Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna fetelor!
in legatura cu clexane...sa stiti ca mie medicul de familie mi-a scris 30 pe reteta, doar ca cei de la farmacie nu au vrut sa-mi dea decat 22, ziceau ca nu pot mai mult pt. ca depaseste 300 lei.
terry multumim mult pt. detalii, si eu am sa merg joi iar la farmacie si le pun sa sune. si ei mi-u zis ca de la Polisano comanda, dar ca acum nu au in stoc.
o zi buna tuturor!

18+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lavinia, multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Imi spuneti va rog ce cod v-a trecut medicul de familie pe reteta pentru Clexane compensat 100%? Multumesc mult!

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

buna fetelor,
eu astept sa fac inseminare,iar dupa la 48 ore fac clexane de 0.2 timp de 10 zile si apoi de 0.4.
din pacate incep sa am indoieli in privinta medicului ginecolog care nu se implica deloc in toata povestea cu clexane.Ea face inseminarea si atat.Din cauza neimplicarii ei am pierdut 3 sarcini dupa care s-a decis sa ma trimita la dr. Uscatescu.
nu stiu ce sa fac.
va rog ,in cazul in care stiti un doctor ginecolog care stie ce analize sA mai fac si se implica mai mult,VA ROG AJUTATI-MA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Rocris eu nu mai am reteta ca am lasat-o a farmacie, asa ca nu iti pot zice codul.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet, sanatate si bucurii, bebici sanatosi si burtici de gravidute!Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Am reusit sa iau Clexane compensat 100%. Pe reteta a scris medicul de familie 2 coduri, si cel de trombofilie, si cel de gravida, ca nu era sigura, dar a fost ok. Am gasit la Sensi Blue.

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocris75

Am reusit sa iau Clexane compensat 100%. Pe reteta a scris medicul de familie 2 coduri, si cel de trombofilie, si cel de gravida, ca nu era sigura, dar a fost ok. Am gasit la Sensi Blue.

uite ca mai se intampla si lucruri "firesti" in tara asta
bine ca ai reusit sa-ti dresezi medicul de familie

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

SARBATORI FERICTE!

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna seara fetelor
Ma inscriu si eu pe lista mutantelor
V-am descoperit de putin timp si ma bucur tare ca asa putem impartasi experiente, pareri, sfaturi...

Mergi la inceput