Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Cum esti Danny?
Am fost si eu la Daniela Rotar, e super faina .
O sa nasti la Gynia?

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocris75

Floaredemac, se poate sa ai trombofilie, chiar daca ai un copil. Mutatiile trombofiliei se pot activa mai tarziu, plus ca trombofilie "consuma" rezerve ale organismului, si se poate ca prima sarcina sa fie absolut ok, si a doua nu (poate o sa-ti povesteasca Danny ca e in aceeasi situatie).
Ce analize ti-ai facut pana acum?

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Inca nu am facut nimic special in sensul asta, adica le-am facut doar pe cele uzuale in cazul unei sarcini, inainte sa o am. Acum mi-a recomandat unul dintre medici (merg la doi, ca sa fie circul total si sa am bataie de cap dubla) urmatoarele: ATC ANTICARDIOLIPINICI si ATA ANTI LUPUS COAGULANT. Atat. Urmeaza sa merg la control si la celalalt, dar nu cred ca voi primi prea multe. Daca as sta in Bucuresti ar fi mai simplu, dar la mine in oras e complicat cu ele. Cand citesc listele cu analize de la inceputul subiectului asta ma ingrozesc, sincer!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danny1

ce nume frumos.....floare de mac......
da,se poate sa ai o sarcina ok si apoi sa nu mai reusesti din cauza trombofiliei.asa am patit si eu.si mai sunt kitzy si ramonella,parca la fel.nu?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 14+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Multumesc, imi plac mult florile de mac Sunt atat de frumoase, dar daca le iei din mediul lor, in cateva minute sunt distruse...
Vad ca tu astepti si un baietel, iti tin pumnii sa fie totul bine! Eu as vrea sa astept o fetita, ca baietelul este deja, dar orice e binevenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

floaredemac,eu nu sunt de acord cu ruperea florilor.
rocris si eu merg la Rotaru.si la inca una cu care sper sa nasc.
dar si al 2 e numai la o clinica particulara deocamdata.sper pana atunci sa revina in clinica.
as naste la Gynia dar mi-e peste mana daca socotesc tariful nasterii si al recoltarii celulelor stem.sotul meu a fost operat intr-o clinica particulara,iar conditiile sunt fara cuvinte.dar poate intre timp voi castiga la loto....

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Si eu merg la Iuga si la Rotaru, care amandoi asista doar la Gynia. Pana nasc o sa ma hotarasc si unde si cu cine o sa nasc (Iuga mi l-a recomandat pe Butnaru), dar fiindca mai sunt ani lumina pana atunci, inca n-am chef sa ma gandesc .
Cum te simti?

Mergi la inceput

sunt ok.
eu am nascut fetitza cu cealalta doct la Gine1 si a fost f bine.nici nu sunt eu pretentioasa.......important a fost ca ma consulatu 3 doctori pe zi.insa ea a avut un accident grav si de aia sper sa poata reveni.e o tipa super atenta,finuta,ca si Rotaru.are si ea 2 fete,stie despre ce vorbeste.......
butnaru e si la Gynia si la Gine1.acu nu stiu unde face nasterile....daca nu se poate nici cu a 2-a doct,ma gandeam la Cruciat.sa vad.mai pot astepta vreo luna.

mami de , premiata la concursul de dans 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danny1

floaredemac,eu nu sunt de acord cu ruperea florilor.

Facem un club al celor care sunt impotriva ruperii florilor!
In alta ordine de idei, am vazut ca esti di Cluj, daca acolo ti-ai facut analizele si va trebui sa le fac si eu, o sa te bat la cap sa imi spui si mie ce drumuri ai strabatut... pe unde te-ai luptat si la ce clinici ai fost intepata (la propriu, nu la figurat). Ca mi-e mai aproape Clujul decat Bucurestiul, sunt ardeleanca prin maritis, dar parca m-am dezobisnuit de tot de Bucuresti, desi am stat si acolo cativa ani buni.

Mergi la inceput

floare de maccand te hotarasti,cu placere.

mami de , premiata la concursul de dans 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna ziua si de la noi, fete dragi!
Nu am mai intrat de multicel dar, sa stiti ca suntem bine, crestem (si bebe si mami), maine facem 22 sap dar, suntem cam puturosi.... nu facem tumbe la mami in burtica, ci decat o atingem usurel......Poate asa o fi si cand o iesi afara, hm ....nu cred!
Balanta, felicitari!!!!!! Sa ai o sarcina usoara, pana la termen si sa se finalizeze cu bebe sanatos!!!
Danny, felicitari si tie pt baietel,foarte frumos sa ai pereche!

Fetelor....am ramas datoare cu tratamentul urmat de mine:
Clexane 0,4 1/zi
aspenter 3/sap
Femibion 1/zi
Medyn Forte 3/sap
MgB6 1/zi
Acid folic 2/zi
Vit C si E din cand in cand....

Si inca ceva.....in ceea ce priveste reteta de clexane, mie imi scrie medicul de fam pe ea codul 219,(Trombofilie. Alte probleme de trombofilie), clasa B, si am luat cate 30 fiole pe luna pana acum....chiar daca depaseste plafonul, chiar o farmacista spunea alteia ca, in ceea ce priveste clexanul, este ok daca depaseste nu stiu ce plafon de 300 lei.
Sper sa nu mai aveti nici voi probleme din cauza asta caci sunt destul de scumpe si nu mi se pare normal unele gravidute sa le ia gratis, iar altele cu bani.
Va pe toate si multa bata in continuare....

21+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Floare de mac si mie dr mi-a zis ca e foarte posibil sa fi avut trombofilia si la sarcina dusa la capat si totusi genele sa se activeze numai cu urmatoarea sarcina. E bine sa ti le faci si tu

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput