Slinguri geantă - retrase în SUAşiCanada

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
fara distorsionari intentionate ale adevarului (dictate de business sau nu)

Io cred ca Diana avea si a breast milk business, atunci cand isi sacrifica din timp si energie si nervi pentru a promova beneficiile alaptatului .

Iar numai sa insinuezi ca o tipa ca Diana - care ani de zile a umplut DC cu postari minunate pro-copii - ar putea sustine slingurile pt. ca pur si simplu asta e business-ul ei, mi se pare descalificant.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

denizel asa mi s-a parut - din ce ai spus mai sus.
scuze daca nu e asa.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Diamat si de ce nu te-ai prezentat de la inceput: sa spui ce user ai fost si ca ai un biznis cu slinguri? Nu ar fi fost mai bine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mirela, nu, nu e asa :).

Chestia e ca eu o plac pe Llaura, o plac si pe Andrada si o plac foarte tare pe Diana.
Si acuma, daca tot s-a intors, ar fi pacat sa fie gonita cu maturoiul pentru niste neintelegeri absurde.
Fata asta ar trebui tinuta cu forta pe DC .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

M-am consultat cu moderatori si am decis sa las discutia sa curga. Am insa rugamintea de a transa un lucru care a fost semnalat de un participant la discutie.
Diamat - tu esti persoana pe care o apara Sabina la alt topic (tot despre avertizarea asupra slingurilor) si care are o afacere care vinde slinguri?
Aceasta precizare este necesara pentru ca nu cred ca e posibil ca cineva care vinde slinguri sa dea sfaturi obiective 100%.
Dar oricum, mamicile care citesc acest topic sunt indreptatite sa stie acest amanunt, de dragul adevarului.

In rest, scuze pentru interventie si va urez copii sanatosi.

Mirela, serios? deci daca eu pictez, este imposibil pentru mine sa-mi dau cu parerea obiectiv fata de pictura? dar cum ramane cu siteul asta desprecopii atunci?? Mirela, atata publicitate exista aici, inseamna ca si la tine exista dubiul ca nu te poti pronunta obiectiv fata de Tide si Pantene, iar daca maine ai reclama pro-carucioare, e clar ca nu poti fi obiectiva anti-slinguri - tu cum te-ai simti daca ai primi acuzatia asta? eu cred ca te-a convins cineva ca asta e cazul in ce-o priveste pe Diana, pentru ca refuz sa cred ca e opinia ta. dar asa, daca m-oi fi creditat vreodata cu vreo opinie valida, te rog sa te gandesti ce interese "obiective" au cei care te incita contra altora pe dc, pentru ca mie mi-e clar ca asta se intampla - ai sanctionat-o pe Sabina, dar nu si pe Andrada si Llaura pentru acuzatiile si insultele proferate in topicul asta - interventiile lor nu aveau legatura cu slingurile, ci cu persoanele' iar regulamentul interzice asta.

Llaura, mesajul tau despre troli la adresa dianeimat este descalificant, la fel ca si campania ta anti-Sabina.

daca am avut un ultim dubiu ca discutia asta e politica si-atat, mi s-a spulberat acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

Citat:

Io cred ca Diana avea si a breast milk business, atunci cand isi sacrifica din timp si energie si nervi pentru a promova beneficiile alaptatului .

Desi nu ne-am cunoscut personal, ne-am intalnit de mii de ori pe dc si stiu ca ma intelegi. Dar..un exemplu.

Acum ceva timp, impreuna cu o moasa si o alta mamica in training cu La Leche Ligue, am organizat niste inatlniri de suport pentru mamele care alapteaza. Fara nici un ban, fara nici o urma de profit, fara absolut nici un beneficiu material de nici o forma. Plateam singure inclusiv apa pe care o 'serveam'. Una din ele a pus un anunt pe un alt forum, privitor la intalniri, unde se organizeaza, ce se intampla, daca cineva are probleme si doreste sa vina... Mesajele au fost considerate reclama si sterse. Pardon, pe doua forumuri.

