Crestinismul si evolutia spirituala 5
Raspunsuri - Pagina 21
Iasmin08 spune:
Ba invers, din cate stiu, protestantii se considera mantuiti oricum, indiferent de fapte...
Cat despre cei carora li s-a revelat Hristos, pai eu stiu ce au fost inainte, dar nu au fabulat, uite-te un pic si tu la Sfantul Apostol Pavel. A murit pentru Hristos. Prostituata ar fi murit si ea daca i-o cerea.
Tolkien cu toata fabulatia lui (care e fabulatie si atata) nu este egal cu prostituata, nici cu parintele Cleopa, nici cu Sfantul Augustin. Prin ce zic? Prin viata care au dus-o toti. Uite-te, citeste diferenta. Nu ca inainte beau. Ci Hristos a fost schimbarea. Dupa Hristos n-a mai fost nimic, nici fabulatie, nici nimic. Traire pura.
Una e sa vorbesti si sa fabulezi despre nastere, una e sa o traiesti, cu durerile ei cu tot.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
mamabear spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita [ mamabear, nu m-ai suparat, eu ma gandeam ca v-am suparat, deja pe Iasmin mi-o imaginez rosie la fata si infierbantata si regretand ca a deschis cutia pandorei. :-)) poate ca beren ar trebui sa deschida topic separat, ca sa nu il tulburam pe acesta. iar eu daca stau, altfel nu pot sa vorbesc despre Dumnezeu, pur si simplu. asa vorbesc eu, asa mi se imbarliga gandurile. sa vezi cand o veni Katya si-o vedea. nimic |
Cred ca e o idee buna sa deschideti un subiect filozofic separat , ca asta era despre crestinism si evolutie spirituala, si cum spuneam , aceste discutii nu sunt ziditoare sufleteste. Eu si alte fete de aici L-am gasit pe Dumnezeu si nu-L mai cautam prin scrieri apocrife.
Ca si Iasmin nu pot niciodata sa pun egal intre Sfinti, teologi si scriitori oarecare, care isi imagineaza Divinitatea prin prisma umanitatii lor.
Va rog sa nu va suparati, asta e punctul meu de vedere.
Iasmin08 spune:
Beren, data viitoare cand o fi alt anotimp si mai putini nori, te invit la cafea la subiect separat si dezbatem tot ce ne trece prin cap. deal?
crinuta spune:
Iasmin, deschide tu daca vrei pl. Eu ma uit deja la film.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
Iasmin08 spune:
Beren, am deschis capitol nou, fa te rog bunatate de-l inchide pe asta