Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -
Raspunsuri - Pagina 6
IONY_82 spune:
Astazi am ridicat analizele si va spun si voua rezultatele:
Factor XIII-mutatia V34L GENOTIP HETEROZIGOT
PAI-1: 5G/5G
MTHFR C677T GENOTIP HETEROZIGOT
BETA FIBRINOGEN HOMOZIGOT MUTANT
Anticoagulant lupic :49(valori normale 20-44)
Homocisteina:2,7 (valori normale 5-12)
IONY_82 spune:
Am pierdut 3 sarcini pana acum:1 arcina oprita din evolutie la 6s,a doua avort spontan la 7s,iar a treia tot avort spontan la 7s6z.
Acum vazand rezultatele analizelor mi-am dat seama cat de important e sa faci absolut toate analizele
Eu am cerut de la inceput parerea medicilor si am gresit enorm nefacand aceste analize mai devreme.
p@ulici spune:
Bun venit Iony. Imi pare tare rau pt pierderile tale. Acum ca sti cauza iti va fi usor sa ti o sarcina.
SARBATORI FERICITE TUTUROR ALATURI DE CEI DRAGI!
25+
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
IONY_82 spune:
HRISTOS A INVIAT! fetelor
paulapor 

sarcina usoara si la termen
Sa ne ajute Dumnezeu tuturor fetelor sa avem bebeii nostri 
IONY_82 spune:
Fericitelor
sarcini usoare in continuare si bebei frumosi si sanatosi

[font=Tahoma][size=1][teal]MTHFRC677Tgenotip heterozigot,betafibrinogen homozigot mutant,factorXIII(mutatia V34L) genotip heterozigot (3 sarcini pierdute 1 sarcina oprita din evolutie la 6s,a2a sarcina avort spontan la 7s si a 3a sarcina avort spontan la 7s)[size=1][teal][font=Tahoma]
IONY_82 spune:
Off, off un dezastru am facut la semnatura mea

MTHFR C677T genotip heterozigot,FACTOR XIII(mutatia V34L) genotip heterozigot,betaFibrinogen-homozigot mutant; 3 sarcini pierdute (1 sarcina oprita din evolutie la 6s,a2a sarcina avort spontan la 7s si a 3a sarcina avort spontan la 7s)
letzy81 spune:
Hristos a inviat!
Iony bine ca ai descoperit cauza pierderilor tale,acum stii ce sa faci.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
letzy81 spune:
Azi sunt foarte suparata.M-am trezit cu un herpes imens,pe jumatate din buza superioara si unul pe cea de jos.
Imi e teama sa nu pateasca ceva bebele meu!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

fericit tuturor
tuturor!