Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Ana_Perianu felicitari pentru fetita. ma bucur ca te-ai mai linistit dupa eco!
balanta_tm, dupa ce te vezi cu ionita (parca asa o cheama, daca imi amintesc bine) sa ne dai de veste cum e si ce parere ai despre ea. stiu ca esti exigenta cu medicii, deci parerea ta conteaza
eu as spune sa ramaneti cu discutiile aici si nu la o odisee separat de topicul asta,aici unde putem toate citi si ne documentam si noi din timp

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Ruxandrada eu iau femibion de ceva timp
citeste-i prospectul si linisteste-te, e un complex de vitamine.
dupa ce ii citesti prospectul poti si tu sa iei hotararea daca le incepi sau nu. cat sa iei scrie si pe prospect, deci vei stii si cat sa iei daca te hotaresti sa le iei

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Alla – multumesc mult !
Daaa, acum sunt mai linistita si de altfel asa ar trebui sa fiu mereu, insa lipsa de informatii ma face uneori sovaitoare si cu tot felul de temeri nejustificate.
Paulapor – si eu am reusit sa fiu destul de relaxata dupa saptamana 12 dar faza e ca la noi e totul asa de fragil, la cel mai mic semnal ne crizam si ne speriem uneori nejustificat. Insa trebuie sa invatam sa ne controlom, eu acum simt ca beblina mea se agita cand eu sunt nervoasa sau stresata asa ma linistesc …fortat
Rocris – parca esti eu cu 6 saptamani in urma … Draga mea, gata, a venit timpul sa intri in “perioada de aur a sarcinii”. Asa mi-a spus cineva ca se numeste. Esti mai relaxata pt ca treci de perioada critica, nu mai ai greturi, somnolenta sau alte neplaceri … e minunat ! Enjoy !
Rocris – mai caut eu pe forumuri in afara ca tare as fi curioasa care ar fi metoda asta de monitorizare pt sarcini mici .Poate totusi exista si la noi dar nu stim. Oricum, mie eco mi se pare sfanta iar dr U prima oara imi cere eco si doar uneori (cred ca doar daca e ceva in neregula acolo) imi face si analize de sange. Si pe eco am vazut ca subliniaza (deci verifica) daca sarcina e in grafic si intotdeauna se uita la rezistenta pe artere. De fiecare data cand am avut cresteri acolo mi-a crescut si doza.
He, si eu am avut aceeasi dilema, ca poate e prea mult aspenter + clexane dar in afar ape forumuri am vazut ca ele asa au protocol standard. Deci e ok …

Referitor la frecventa monitorizarilor, am vazut ca nu e o regula; la Fundeni unele fete merg lunar, altele mai des. De exemplu pe mine ma cheama o data la 2 saptamani.
Citind la voi ca mergeti mai rar m-am uitat si afara pe forumuri si am vazut ca ritmul e foarte diferit: unele la fel merg lunar, altele la doua saptamani, e o alta tipa care am vazut ca dupa 24 de sapt (parca) mergea saptamanal. Cred ca difera in functii de gravitatea mutatiilor, dar e doar o presupunere
http://www.sharedjourney.com/forums/Female_Infertility_Factors/Lovenox_and_pregnancy/pga-44/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Multumesc Ana!
Deocamdata ma bazez si eu pe eco.
Eu am fost la control saptamanal, dar am incercat sa mai extind perioada, si miercuri cand merg iar o sa fie aproape 2 saptamani.
Bineinteles ca sunt stresata...

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

rocris- ce inseamna control saptamanal ? la hemato ? adica ce faceai ?
Sincer si eu imi doresc sa nu mai merg la 2 saptamani ci poate o data la luna si tocmai de aceea incerc sa vad daca as mai putea avea si alte repere decat eco
Adevarul e ca vizitele la Fundeni ma tulbura profund pt ca, cu toata experienta de 10 ani a dr U, din pacate mai sunt si rateuri si tot mergand acolo afli de ele si te ia cu transpiratii

1 sarcina oprita in evolutie, proteina C - 52% (v. n: 70-130%)/MTHFR : mutatia C 677T – heterozigot/ factor XIII - V 34 L homozigot
Sarcina 18+, tratament Clexane 0,6 + 0.8 (2 ori/sapt), aspenter, omega 3 + complex B, vit.C, Magneziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ana,si mie mi se pare ok un sub la odiseea.mai ales ca acest sub sre leg cu infertilitatea,ori noi ne indreptam spre "fertilitate".aici intr asi fete care nu-s gravidutze,iar acolo putem discuta amanuntit despre eco,doze,analize,etc.astept sub....

mami de , premiata la concursul de dans 14+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

rocris,la ce hematolog ai mers si ti-a zis ca mai incolo te va trece pe 0.6?
si mie mi s-a spus sa ma duc la 4-5 sapt la eco dar n-am avut rabdare ,ma duc la 2-3.

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Ana, la eco mergeam o data pe saptamana. Sa stiu ca are activitate cardiaca, ca creste sin in general, ca e ok.
Danny, la hematolog am fost la 2 sapt, de acum o sa merg o data pe luna. Si da, hematoloaga de aici mi-a zis de clexane de 0.6 din trim 2, si nu oricum, ci 03 dimineata si 0.3 seara . Sau mi-a zis ca ar mai fi o varianta, Innohep, care e ceva nou, tot heparina, tot speciala pentru sarcina. Nu stiu ce sa zic...

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

cum se numeste hematoloaga?ca si eu am fost la una dar nu mi-a zis nimic.

Mergi la inceput

Nicorici, la Clujana.

Mergi la inceput