Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -
Raspunsuri - Pagina 15
Dia81 spune:
Buna dimineata, fetelor! Numele meu este Diana si sriu pentru prima data pe acest forum.
Am la activ 2 sarcini oprite in evolutie una la 56 saptamani si una la 8 sapt. In urma analizelor de trombofilie am vazut ca ma sub limite proteina S, proteina C si AIII, Mthfr C77T... heterozigot.
Vreau sa va intreb in functie de ce se da cantitatea de Clexane?
Eu am doar 45 kg/1,52inalt si mi-e frica ca daca imi da clexane de 0,2 nu o sa fie suficient.
tamaryllis spune:
Dia, pai cu rezultatele precizate de tine nu o sa-ti dea doar 0.2 Clexane. Cel putin asa cred eu...
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
Simona_ spune:
Buna fetelor, desi nu scriu prea des va citesc tot timpul. Incerc sa gasesc raspunsuri la nenumaratele intrebari.
Acum am insa o intrebare si am nevoie de ajutorul vostru. Pe 31.03.2010 am facut ET cu blasto de 5 zile.
Pe 12 apr am facut bhcg si a fost 280, azi am facut dinnou si e 552. Eu cred ca sunt ok, voi ce ziceti, avand in vedere problemele noastre??
Imi e si frica sa ma bucur.
Pentru sustinere iau clexane 0,4 si progesteron injectabil 2 ml in fiecare seara, dimineata crinone gel, peste zi femibion si CeTeBe.
Va multumesc
MTHFR C677T Heterozigot, anticorpi antifosfolipidici pozitiv, FIV 1 Debrecen nereusit, FIV 2 Budapesta nereusit,
FIV 3 Gyor, in curs...speram cu noroc
cristinici spune:
Spuneti-mi va rog femibionul se poate comanda pe site-ul care e pus pe prima pagina? Cum ati procedat mai exact cu plata si coletul.
multumesc
balanta_tm spune:
simona, cele doua beta le-ai facut in 12, repectiv 14 Aprilie sau in 12, respectiv 15 Aprilie? Ca nu mi-e clar.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Simona_ spune:
Buna, 12 si 15 aprilie. Stiu ca nu s-a dublat valoarea si cu toate astea doctorita de la laborator mi-a spus ca e in regula.
MTHFR C677T Heterozigot, anticorpi antifosfolipidici pozitiv, FIV 1 Debrecen nereusit, FIV 2 Budapesta nereusit,
Simona_ spune:
Am gasit pe net
"Acest hormon este compus din celule care formeaza placenta. Nivelurile de hormon hCG pot fi detectate cu ajutorul testului de sange la 11 zile dupa conceptie si cu ajutorul testului de urina la 12 - 14 zile dupa conceptie. In general, nivelul de hormon hCG se dubleaza la fiecare 72 de ore. Nivelul va atinge un varf in a 8-a pana in a 11-a saptamana de sarcina, apoi acesta va cobora pe masura ce sarcina se va dezvolta.
In aproape 85% din sarcinile care decurg normal, nivelul de hormon hCG se dubleaza la fiecare 48 - 72 de ore." Asa pare sa fie ok.
Doamne ajuta
cristal1995 spune:
cristinici: cand iti trebuie femibionul? Este urgent sau nu? Ca eu plec undeva pe la jumatatea lai iunie in Ungaria si-ti pot aduce daca vrei. 
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
profa spune:
Salutari la toate fetele, vechi si noi!
miki,merci ca m-ai trecut in listutza ta!
Eu n-am mai intrat de 100 de ani...adica am mai intrat din cand in cand in ultimele luni.Adevarul e ca obosisem sa tot sper si sa astept.
Dar, acum e primavara, natura renaste, si... ar fi cazul sa ma mai agit un pic si eu.Adevarul e ca am stat pt. ca dupa cea de-a 5-a serie de stimulare, in octombrie cu o doza f. mica de Proluton, mi s-a dereglat foarte tare CM si abia de o luna a inceput sa se normalizeze.In timpul asta n-am facut niciun tratament si n-am mai fost nici la medic. Am luat doar Aspenter si acid folic.Din aprilie am inceput sa iau, pe langa astea, vitamina E, omega 3 si niste granulite homeopate si schinduf, care m-au ajutat sa obtin imediat o sarcina acum vreo 2 ani,poate am noroc.
Mai am o programare la o homeopata luni, in 19 aprilie, care mi-a fost recomandata cu deosebita caldura, cica are un portofoliu substantial in ceea ce priveste "copiii din plantute".O sa vad ce zice, si, in functie de cum mi se va parea, voi mai astepta un pic sau, voi merge la FIV. pentru ca n-am mai obtinut nicio sarcina din martie anul trecut.Nu stiu, in octombrie, dupa ultima stimulare, daca am avut sau nu o tentativa de sarcina, ca in ziua 8 dupa ovulatie am facut BHCG (stiam ca din ziua 7 se poate doza deja, ca implantarea are loc cam prin ziua 6),si am avut 4,85, am sperat, iar a doua zi, am avut 2,95...Asadar, nu stiu daca a fost o tentativa de fixare, sau doar ramasita Pregnyl-ului ce l-am luat in urma cu 10 zile...Si am facut si Fraxiparina imediat dupa ovulatie...Raspunsul la stimulare a fost de fiecare data f. bun, cu 50 UI de proluton/zi am obtinut 2-3 foliculi dominanti f. bine dezvoltati, cu endometru bun,...o singura data am facut hiperstimulare, cand am luat 75 UI/zi, si cred ca am gresit ca n-am baut apa in perioada aia...
Asa ca,de-aia nu m-am mai simtit in stare sa intru pe DC si sa ma mai gandesc la nimic.
cristinici, scuze ca abia acum am vazut PM-ul de la tine, pentru MTHFR nu am mai fost la niciun hematolog, am avut recomandarea doar de la ginecolog sa iau heparina imediat dupa ovulatie, tinand cont ca nu faceam fiv, ci doar o stimulare usoara.
Acum singura mea mare dilema e unde sa merg pt. fiv:la Szeged, unde mi-e mai aproape si mai comod, sau la Budapesta?Va trebui sa ma hotarasc, destul de repede...
O sa am si intrebari de pus, ca vad ca voi ati mai aflat intre timp noutati cu privire la analize si tratamente![]()
la toata lumea!