Slinguri geantă - retrase în SUAşiCanada

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nici eu ca si denizel nu inteleg de ce atata vehementa anti-purtat. ca doar nu e obligatoriu, cine nu vrea/nu are incredere/nu poate nu face si gata

important e cine poarta copilul sa il poarte corect, si sa se ghideze evident dupa semnalele micutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Eu nu vind, dimpotriva, am dat caruta de bani pe el, pentru ca l-am luat pe cel mai bun, din material mai buna, elastic, bumbac organic ca sa nu faca vreo alergie etc. Raluk16, ce am avut eu, este exact ca al cel pus de tine in imagini! Pentru acesta votez cu ambele miini, daca sint mamici pe aici care au nevoie si nu stiu ce sa aleaga. Conditia este ca trebuie sa fie pus bine si corect, fixat copilul foarte bine in el, cu pinza perfect intinsa peste corpusorul lui, fara cute, fara sa fie prea strins, dar nici prea larg, iar capusorul sus, aproape de gitul si umarul mamei ca sa-l poata simti/vedea ce face. Si nu pe spate la virste mici, poate mai incolo, dupa 6-7 luni, nu stiu... mie inca mi se pare periculos sa-l duci in asa ceva in spate, in aglomeratie, nu vezi ce face. Dupa un an poate...

Si nu uitati si de port-bebe ergonomic, cel pus in poza, mie iar mi s-a parut excelent pentru copilasii intre un an si doi, noi am fost si pe munte cu el asa: http://www.dropshots.com/nelia#date/2009-07-11/13:41:37

Da, si mie mi-a placut mult de tot. Si iarna il fereste de aerul rece direct, ca inspira aerul de pe corpul mamei.

Eu l-am tinut acolo si cat l-am adus la petrecerea de la Botez. Si ca sa nu-l pupe toata lumea pe fata si pe maini, si sa se simta aparat de atatea noutati. A fost excelent si am dansat in 3 .

Eu nu am zis de pus pe spate in wrap. M-am referit de tinut in brate culcat pe spate, cum stau toti bebeii mici pe care ii vad in poze, al meu nu a vrut asa, plangea de numa. Sau la pus pe spate in patut. Nu am zis de pus cu spatele la mama in wrap.

Si multumesc mult de poza cu ergo-ul, de mult cochetez cu el si ma tot gandeam daca o sa fie bun si wrapul si la vara sau sa-mi iau un ergo.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OK, de data asta chiar m-am enervat un pic! Si chiar daca poate nu ar trebui, o spun acum pentru totdeauna: se intimpla lucruri incorecte in unele parti ale acestui drag forum, in sensul ca nu se discuta idei, ci persoane! Amoras-amoras, dar si asta-i ghebos citeodata... Sa vedem ce sta in ghebul asta:

Si pe mine m-a mirat vehementa... ca parea nelalocul ei. Posetele si atirnatoarele erau una, dar la subiectul asta se discuta si despre alte categorii de purtatoare de bebei si unele mamici, printre care si eu, si-au dat frumusel cu parerea despre ele...

Dar eu abia acum am inteles! Si ma simt folosita, adica nu eu, ci mesajele mele, suna acum ca si cum ar merge intr-o tabara, in sprijinul celor care sustin o anumita persoana, nu idee... Eu am renuntat sa citesc subiectul trecut pe la pagina 8 cred pentru ca nu-mi placea spre ce se indrepta, insa am venit sa spun ce am de spus la asta, crezind totusi ca e bine sa ne spunem parerea. Dar prinsa de ceea ce voiam sa spun, nu am citit printre rinduri... caci altfel imi dadeam seama ca este vorba despre polite platite. Adica Sabina, Dianocica (imi pare rau, eu nu stiu cine era si nici cine este, nu ne-am intersectat pe la subiecte) si inca vreo citeva fete pe de o parte, Andrada (ale carei mesaje imi plac de multe ori, dar citeodata nu o inteleg), Laura and comp. pe de alta parte (care, coincidenta sau nu, le gasesti intotdeauna pe la subiectele unde se platesc polite)

Daca mi se parea corect ca Diamat sa inceapa mesajul cu eu sint mama care a folosit, de aceea am si deschis afacere cu asa ceva, dar aici vin sa-mi spun parerea ca mama, si ca producator si vinzator, parerea altor mamici, plingeri, multumiri.... etc. Acum mi se pare corect, pentru acest subiect si pentru altele, in care m-am simtit prinsa in capcana... ca cele care au ceva de impartit sa zica dom'le de la inceput: eu, Laura sau Andrada sau Sabina sau Diamat, discutam aici la subiect si pe obiect, nu platim polite din urma! Vorbesc din experienta, stiu unde poate sa duca aceasta platire de polite, dar la un moment dat trebuie sa se puna punct! Ori anumiti membri de pe acest forum, numai asta fac, se urmaresc si si-o platesc... ceea ce nu mi se pare corect pentru celelalte mamici, care isi iau din timpul lor, din placere sau din dorinta de a ajuta pe cineva cu impartasirea experientelor lor, vin aici si scriu, la un subiect aparent bun si fara pericole... si dupa aceea se simt 'naive', ca sa nu spun fraiere de-a dreptul ca au intrat in razboiul acesta de platit polite, care nu e al lor si nici nu au nevoie de el, si ca, de fapt, au scris la un subiect in care toata lumea cunoaste pe toata lumea, cine este, ce scrie si cu ce se ocupa... si numai tu nu ai stiut nimic si nici nu ti-ai dat seama. Nu e corect, fete dragi!

Sper sa se inteleaga bine ceea ce am vrut sa spun, ca au fost destul interpretate lucrurile si nu intotdeauna asa cum ar fi trebuit!

