Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -
Raspunsuri - Pagina 21
anabel79 spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?Ieri am fost la Uscatescu si mi s a confirmat hiperhomocistemia e de 17 la o valoare maxima de 13.Asta e sper sa fie bine.
Sufletel inca nu am facut rost de medyn am vorbit cu cineva care are o ruda in Germania si poate imi trimite un pachet, i am spus doar de 2 cutii nestiind dc o sa am nevoie sau nu.
Uscatescu mi a zis sa iau femibion ptr ca am o cutie si apoi sa trec pe Medyn, din cate am vazut era mai incantata de medyn forte.
sunt cam speriata dar mergem inainte.....
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
anabel79 spune:
m am zapacit am postat mesajul de 2 ori....of batranetele...
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
balanta_tm spune:
miha3
, multumesc pt gandurile bune.
Eu merg la dr hematolog Hortensia Ionita din Timisoara. Inainte de FIV am fost si la dr Uscatescu la Bucuresti. Plus la un hematolog de la Budapesta
.
8+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mada23 spune:
Cautand un medicament similar Medynului am gasit o explicatie interesanta despre mecanismul homociesteinei www.anti-aging-systeme.com/menu/produkt/Homocisteina_Formula.php" target="_blank">aici
poate vi se pare util 
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
sunshine4ever spune:
Miha3 eu toate le-am facut la Synevo. Pt cele care le-ai facut avean pachet de analzie si era cu ceva mai ieftin dar fff putin. Oricum la noi si putinul acela conteaza. Iar pentru PAI si mutatia am paltit parca 600 ron. Scuze acuma vad ca ai facut homocisteina. Nu am fost obsevata.
Balanta da am destule si eu. Acuma is si in cautarea unui hematolog pe la noi dar fara succes. Eu si cu insulinorezistenta ma perind de la un endocrinolog la altu , si uite asa merg banii , timpul si tratamentul pe apa sambetei. Ma tratez eu....asta e.... sper sa o scot la capat cumva.
Apropo la ce hematolog ai fost la Budapesta. Ma pui si pe mine in tema?! Te rog. Oare se paote online coresponda cu acel/aceea dr sau face to face?
si pe burtica.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/5G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
balanta_tm spune:
magduta, hematologul de la Budapesta are datele de contact pe prima pagina (dr Imre Bodo se numeste). Programarea poti sa o faci online - vezi ca pe site-ul lor de pe prima pagina gasesti o adresa de email la care raspund secretarele, dar nu cred ca poti tine legatura cu el pe email (eu n-am putut, dar poate vei fi tu mai convingatoare sa iti dea adresa lui de email
).
E scumpa consultatia la el: 29000 HUF.
8+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
sunshine4ever spune:
Balanta multumesc mult. Am sa incerc si iti scriu rezultatul.

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Fetelor,am citit ca tinctura de leurda ar fi buna in trombofilie.Ati auzit asa ceva??
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
sunshine4ever spune:
Ramonella interesant ce se scrie despre tinctura de leudra. Dar oare merge impreuna cu heparina cu molecula mica. Din cate stiu naturistele nu merg cu cele sintetice. Si mai ales in timpul sarcinii???
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot