Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 10
plateea spune:
moaaaaama... ce de mancaruri povestiti voi acolo...
sa aveti pofta!
io prestez azi (sper, daca ne iese masina din service) muuult fast food, apoi pe maine pregatesc eu un orez al dente cu legume si muuult orez si gratar de piept de pui...
alexutzzza, n-am ce-i face. mi-e taaare drag neinfasat, si urasc de acum paturica, dar... nu adoarme decat asa. poate sa fie oricat de obosit. si in clipa in care l-am desfasat.. in 5 min max e fresh, zici ca a dormit 5 ore. se foieste, isi fataie manutele, freaca picioarele, si gata somnul.
daca are cineva idei despre cum sa imi invat eu copilul sa adoarma si SA RAMANA ADORMIT fara paturica, rog sa dea si la mine!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
floricel79 spune:
xela, exact la fel si eu, functionez la capacitate maxima doar in conditii de stes, cand ii relax nu am nici un spor, cred ca zodia-i de vina (eu is berbec)
alexuzza, super bine suna placita asta si daca tot am spanac...
hai fetelor mai ziceti ca am numa 8 kile in plus
eu am facut ieri clasica si mult iubita noastra ciorba de perisoare deci nimic deosebit. sapt trecuta am facut snitele la cuptor din pulpe de pui dezosate, date prin ou+pesmet + cascaval ras. o bunatate au iesit.
plateea spune:
cristies... te laudai la cap 12 ca vii cu o noua titulatura... te faci ca ploua, ai?
bea... ce falacau frumos ai! asa are o fatuca de dulce, si niste buzite numai bune de sarutat!!! maaare don juan va sa fie!!!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Haircut, sa nu mai spui ca nu intri sa nu ne indispui. La ce bun suntem aici, daca nu o vorba buna cand are omul nevoie? Maia e un exemplu foarte tare. Ei i-au trecut bubitele cand ai schimbat mustela pe nivea, si in majoritatea cazurilor e invers! Nu te mai impacienta cu cresterea in greutate. Cat mai tineti gipsul? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cristies
A fost ieri mult mai bine, azi iar are cateva bubite dr de familie a venit azi si a zis ca e atopie si ca sunt si suprainfectate...nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi zis cand erau urate....asa ca nu stiu cat e de la gelul de dus.... nu mai stiu nimic... vineri mai schimbam un rand de ghips pe care il tinem 2 sapt, apoi ghetute-macar partea asta merge bine
Multumesc de incurajare
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
Fetele, si eu tot spanac am luat din piata. Ne-a facut Decenuela pofta la toate. Eu am cumparat doua kg dar nu cred ca am frunze mai mult de jumatate de kg.. Acum am pus apa la fiert...
De betadina nici eu nu am stiut, ca am cumparat de la o farmacie cu laborator si era preparata acolo, deci fara prospect. Dar i-am luat sotului pentru deget d-asta de care v-am dat prospectul si mi s-au inmuiat picioarele in timp ce citeam. . Si la fel si la maternitatea unde am nascut eu... asa se facea toaleta, asa am luat de buna...
Supertare placinta Alexutzzza! O s-o incerc si eu...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
am pus si eu pozele la semnatura sa ne vada lumea cand are chef si nu cand am io chef (adica atunci cand pun link-ul
Pai io va mai zic ca noi gatim zilnic ptr ca nisi io nici sotul (mai ales nici io!!) nu mancam aceeasi mancare de 2 ori, sotu nu mananca acelasi tip de carne de 2 ori intr-o sapt deci intr-o zi facem paste , intr-o zi chiftele, intr-o zi friptura la grill intr-o zi pui la cuptor, o zi ceva gen linte sau o mancare cu cartofi cu morcovi cu dovlecei si ceapa la cuptor, o zi comandam pizza, mai bagam o placinta, mai niste chestii grecesti din carne tocata ba niste rasol alb de vita gatit la cratita pe foc ori cu sos alb ori cu sos rosu...si tot asa
de Yannis
floricel79 spune:
am uitat sa ma laud cu grasolea mea de 4050gr la o luna. s-a nascut cu 3100gr.
luni cand am fost la spital au cantrit-o si avea 4300gr cu body si pampers pe ea, adica joi in 18 martie avea 4050 si luni in 22 martie avea 4300gr - acum stiu ca depinde si de cantar..., oricum o simt deja cand o pun sa doarma pe pieptum meu ca de-abia mai pot respira
si avem si o problema cu balonarea, atata e de balonata incat ne-au trimis la ecografie abdominala cand am fost la urgente cu ea si acolo din fericire nu au descoperit nimic nainregula decat ca are foarte ult aer in burtica si sa-i dau espumisan. i-am dat si infacol si bonnisan pana acum dar parca de cand ii dau espumisan face muuult mai multe parturi si se linisteste putin dupa asta.
aveti alte solutii de scos aerul din burtica?
i-am inclinat si patutul la 35-40 de grade (zic eu, ca n-am masurat cu raportorul sau cu ce s-or masura) dar doarme tot cu mine-m pat mai mult asa ca...
oricum, pozitia ei preferata de dormit e la mami in brate, burta pe burta dar eu sa stau in picioare, nu culcata. daca o pun in sling e ok
lorex spune:
am pus cinci www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze noi facute de un prieten fotograf cu scula profi
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui plateea citeam in cap 11... de bea cu sexul... ioi, Doamne, fataaaa... am ras 2 zile la rand... sunteti mortali, tu si sotul... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
de ce mortali????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Si apropo de prospecte: Betadina pe care am folosit-o multe dintre noi nu se foloseste in timpul alaptarii. Aud ceva comentarii? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
mie mi-a spus o asistenta in maternit sa nu fol betadina...da n-am pus intrebari...
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)