Nu ca as fi eu vreo Ioana d'Arc, desi poate sunt dar atunci cand majoritatea celor care-si fac o afacere o fac exclusiv pentru bani si aleg sa isi faca reclama prin reviewu-uri false, anunturi la mica publicitate gen 'vand produsul x, nou' si e de fapt producatorul, nu o mamica, pot intelege suspiciunea celor din jur. Pot spune ca nu fac asta pentru bani si ca primul meu gand e cu totul altul, insa adevarul e ca cei care vor, care ma stiu cat de cat, o cred. Ceilalti nu. Mai mult decat sa fiu sincera nu pot face. A, in momente din astea era buna si alecxxxsutza2010 , scapam de un stres.

Daca moderatorii considera interventiile mele deplasate si ca nu se poate continua acest topic la fel de fain cum incepuse, atunci sa decida ei ce vor face cu el. pot sa zic sa n-o intrebati pe andrada?

muffin voi discuta jignirile personale la adresa mea in privat cu admin-ul, deci pentru asta nu era nevoie. Iar o abordare de genul 'eu sunt aia', stati sa va povestesc era total inoportuna pentru ca, cum am mai spus, nu vreau sa prezint nimic in calitate de producator. Lucrurile pe care le-am spus aici sunt cele care m-au facut pe mine sa imi port copilul #351;i nici nu am vrut sa ma ascund sub un nume fals. Mi s-a parut de departe cea mai bun#259; variant#259;. Am detaliat mai mult o pagin#259; în urm#259;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamat

Citat:

Desi nu ne-am cunoscut personal, ne-am intalnit de mii de ori pe dc si stiu ca ma intelegi. Dar..un exemplu.

Daca moderatorii considera interventiile mele deplasate si ca nu se poate continua acest topic la fel de fain cum incepuse, atunci sa decida ei ce vor face cu el. pot sa zic sa n-o intrebati pe andrada?

muffin voi discuta jignirile personale la adresa mea in privat cu admin-ul, deci pentru asta nu era nevoie. Iar o abordare de genul 'eu sunt aia', stati sa va povestesc era total inoportuna pentru ca, cum am mai spus, nu vreau sa prezint nimic in calitate de producator. Lucrurile pe care le-am spus aici sunt cele care m-au facut pe mine sa imi port copilul #351;i nici nu am vrut sa ma ascund sub un nume fals. Mi s-a parut de departe cea mai bun#259; variant#259;. Am detaliat mai mult o pagin#259; în urm#259;

care jigniri? poti sa le enunti in public?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Se numeste conflict de interese. Chiar daca este doar aparent, trebuie evitat prin dezvaluirea informatiei (identitatii) relevante. Laura are dreptate, este o cerinta elementara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Diana, fair enough. Eu am spus ce am avut de spus, gata cu degetele si cu listele si cu aberatiile. I've made my point si o sa ma opresc din clarificat, nu ca n-as mai avea ce dar ce e destul e destul.
Promit ca de acum am sa citesc constiincios si cu pocuh-ul n-am glumit, peste cam trei luni vreau sa merg in vacanta intr-un oras mare unde cred nu mai merge cu carutul cum merge pe la noi pe la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Diamat pentru tot ce faci din suflet. Toate lucrurile bune se intorc.
Chiar cred ca s-a ajuns departe cu aceasta discutie. Si, oricum fiecare mamica de la DC stie ce e mai bun pentru puiul ei. Haideti sa ne concentram si pe alte fapte pozitive - ati vazut ce energie avem cu totii .

Paste Fericit la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Se numeste conflict de interese. Chiar daca este doar aparent, trebuie evitat prin dezvaluirea informatiei (identitatii) relevante. Laura are dreptate, este o cerinta elementara.

Unde e conflictul?

Cred ca se vorbeste de reclama voalata. Dar mie nu mi s-a parut reclama, pentru ca nu spune nimeni "veniti la mine sa cumparati". Ci doar sustine ideea despre topic. Care poate sau nu sa fie considerata de mamici/tatici.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput