Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 3

CarmenAlbu spune:
am fost la cumparaturi de bebe si ati deschis un alt capitol!!!!
Nu vreau bona din Malaesia sau Filipine ca nu am incredere in ele, or fi curate si tot dar am avut o prietena din malaesia, si cand nu aveam timp de ea a sfarsit prin a-mi trimite soareci injunghiati cu posta!! E alta cultura cu alta filozofie de viata, si nu vreau la mine in casa sa-mi dea cineva una in cap , mi-e frica mai ales ca prietena din Malaesia imi spunea ca visul lor este sa ramana in Europa, deci cand noi nu suntem acasa petreceri la greu!!
Nu e de gelozie, nici nu e cazul, dar cine stie ce plan isi face femeia aia, sa ne fure, sau alte prostii!!
Am intrat pe siteurile romanesti de specialitate si am pus oferta dar ce raspunsuri primesc nu-mi inspira asa multa incredere!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!21+ cu

bumblebee spune:
Carmen, subiectul bone e chiar complicat, de putine ori se intampla sa ai o cunostinta buna la acest capitol care sa poata face acest lucru...
Succes in cautare!
Alina 21+ cu
gargarita

hbro spune:
Denisa, esti sigura ca nu ai mancat ridichile acelea intetionat pentru a scapa de musafiri?
Petrecere frumoasa!
Aelita..nh, ca am uitat ce am vrut sa iti scriu..tre' sa ma intorc la capitolul anterior...

Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Pana mai acum eram mandra de romance, mame eroine, acum de cand cu "modernizarea asta excesiva" nimeni nu vrea sa mai nasca natural, sa mai alpteze, sa-si strice silueta. Eu zic mai bine sa facem petitie si sa ni-i aduca barza, facem cerere si peste 9 luni ne trezim cu bebelu la usa.....daca stau bine sa ma gadesc .....ar fi bine sa ni-l aduca mai maricel, asa pe la 1 an sa nu stam sa ne mai chinuim cu nopti pierdute si colici ![]() ![]() ![]() Ma scuzati pentru sarcasm si aciditate dar pe langa faptul ca respir, mananc si 'evacuez" asta este singura perioada din viata mea cand in sfarsit fac ceva important si deosebit, n-as da perioada asta pentru nimic in lume ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita ![]() ![]() ![]() |
asa este,si eu ma simt acum pentru prima data cand fac ceva ce e important si care merita toata atentia din lume,si tot timpul pierdut.
Bianca

hbro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu am fost la cumparaturi de bebe si ati deschis un alt capitol!!!! ![]() Nu vreau bona din Malaesia sau Filipine ca nu am incredere in ele, or fi curate si tot dar am avut o prietena din malaesia, si cand nu aveam timp de ea a sfarsit prin a-mi trimite soareci injunghiati cu posta!! E alta cultura cu alta filozofie de viata, si nu vreau la mine in casa sa-mi dea cineva una in cap , mi-e frica mai ales ca prietena din Malaesia imi spunea ca visul lor este sa ramana in Europa, deci cand noi nu suntem acasa petreceri la greu!! Nu e de gelozie, nici nu e cazul, dar cine stie ce plan isi face femeia aia, sa ne fure, sau alte prostii!! Am intrat pe siteurile romanesti de specialitate si am pus oferta dar ce raspunsuri primesc nu-mi inspira asa multa incredere! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() |
Dar de ce neaparat bona?Nu poti sta cu ea pana merge la gradinita/cresa?Scuze daca ai explicat si eu nu am citit...

eladea2005 spune:
Andreiutza draguta...si eu am fost intrebata : 'La ce-mi mai trebuie inca un copil, pe criza asta? nu-mi ajunge unul?' si am raspuns clar si diplomat ca asta e treaba noastra, ca eu il cresc si fac ce vreau cu banii mei si cu viata mea. Dar sincera sa fiu astfel de intrebari stupide trec pe langa mine, adica nu ma afecteaza absolut deloc...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

hbro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Pana mai acum eram mandra de romance, mame eroine, acum de cand cu "modernizarea asta excesiva" nimeni nu vrea sa mai nasca natural, sa mai alpteze, sa-si strice silueta. Eu zic mai bine sa facem petitie si sa ni-i aduca barza, facem cerere si peste 9 luni ne trezim cu bebelu la usa.....daca stau bine sa ma gadesc .....ar fi bine sa ni-l aduca mai maricel, asa pe la 1 an sa nu stam sa ne mai chinuim cu nopti pierdute si colici ![]() ![]() ![]() Ma scuzati pentru sarcasm si aciditate dar pe langa faptul ca respir, mananc si 'evacuez" asta este singura perioada din viata mea cand in sfarsit fac ceva important si deosebit, n-as da perioada asta pentru nimic in lume ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita ![]() ![]() ![]() |
Dar cu ce deranjeaza cezariana?Din cate stiu eu procentajul mortii in cazul nasterii naturale este mai mare decat cel al decesului prin cezariana...Acesta fiind doar un aspect al problemei...
De asemenea care este problema cu alaptatul/laptele praf?Multe mame nu au lapte sau nu reusesc sa ramana acasa sa alapteze?Este mai bine sa fie lasat copilul flamand?
Iarasi cred ca procentajul celor care pun apelarea la cezariana sau nealaptat pe baza siluetei este infim fata de acela al persoanelor care apeleaza la una sau chiar ambele modalitati amintite din necesitate hai sa zicem chiar vitala...

Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hbro
Dar cu ce deranjeaza cezariana?Din cate stiu eu procentajul mortii in cazul nasterii naturale este mai mare decat cel al decesului prin cezariana...Acesta fiind doar un aspect al problemei... De asemenea care este problema cu alaptatul/laptele praf?Multe mame nu au lapte sau nu reusesc sa ramana acasa sa alapteze?Este mai bine sa fie lasat copilul flamand? Iarasi cred ca procentajul celor care pun apelarea la cezariana sau nealaptat pe baza siluetei este infim fata de acela al persoanelor care apeleaza la una sau chiar ambele modalitati amintite din necesitate hai sa zicem chiar vitala... Cri ![]() ![]() ![]() |
Daca analizam "trendul' ultimilor ani putem constata o crestere cu peste 50% a nasterilor prin cezariana la cerere, asta conform statisticilor date de ei.
Nu vorbesc de nasterile prin cezariana ca ultima alternativa, nu cred ca e cazul sa ne ascundem dupa deget, asta este adevarul, romancele prefera cezariana, la fel si americancele de ex. unde nasterile prin cezariana au cel mai inalt procentaj din lume.
Abia acum isi pun problema de ce s-a ajuns aici: comoditate pentru mame, dorinta de a face bani a medicilor?????????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita

Dragaica spune:
Dupa cum o spun mereu, parerea este pur personala, dupa cunostintele mele adunate in tara si aici.
De exemplu in Canada nu a auzit de cezariana la cerere, la ultimul meu control mi s-a spus ca daca sarcina va continua asa am sa nasc natural chiar daca e o sarcin aobtinuta dificil si cu gemeni, pe cand in tara la sarcinile prin fiv se trece direct la cezariana, daca nu ma insel
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de
si

bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Am revenit, am fost la ecografie (la Medcenter Iasi e 100 lei eco morfo). Totul e bine, normal, iar culoarea caruciorului a ramas cea de la 16 saptamani, adica ![]() ![]() ![]() bamboletta cred ca nu ai vazut intrebarea mea, de aceea voi incerca din nou ![]() Ai idee unde se fac cursuri de puericultura in Iasi si daca/ cat costa? ![]() ************************* Mihaela, ![]() ![]() |
medicul tau e la medcenter?si eu as vrea sa merg sa fac o ecografie nu mai am rabdare pana in aprilie si nu stiam unde sa merg...ce medic ginecolog este acolo?stii cat costa 3D-4D ? felicitari pt "pasarica"

chiar nu vazusem intrebarea ta...

in 2006 cand am facut cursurile Lamaze la maternitarea Elena Doamna la d-na doctor Nichita,facea si cursuri de puericultura sau dadea adeverinta...dar pe mine nu ma interesat prea mult...
cauta pe google natalisplus.org si intra pe site-ul ei poate gasesti mai multe info....
Bamboletta