EUROMOBILA
ati cumparat de la ei? eu vreau sa-mi iau o canapea si eram curioasa sa aflu pareri...multumesc.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Raspunsuri
Andra28 spune:
Am cumparat eu, prin luna decembrie, o canapea aflata pe atunci la oferta. A doua zi mi-au adus-o pana in casa, au asezat-o pe locul indicat. Si au fost foarte punctuali. Canapeaua este ok, am pus-o in camera copilului si este destul de solicitata. Deocamdata se comporta bine.
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
gabitza2005 spune:
am o canapea de la ei de 4 ani - o intind in fiecare seara- imi place ca s-a mentinut (bine e un pic murdara) ca forma , nu i s-a stricat nimic dar din pacate modelul in sine este cam incomod.
ingridnen spune:
am o canapea luata acum vreo 3 ani si alta luata acum un an.
In cea mai "noua" dorm eu, se comporta bine si nu si-a modificat forma.
Am si fotolii extensibile de la ei... dar nu le-am solicitat prea mult.
Una peste alta, sant multumita
Ingrid si Cristi 7 ani
delsim spune:
Am luat si eu modelul Atena.Era pe stoc culoarea si materialul ales, am solicitat livrare peste 2 saptamani; au fost de acord sa o pastreze in depozit, iar cu livrarea au fost seriosi punctuali.
Canapeaua deocamdata se comporta bine.
mychydutza spune:
multumesc de raspunsuri. modelul Atena il vreau si eu........
doradora spune:
sunt f bune; actuala a facut fatza cu brio andrei si motanului, o avem de 2 ani si jumatate si nu avem nemultumiri; cea de dinainte e acum in alta casa, unde e destul de solicitata, dar rezista f bine pe baricade. ideea e ca sunt f multumita si ma bucur ca nu m-am inselat cand m-am decis sa iau din material textil, in locul celor de piele, pt ca un copil fericit si canapea de piele nu prea fac casa buna, zic eu:)
dupa ce mai creste andra, mai vedem, dar pana atunci chiar nu am nimic de reprosat:)
mychydutza spune:
gata, mi-am dat comanda pt modelul Sydnei, varianta cu stofa.....chiar mi-au placut cum arata.....multam inca odata pt raspunsuri
mirelam spune:
Eu mi-am luat de la ei canapea Boston cu 3 locuri.
As fi vrut coltar dar nu mi-a incaput ca marime.
Sunt foerte multumita...nu o am de mult timp, dar e super comoda, extensibila si pare foarte rezistenta.
Acum vreau sa-mi comand si fotolii tot Boston.
Iar ca pret mi se par ok toate, nu-s foarte scumpe raportat la calitate.
Am si eu o intrebare daca tot suntem la capitolul Euromobila.
Stie careva daca ei fac si huse la comanda?