FIV la Sibiu (7)
Raspunsuri - Pagina 2
misspii spune:
Yarinna ,nu am apucat sa citesc si cap precedent - Felicitarii!!!!Ma bucur si astept vesti bune sambata.
Draga alecor - azi am fost la dr Mutuliga este super,deschisa si comunicativa daca ai intrebari oricand raspund cu mare placere.
Gabi_ducu - nu am vorbit pana acuma, dar sper sa poti trece peste ..Sunt alaturi de tine chiar daca nu ne cunoastem sa stii ca te sustin .
persi spune:
imi pare foarte rau gabi...cuvintele noastre nu stiu daca te ajuta cu ceva dar...totusi...capul sus...adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus
persi spune:
am primit mailul de la dr chicea.vaginalele nu au fost tocmai ok am o infectie cu ureeaplasma.dr mi0a recomandat azithrox.intrebare oare tre sa iau si vreun antimicotic ceva?
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui persi am primit mailul de la dr chicea.vaginalele nu au fost tocmai ok am o infectie cu ureeaplasma.dr mi0a recomandat azithrox.intrebare oare tre sa iau si vreun antimicotic ceva? |
Cand am luat azitrox am avut si ovule Macmiror sa nu fac Candida , sau alta minune de la antibiotic. Eu l-am luat preventiv ptr. ca sotul a avut Helicobacter Pylori( un ulcer declansat de o bacterie ).
rodicuta32 spune:
Buna seara dragutelor!
Yarrina-vad ca ti-a priit sederea la Sibiu! A scos din tine talentul! Las ca e bine,autoironia ta m-a amuzat,pe bune!Mai ales faza "cum ma vad in viitor" Tin pumnii stransi pentru tine pe sambata! Doamne-ajuta! Sa fii optimista! Citind si din urma ce ai scris, sa stii ca mi s-a facut dor de Sibiu!
Gabi-imi pare sincer rau draga mea,dar capul sus,viata merge mai departe!
Alecori-bine ai venit !
Misspii-ma bucur ca ti-au facut impresie buna cei de la Polisano si ca ai comunicat bine cu dr. Mutuliga.Doamne, ce multe probleme ai si tu!Iti doresc putere sa continui tratamentul si sa-ti implinesti visul de a fi mamica!
persi spune:
eu am intrebat farmacista,ce sa iau pe langa antibiotic sa nu ma pricopsesc cu alta minune si mi-a recomandat flagyl.sa iau oare si niste ovule,chiar daca nu mi le-a prescris dr?
bytzi spune:
persi,eu am luat zanocin si gynofort crema pt a nu face candida(1 la 5 zile,incepi din z4 de antibiotic)
alecori,bine ai venit si sedere cit mai scurta la acest subiect.Vrei sa-ti trec istorioara pe listutza noastra de pe prima pagina?
Mai vrea cineva pe listutza?caci sintem cam singurele eu cu yarrina pe acolo
denisace mai faci dragutza?
yarrina spune:
Deja de misca lucrurile pe aici! Asa da! Pai se poate mai fetelor? Acu cand a venit caldura voi stati in 'barlog'?
Pupa mama fetele ei dragi...si frumoase si cuminti...si mamici cu toatele pana la sfarsitul anului. Hai ca acum va prezice Mama Omida la fiecare!