Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Gata m-am linistit.De fapt sunt foarte fericita.
Cica avem 10 sapt si 2 zile,dupa calculele mele e mai mare cu 2 zile.
Ma speriasem rau cand am vazut ca nu mai am greturi dar azi au reaparut.
Ma intrebai Rocris daca mai am greturi,parca nu mai sunt ca la inceput.Sanii ma dor,nu mai pot dormi pe burtica.Si am inceput sa facem burtica ,ce drag imi e!Deja nu mai pot imbraca orice.Peste 2 sapt am o nunta si nu am avut ce face si mi-am luat rochita acum 3sapt iar acum cred ca-mi trebuie alta.Deja am luat 1,5kg si trebuie sa fiu atenta ca nu avem voie sa ne ingrasam prea tare.
Va pe toate si va multumesc ca ma suportati!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Letzy ma bucur tare mult ca te-ai linistit si ca bebe e bine. Nu iti fa griji ca nu te-ai ingrasat prea mult.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Ma bucur Letzy pentru tine .
Abia astept sa ma duc si e miercuri, si promit ca n-o sa mai fiu paranoica .

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 10+

Mergi la inceput

Rocris mai paranoica decat mine nu ai cum sa fii!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Ba da! M-am dus la eco saptamanal!
Miercuri o sa fie cea mai lunga pauza intre controale, 2 saptamani...

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Waw, rocris … ce des mergeai la eco … dar am vazut ca ai avut doua sarcini pierdute si te inteleg... Eu de la inceput mi-am propus sa incerc sa nu merg mai des de 2 sapt la eco si am reusit sa ma tin, insa cand ajungeam la eco dupa 2 sapt eram in starea in care mai aveam putin si lesinam de emotie la dr.
Mi-a spus o dr de familie ca Imohep ar fi mai bun dar si mai scump decat Celxane, si ca parca nu era compensat (nu sunt sigura daca tin minte corect asta)
Letzy – bravo, ce ma bucur, e important sa stii ca e un pic mai mare decat graficul, mai mult pt psihic. Si oricum psihicul ne influenteaza enorm, sunt sigura ca si greturile ti s-au diminuat de frica, si au reaparut cand te-ai convins ca sarcina merge in grafic. La fel pateam si eu
Eu azi sunt nasica de botez si am avut inspiratia sa nu-mi iau rochie decat pana in ultimul moment, adica ieri. Eu am luat deja 5 kg, de aceea cred ca si doza in crestere de Clexane.
Mie mi se vede serios burtica iar sanii imi sunt dubli

18+
1 sarcina oprita in evolutie, proteina C - 52% (v. n: 70-130%)/MTHFR : mutatia C 677T – heterozigot/ factor XIII - V 34 L homozigot
Sarcina 18+, tratament Clexane 0,6 + 0.8 (2 ori/sapt), aspenter, omega 3 + complex B, vit.C, Magneziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

fetelor, hai va rog eu sa ramanem toate aici, si cele cu burtici si cele in asteptarea burticii. putem redenumi subiectul: trombofilia in preconceptie si in sarcina si atunci cuprindem tot
letzy81 felicitari pentru vestile bune!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Hai ca nu vroiam sa vedeti cat de paranoica sunt dar....m-am uitat din nou pe echo si rectific,e mai mare cu 4 zile fata de ovulatie.
Am vazut ca translucenta nucala e 1,4,mi se pare un pic cam mare.Cumnata mea la 12 sapt,bebele ei a avut 1,2.
La voi cum a fost?
Vroiam ca le intreb pe fetele de la Odisee dar cred ca se speriau cand vedeau semnatura mea asa ca am renuntat!
Rocris acum ce zici?Care-i mai paranoica?
Ana distractie placuta!

Mergi la inceput

Alla multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Cu acordul desprecopii s-a deschis sub nou la Odisee Gravidute cu trombofilie -cap1- (dati click pe subiect)
Va doresc Odisee placuta!!

Miki-miki

Mergi la inceput