Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -
Raspunsuri - Pagina 7
danny1 spune:
iony,bine ca ai facut aceste anal.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans
13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
p@ulici spune:
Letzy imi pare rau ca ai facut herpes. Am inteles de la niste fete ca se poate trata cu pasta de dinti sau otet. Nu am incercat, dar poate te ajuta.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
georgia_c spune:
Hristos a inviat !
danny1, felicitari pt carucior
..pereche ..super 
letzy81, atentie la imunitate , vezi ca in general herpesul iese in momentul in care lucreaza imunitatea in "suprasarcina" .. usor cu alimentatia grea care sa forteze ficatul , incearca cat mai multe fructe .....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
danny1 spune:
letzy,da manutza.
si eu am herpes.doua,de fapt.si e a doua oara cand imi iese in sarcina asta.
si la sarcina trecuta am avut 1 sau 2.brrrr.
georgia,multumesc 

mami de
14+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
rocris75 spune:
Adevarat a-nviat!
Cum ati petrecut de Paste? ![]()
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 9+
kitzy spune:
Cristos a Inviat!
Iony uelcam to za clab!
E foarte bine ca ai facut analizele si-ai descoperit buba, cu tratament totul o sa fie bine, trebuie sa fii optimista 
Noi de Pasti am fost pe acasa in principal, am facut doar cateva vizite si in rest ne-am odihnit daca pot spune asa...
cu o zvarluga de 2 ani nu prea te poti odihni, dar macar zilele astea am fost acasa toti 3 ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
letzy81 spune:
Un carucior colorat!!!
Felicitari Danny!
Cred ca mi-am solicitat la maximum si ficatul si toate cele in 2 zile.De azi incep sa ma temperez cu mancarea ca nu-i bine.
Am bagat ca nesatula in mine,inclusiv salata de beuf de care nu trebuia sa ma ating.Am mancat chiar si 4 sarmale....iar seara stateam cu burta in sus de rau ce-mi era.N-am pic de ambitie cand e vorba de mancare.Asta e cel mai mare defect!
Cred ca Dumnezeu mi-a umplut buzele de herpesuri sa ma mai potoleasca un pic.Si ustura afurisitele.....nici un mar nu pot sa mananc.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
floaredemac spune:
buna, fetelor! Ma bag si eu pe aici, am la activ o sarcina oprita in evolutie la 5-6 saptamani si o lista de analize (2 pana acum, dar cred ca mai vin). Nu prea inteleg eu cum e cu trombofilia asta, poate ma lamuriti si pe mine (asta asa, in cazul in care voi fi si eu membra activa la voi): 1. in afara de sarcini oprite in evolutie, ce alte semne ar mai fi? 2. daca am deja o sarcina reusita (si un copil la fel
), este mai mica probabilitatea sa am trombofilie sau nu conteaza, putand fi dobandita ulterior? Va multumesc mult pentru lamuriri si sper sa nu radeti de "nestiinta" mea!
Pentru fetele cu herpes: eu folosesc cu succes niste plasturi speciali, sunt scumpi dar merita. Sunt foarte buni mai ales cand ai copil mic si ti-e teama sa nu se atinga, fiindca asta e teama mea cea mai mare cand imi iese. Am avut si in timpul sarcinii, nu va faceti griji, bebe a fost ok. Dar, de cand am descoperit plasturele, a fost muuult mai bine. Hai ca imediat cer bani de la producator, ca le fac reclama gratis ![]()
Va 
rocris75 spune:
Floaredemac, se poate sa ai trombofilie, chiar daca ai un copil. Mutatiile trombofiliei se pot activa mai tarziu, plus ca trombofilie "consuma" rezerve ale organismului, si se poate ca prima sarcina sa fie absolut ok, si a doua nu (poate o sa-ti povesteasca Danny ca e in aceeasi situatie).
Ce analize ti-ai facut pana acum?
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 9+
danny1 spune:
ce nume frumos.....floare de mac......
da,se poate sa ai o sarcina ok si apoi sa nu mai reusesti din cauza trombofiliei.asa am patit si eu.si mai sunt kitzy si ramonella,parca la fel.nu?
mami de
14+