Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 3
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela noi am venit de la vaccin...o experientza cam neplacuta. in primul rand am aj in prel ghencea. apoi nu i-a fc dr de fam ci pediatrul de acolo...care era un arab...n-am nik k nu sunt rasista...dar nu tu halat...doar l-a cantarit..nu s-a spalat pe maini...nu manusi...imi venea sa-i spuin. eu mi-am adus un scutec si bine am facut. apoi imi spunea: sa-i dau panadol, rivanol rece pe picior, calciu nu stiu nde care...acetil acetilenic...pt scoarta aia de pe cap....pai i-zm zis nu-mi scrieti si mie astea...de unde doamne iarta-ma sa le tin minte? apoi mi-a scris dr de fam. ce trebuie DAR park nu i-0as da asa de aiurea calciu si panadol voi ati dat in adfara de vigantol? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
Eu in afara de vigantol ii dau fier haussman .. Dar bn la mine se intelege pt ca e micutz si ii trebuie .. In rest nu mi-a mai zis nimeni nimic de altceva
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
cristies spune:
citat din mesajul lui decenuela noi am venit de la vaccin...o experientza cam neplacuta. in primul rand am aj in prel ghencea. apoi nu i-a fc dr de fam ci pediatrul de acolo...care era un arab...n-am nik k nu sunt rasista...dar nu tu halat...doar l-a cantarit..nu s-a spalat pe maini...nu manusi...imi venea sa-i spuin. eu mi-am adus un scutec si bine am facut. apoi imi spunea: sa-i dau panadol, rivanol rece pe picior, calciu nu stiu nde care...acetil acetilenic...pt scoarta aia de pe cap....pai i-zm zis nu-mi scrieti si mie astea...de unde doamne iarta-ma sa le tin minte? apoi mi-a scris dr de fam. ce trebuie DAR park nu i-0as da asa de aiurea calciu si panadol voi ati dat in adfara de vigantol? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
Panadolul ti l-a prescris pentru preveni febra (dupa vaccin). Pentru crusta seboreica e reteta data de matusa Alexutzzzei pe mailul comun. Calciu... eu stiam ca se recomanda doar dupa analize. MCrissa spunea ca lua bebe Vlad, poate te ajuta ea...
Cat despre conditii...nu e nimic de zis.
Eu nu i-am dat panadol. Aveam paracetamol supozitoare si am zis ca daca face febra ii pun. DAr n-a fost cazul.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Eu in afara de vigantol ii dau fier haussman .. Dar bn la mine se intelege pt ca e micutz si ii trebuie .. In rest nu mi-a mai zis nimeni nimic de altceva de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
si eu i-am dat fier cand am iesit din spital ca avea o ditamai anemia....dar doar 10 zile. De atunci doar vigantol
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cristies spune:
Haircut, sa nu mai spui ca nu intri sa nu ne indispui. La ce bun suntem aici, daca nu o vorba buna cand are omul nevoie?
Maia e un exemplu foarte tare. Ei i-au trecut bubitele cand ai schimbat mustela pe nivea, si in majoritatea cazurilor e invers! Nu te mai impacienta cu cresterea in greutate.
Cat mai tineti gipsul?
_
Cresc
cristies spune:
Cris.mario, sa ai plimbare placuta. Ies si eu ca in ciuda Danielei Crudu e un soare pe cer de nu-ti vine sa crezi. (si eu am iesit si ieri, era cam urat si n-am stat prea mult, dar tot am iesit din casa).
_
Cresc
cristies spune:
Si apropo de prospecte: Betadina pe care am folosit-o multe dintre noi nu se foloseste in timpul alaptarii.
Aud ceva comentarii?
_
Cresc
cristies spune:
Plateea, hai bre' cu BbTo la botez!
_
Cresc
cristies spune:
Danasor, Decenuela super caruturi v-ati luat! Eu sunt tot cu mastodontul. Si dupa ce ca mi-am spalat si eu masina in sfarsit, scaunul din dreapta e plin de urme de roti. Asta desi pusesem un celofan
_
Cresc
xela_07 spune:
citat din mesajul lui plateea xela_07, ntrebi de lume, da de tine uiti sa mai povestesti... intri si tu in categoria celor care au primit bb de la barza..., si vreau sa iti spun ca ma uit de 5 minute la poza incare face printisorul tau cu ochiul, si nu ma mai satur... am salvat-o, s-o arat lui Teo din capitolul UITE ASA SE FACE!... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Merci de complimente, esti o dragutza . Pai ... nu fac nimic asa mai iesit din comun in afara de bebe, Andreea, curatenie, mancare, spalat, calcat si stat la taclale pe net. Cand o sa ma duc si eu intr-un club, la o bere, la o cafea o sa va anunt .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cristies spune:
Plec la plimbare ca prea monologhez cu foc.. Banuiesc ca voi sunteti toate pe-afara, iar de carucioare .
_
Cresc