Raluk16, nu la ce ai spus tu ma referam la purtatul pe spate, ci la poze, probabil ca nu am fost prea clara. Sint poze care arata cum parintii isi duc bebelusii in wrap pe spate si l-am trecut la riscuri, pe linga punctele pozitive ale wrap-ului pentru mamicile sau viitoarele mamici care doresc asa ceva.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nelia, eu am ramas tablou, eu la subiectul asta am scris ca mama despre cum am folsit eu wrap si pouch, pe bune ca sunt siderata si mi se pun in carca iarasi chestii halucinante cu totul si cu totul aiurea si fara nicio legatura cu topicul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutele, asa o fi si eu oi fi traind intr-o lume paralela, nu stiu cum e prin alte locuri, dar personal cred ca, atunci cand ma intreaba cineva "ce zici, mi-ar folosi cursul X?" daca cursul ala e scris de mine de la prima la ultima litera cu laboratoare cu tot, ce informatie credeti ca e relevanta (si etica!!!!!!!!!), asta sau faptul ca stiu pe cineva are a absolvit cursul ala?
Nu sunt inversunata anti-sling, uite acum ca am cunoscut-o pe Diana poate am sa-mi iau si eu de la ea unul, vine vara. Este adevarat insa ca nu imi place deloc nazismul pro pigmentat cu afirmatii de genul: nu e stil de parenting (e si nu numai ca e, dar il considerati singurul corect, restul sunt abuzuri), nu sunt 300 de bloguri (sunt 30000 de bloguri), scaunelul de masina si caruciorul sunt unsafe sllingul e singurul sigur (chiar asa?).
Si spunand toate astea de ce ar fi rau sa abordam un ton asa politicos, fara injuraturi mai mult sau mai putin voalate (mai ales la adresa mea, meritate pt ca cred in locuri comune gen better safe than sorry), fara distorsionari intentionate ale adevarului (dictate de business sau nu) si mai ales fara my way or the highway?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
fara distorsionari intentionate ale adevarului (dictate de business sau nu)

Io cred ca Diana avea si a breast milk business, atunci cand isi sacrifica din timp si energie si nervi pentru a promova beneficiile alaptatului .

Iar numai sa insinuezi ca o tipa ca Diana - care ani de zile a umplut DC cu postari minunate pro-copii - ar putea sustine slingurile pt. ca pur si simplu asta e business-ul ei, mi se pare descalificant.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

denizel - hai sa nu comparam alaptatul cu slingu totusi.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

nelia, sper ca am inteles bine, daca nu te rog corecteaza-ma. am simtit o ironie fina a andradei, cu care am avut conflicte destule in trecut , am ales sa ii raspund la fel de subtil, fara sa ma cramponez, fara sa deturnez topicul in directia aia, fara sa ma iau de muffin ca fac carpe, fara sa ma iau de laura ca lucrez pe genunchi, cu toate ca, sincer, mi-am calcat pe inima. Si tocmai pentru ca nu voiam un topic tipic, de platit polite, one way or another, ci pentru ca am considerat ca aceasta discutie chiar poate fi productiva si de interes. Si nu pentru afacerea mea.

Am spus destul de clar ca tocmai vehementa sabinei cortizonate [hai, nu te stramba, ca stii ca asa e] (desi ideile i le impartasesc in mare parte) a fost cea care m-a facut sa vreau sa vorbesc despre asta. Vehementa care, la randul ei, a atras altele. Care au atras altele si tot a#351;a. Si toate au fost extreme si au uitat ce era mai important.

Llaura, ce-ar fi sa facem asa? La subiectul asta eu nu tin cont ca mi-ai zis ca lucrez pe genunchi, tu nu tii cont de ce ti-a zis sabina la acelasi subiect (ala), si ramanem la discutiile de acum? Si poate o impacam pe nelia, ca daca nu mai exista tabere si polite ne bucura in continuare cu prezenta la subiect

Eu zic ca daca tu ai scris un curs despre ceva ce ma intereseaza, as aprecia parerea ta macar in ideea ca ai avut un motiv pentru care ai scris toate acele lucruri si te-ai documentat un pic despre asta. Daca imi spui ca e cel mai tare din lumea asta si nimic nu-l bate, cred ca o sa am niste dubii, daca insa imi spui ca l-ai facut pt ca ti-a folosit, cu siguranta ma intereseaza parerea ta Imi cer scuze inca o data daca nickul meu nu a fost atat de evident pe cat am crezut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

denizel - hai sa nu comparam alaptatul cu slingu totusi.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mirela, nu compar alaptatul cu slingul. Nu despre asta era vorba.
Incerc doar sa inteleg cum gandesc anumite persoane.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Bine, ca imi vei spune si tu si alte mamici ca nu am procedat ca voi, sa-l invat sa stea in patut... dar eu iti spun de pe acum ca ai mei copii au venit gata invatati, fiecare cu lectia lui, asa cum orice copil vine. Datoria mea, ca mama, a fost sa invat lectia de la ei, sa stiu ce am de facut ca sa le fie bine si sa duc invataturile mai departe, ajustind pe ici, pe colo cite un lucru insignifiant. Daca a cerut sa doarma in patut, singur si nederanjat, acolo a dormit, daca a vrut sa doarma lipit de mine ca timbrul de scrisoare, acolo a dormit... Eu spun mereu: copiii se nasc ca sa creasca mari asa cum s-au nascut, nu asa cum ne-ar fi placut sa se nasca! Cam asa vad eu meseria asta de mamica de trei minuni!

Ce frumos spus!

Ana 28+ cu

Mergi la inceput