mai amestecam, m-am lamurit cu alinta, e all ok, pe bune, hai sa vb in continuare de cum se poarta CORECT esarfele, ca despre asta e vorba, daca tot folosim, sa o facem in siguranta.

adica eu de fapt am povestit, pt noi a fost f misto cand il durea burtica, la drumuri pe teren accidentat, la avut grija de doi copii deodata si cand s-a facut Gh mai mare, pouchul a fost salvator de vieti cand obosea el de la mers pe jos.
Cred ca asta n-am povestit.

mergem de pilda in parc, se joaca, alearga etc, si dupa aia vrem acasa si nu vrea in carut de nicio culoare, il puneam in pouch si era super multumit.

Pouch-ul mi se pare f misto in etapa asta motrica a lor. "Cand in pouch, cand pe jos" pentru mine a fost mult mai comod decat varianta "cand in brate si cu o mana imping carutul, cand in carut "

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Habar nu am ce polite (ca intrebai si la celalalt subiect ce aveati cu Muffin si nu-mi raspunse nimeni), dar esti avocatul Sabinei si pui la colt fetele care au alta parere decat ea.
Nu toate avem aceeasi parere, experienta, ia-o cum vrei, nici nu e normal, suntem oameni diferiti, cu asteptari diferite. Nici Sabina, nici tu, nici eu (mai ales eu ) nu suntem perfecte in tot. E atat de greu sa acceptam ca nu toate simtim si procedam la fel?!
de cand e lumea oamenii gresesc, din greseala se creeaza lucrurile noi, ca daca ar fi toate perfecte, nu am mai avea nevoiede nimic. Nimeni nu e perfect si cel mai bun, toti suntem supusi greselii. De aia mereu se apeleaza la iertare, toleranta. Hai ca am dat-o in religie! Macar am o scuza, suntem in postul mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

carmen, io cu alinta pupam piata independentei de 2 pagini, nu ne certam, nu ne contram, nu ne nimica, unde vezi tu conflict?

una a folosit sling, alta nu, care e baiul?
iti io care e baiu, nu e niciun bai, totul e roz cu floricele, serios;0)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

... si io care credeam ca Andrada ma iubeste si crede ca-s fata desteapta si echilibrata :)))).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Atunci e bine, pot sa ma duc sa ma culc. Exact cum spuneam, ne-ar fi tare de folos voce la forum. Nici tu nu ai mai intelege mereu ca cineva e ironica cu tine si nu ai mai fi ironica cu fetele care au alta parere si experienta decat tine.

Sincer acum, eu as fi atat de inversunata doar la capitolul muzica si as da lectii in stanga si in dreapta si nu as accepta greseli. Acolo esti stapana, ai dovedit cine esti si ce poti. Tot respectul si daca as fi in tara mi-as dori sa ii fi profesoara copilului meu. Dar mame suntem toate, toate ne iubim copiii (nici nu vreau sa cred altceva) si facem tot posibilul sa fie perfect. Perfectiunea mea nu trebuie sa fie si perfectiunea ta si invers. Copiii se cresc diferit pt ca sunt diferiti. Muzica se canta "citeste" de pe portativ doar intr-un singur fel, nu poti schimba nimic daca acolo sunt scrise anumite note, interpretarea e unica. Sper ca m-ai inteles acum.

Mergi la inceput