Goldie Pants - 39
Raspunsuri - Pagina 12
mj_girl spune:
mey am implinit io o varsta da chiar de tot nu m-am ramolit www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover nu e rapit, sa fie clar
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
miss DD....e ca tine nu-i rapit, nu-i numa noi asteptam sa se intoarca acasa de la rapitori nemic altceva
sa ne anunti cand ajunge, sa rasuflam usurate
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl mey am implinit io o varsta da chiar de tot nu m-am ramolit www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover nu e rapit, sa fie clar |
E RAPIT si pace. Deja te ingrijorezi ca iti dai seama ca e adevarat. Nu uita: daca nu crezi nu inseamna ca nu e real
Si apoi...dc nu e RAPIT (atat doar ca e)...cum se se intoarca? Nu e prea logic ce spui
JoAnn spune:
buna
mj
io nu inteleg sarbatorita prezenta, lumi care sarbatorex sarbatorita e....mey da nik serveala, nik delicatese
inteleg ca e treaba cu dixparitia lu CT dar totusi ...asa pe uscat stati???
mei lisa sper ca nu dai iar delicatesuri pe sub mana... si la mine sa nu ajunga
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
mj_girl spune:
nu e rapit dar accept ca e RAPITOR
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
mey....accepta ce vrei tu, ca noi stim cum e realitatea....ca doar nu s-o fi rapit el pe el, de langa tine
daca e asa...atunci a luat legatura cu mine...pentru ca ma placeeee
oricum o dai....tot reiese ca nu e la tine avantajul....nu inca
mj_girl spune:
mey da acilea e numai dupa avantaje?? joann vrea tratatie duamneeeeeeeeee nemik nu mai e ca altadata
nici intrun caz www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover nu ar fi facut ceva fara sa-mi zica iar le face de unu singur si de capu lui nu apeleaza la servicii externalizate tocmai ca sa nu se veoleze sicretu
dar fie cum zici tu ca a apelat la tine, sau cum ziceti voi ca e rapit desi io va zic clar ca e doar RAPITOR
iona2005 spune:
vad ca e mai grave situatiunea DD tot in faza de negare iaste
problema e ca nu i s-au arat dovezi oana intreaba sursili daca poa sa iti trimeata cateva
www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl nici intrun caz www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover nu ar fi facut ceva fara sa-mi zica iar le face de unu singur si de capu lui nu apeleaza la servicii externalizate tocmai ca sa nu se veoleze sicretu |
mey fetili....diseara la ceremonia de inaintare in grad.....musai sa ni prezentam ca am premit instiintarea (iaca mai sus), recunoxcuta si de mj, ca CT ne-a inaintat in grad in cadru GSS. deci nu suntem externe pt el, ii suntem familiare si eficiente
ce onoareeeeee
in rest... miss DD
mj_girl spune:
mey io incer sa ma port cat de diplomatic poci si voi tot inistati dar am si io o limita si nu imi place sa ma repet, dar...fie...
VORBITI PROSTII, www.youtube.com/watch?v=GmjZ8kLSRdQ" target="_blank">MY LOVER E RAPITOR SI NIMINEA NU L-A RAPIT!!!!!
bagatii okii si vedeti ce mandru si zglobiu e si fiindca tot vorbim de rapiri cre ca rapita io sunt de www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4215.jpg" target="_blank">el