Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

balanta_tm,[red]danny, felicitari!!!Tin pumnii sa fie bine pana la capat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu o parere. Am pierdut o sarcina la 5-6 saptamani, si acum as vrea sa fac niste analize. Medicul mi-a recomandat ATC Anticardiolipinici si ATA Anti lupus coagulant. Eu am citit la voi despre analize, din cate inteleg eu analizele pe care mi le-a recomandat au legatura cu trombofilia, asa ca am hotarat sa mai fac unele, ca sa nu fie nevoie sa fac drumul de doua ori la clinica synevo din Brasov (la 100 de km de mine), fiindca mi-e greu sa ajung in intervalul de recoltare. Buuun... Asa ca am facut o lista cu analizele pe care cred ca ar trebui sa le fac (medicul a fost foarte laconic si m-a expediat in 5 minute, de! mai avea vreo 5 paciente si deja era 8 seara). Astea ar fi: 1. Profil Sindrom Antifosfolipidic (contine anticoagulant lupic, antic. anti beta 2 glicoproteina 1 IgA, IgG si IgM si anticorpi anticardiolipinici IgG ) 2. proteina C 3. proteina S 4. antitrombina III 5. homocisteina. Astea ar fi legate de trombofilie, apoi toxoplasmoza, rubeola, varicela, chlamydia si hemograma. Voi ce parere aveti,sunt suficiente, sunt prea multe?... Ca pretul e destul de mare, voi stiti prea bine. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinici

Spuneti-mi va rog femibionul se poate comanda pe site-ul care e pus pe prima pagina? Cum ati procedat mai exact cu plata si coletul.
multumesc

cristinic, de unde esti? eu am o cutie de femibion de back up
si mai am si 2 blistere de taxofit. deci as putea sa-ti trimit un femibion ca nu raman descoperita

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

profa, bine ai revenit.
eu zic ca beta era un mic rest de la pregnyl... dupa valorile obtinute pare sa se vada cum se elimina din sistem pregnylul
dupa pregnyl, considerand ziua injectarii ziua zera, dozarea la beta o faci dupa cel putin 10 zile

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Salut fetele mele vechi si cele noi venite
Eu am renuntat anul trecut dupa cel de al doilea FIV si acuma iar ma luat apele asa ca mi-am facut din nou un programare la clinica pt un consul legat de un al 3-lea FIV .
Cert e ca doctora m-ia zis ca sansele sunt mici la mine deoarce eu am produs 2-3 embrioni dar din cauza ca am ovulele prea imbâtrinite (la 40 de ani)sansele de printere a unui embrion sunt foarte slabe in cazul me chiar daca am raspuns bine la stimulari si am produs embrioni de fiecare data.Deci dupa parerea ei cel putin apreciez la ea ca a fost corecta din punctul asta de vedere ,ca putea sa-mi promita multe si marunte sa facem incontinuarie ca doar incasa bani ´de la mine.Parerea ei este ca nu are rost deoarece embrioni mei au avut membrana fisurata ceea ce e destul de prost din punct de verede calitativ a embrionul si din acest motiv sansa de prindere dupa ET e mica rau.
Asa ca ea mi-a zis ca sa nu dau atitia bani pentru o sansa atit de mica mai bine as putea incerca cu stimulare ovariana ...ca daca e sa obtinut un embrion mai bun la o stimulare si sa se prinda e ok dar nu platesc 3500€ odata pe cind pot mai multe stimulari din suma aceasta. Eu acuma m-am reglat la un CM la 28 de zile ,astept ca la primul CM sa ma programez pt o Histerosalpingografie pt verificare trompelor asta am stabilit cu doctora de la clinica unde am facut FIV-urile anul trecut .Acuma am o alta aparuta mai nou si adica problema ceea ce cred eu ca e vorba de ruptura de perineu daca ma exprim bine deoarce daca stranut un pic si nu i-mi controlez muschi abdominali adica sa ai string scap o picatura mica ceea ce mie nu mi se pare normal.Pentru asta nu am zis nímica med.dar saptamana viitoare ma duc la gineocolog si sa vad ce zice poate ma trimite in spital pt o operatie care stiu ca se face ambulant si am sa cer daca e necesar atunci sa-mi faca in loc de Histerosalpingografie Laparoscopie.Cred ca e mai bine sau ce sa fac ca data tot ajung pe masa lor vreau sa stiu ca am trompele permiabile ceea ce mie nu mi-au cautat niciodata gineocolog decit ma trimis la FIV in clinica.
Profa bine ai revenit si am sa te urmaresc din cind in cind chiar am intrebat odata fetele de tine ca ti-am simtit lipsa
Intentionez sa i-mi iau DHEA citeva luni adica inainte de stimulari peste 3 luni cred ca as vrea sa incep .
http://www.vitabasix.com/index.php/page/p55_de_dhea.html
Am acest webseite si mi sau parut ok si ca pret .
Va doresc o sfirsit de saptamana linistit intre cei dragi .

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Hei! Lume noua! Bine ai revenit Profa

Tu cum te-ai dereglat de la proluton? La ultima sarcina am facut unul pe saptamana in saptamana 5 si 6, ca in a 7 n-a mai fost cazul ca se oprise in evolutie. Dupa ultima sarcina si chiuretaj, in decembrie, am ramas cu un ciclu care vine exact la 28 de zile dar am doar cateva picaturi. Nu este nevoie sa folosesc decat tampoane zilnice. De luna trecuta am inceptu sa iau Maca si luna asta parca a fost ceva mai bine dar tot nu satisfacator. Ginecologul a spus ca daca luna viitoare nu se regleaza sa imi faca o histeroscopie sa nu cumva sa fie ceva sinechii pe uter.

Intre timp eu am descoperit ca am si probleme de imunitate inclusiv de compatibilitate cu sotul asa ca la sarcina urmatoare, probabil in iunie, va trebui sa iau si imunosupresoare. Dar inca sunt increzatoare trebuie sa vina si momentul nostru.

Am citit si la odisee la subiectul gravidutelor cu trombofilie

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

profa

floaredemac, daca te uiti pe prima pagina a topicului, ai sa vezi ca pt trombofilie, fata de ceea ce ai scris tu, ar mai fi de facut APCR, APTT, INR plus mutatiile de la Biologie moleculara: mutatia factorului V Leiden, mutatia protrombinica, gena MTHFR, mutatia factorului XIII.
In afara de cele enumerate, eu am facut si gena PAI.
Mda...sunt multe si scumpe...Tu faci cum crezi; eu doar ti le-am enumerat.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

lavinia78, despre ce probleme de imunitate si de compatibilitate cu sotul este vorba? ce analize ai facut?
balanta_tm, ai fost la ionita? daca da...impresii la rece va rugam!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

alla, saptamana viitoare voi merge pt prima oara la dr Ionita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

fetelor, am si eu o mare rugaminte...
am un bilet de trimitere la fundeni,hematologie, pt sindrom antifosfolipidic si hemofilie, de investigat.
-din analizele care se fac acolo(dr. uscatescu-recomandata) e de ajuns sa mi se spuna daca am sau nu aceste afectiuni?
-daca ma duc maine o gasesc pe dr si in ce interval?(eu sunt din braila si fac 4 ore pana la bucuresti)
va rog mult sa ma ajutati sa iau o hotarare, ca am o zi libera maine si as vrea sa ma duc la dr.
multumesc

Mergi la inceput