Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

sal

fetelor am aflat ceva astazi, voi stiti ceva?

contractul colectiv de munca unic la nivel nationa pe anii 2007-2010

art 51 - in afara ajutoarelor prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatorul ajutor:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de acasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate.

eu la fetita nu am stiut, abia azi am aflat si am sunat la itm sa vad daca mai pot obtine ceva, mi-au spus sa incerc, asa ca o sa fac o cerere si o sa ma duc cu ea la servici sa vedem ce spun :), eu sunt inca in cic1 si cand se va naste bebe 2 intru in cic2

numai bine si multa sanatate

6 sapt+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna la 7 sapt deja se vede

Doamne ai grija si de noi 5+

Moamaaaa si inca cum, zici ca am 5 luni. Am crezut initial ca ma ingras, luand si tratament hormonal ma astept la asemenea surprize. Pana la urma am observat ca am forma de sarcina si pace

Ma bucur ca se vede dar ma intreb cum ajung oare la 9 luni ? Pantalonii dinainte deja nu ii mai pot purta iar la prima sarcina am purtat aceleasi haine pana in luna a 7a!!

La tine nicio urma??

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela2233

sal

fetelor am aflat ceva astazi, voi stiti ceva?

contractul colectiv de munca unic la nivel nationa pe anii 2007-2010

art 51 - in afara ajutoarelor prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatorul ajutor:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de acasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate.

eu la fetita nu am stiut, abia azi am aflat si am sunat la itm sa vad daca mai pot obtine ceva, mi-au spus sa incerc, asa ca o sa fac o cerere si o sa ma duc cu ea la servici sa vedem ce spun :), eu sunt inca in cic1 si cand se va naste bebe 2 intru in cic2

numai bine si multa sanatate

6 sapt+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Nu exista niciun termen special pentru solicitarea acestui "bonus" deci trebuie sa ti-l acorde. Daca nu iti dau banutii faci scandal

Fac capitol nou??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna la 7 sapt deja se vede

Moamaaaa si inca cum, zici ca am 5 luni. Am crezut initial ca ma ingras, luand si tratament hormonal ma astept la asemenea surprize. Pana la urma am observat ca am forma de sarcina si pace

Ma bucur ca se vede dar ma intreb cum ajung oare la 9 luni ? Pantalonii dinainte deja nu ii mai pot purta iar la prima sarcina am purtat aceleasi haine pana in luna a 7a!!

La tine nicio urma??

la mine s-a prins pe partea stanga...si ori eu sunt paranoia ori in partea aia este putin mai umflata burta..asa cand privesc eu de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna fetelor...
ve multumesc mult de sfaturi si sustinere.
acum am venit de la medsana unde m-am dus sa-mi fac testul de beta hcg. Am incercat sa intru la eco dar mi-au spus ca nu au nimic liber. Asa ca am asteptat sa-mi dea recomandarea ptr test ca sa o pot face gratis, dar dr nu s-a multumit sa-mi scrie doar pe fisa recomandarea si a vrut sa vb cu mine. dupa ce i-am relatat cele intamplate a vrut neaparat sa-mi faca eco si va da-ti seama ce bucurie pe mine. Surpriza a vazut sacul si a spus ca se vede si embrionul insa nu a putut sa-mi spuna nimic mai mult ptr ca se grabea ff tare si avea f multi pacienti. oricum mi-a spus sa fac maine si luni testul de beta hcg ca sa ma asigur ca totul este ok.
M-am mai linistit acum dar parca nu de tot pana nu vad rezultatele de sange. ma gandesc ca nu se vede chiar asa de pe o zi pe alta, de aseara pana de dimineata sacul embrionar?
totusi sunt fericitaaa

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Daca faceti capitol nou, nu uitati sa puneti si linkul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

buna fetelor...
acum am venit de la medsana unde m-am dus sa-mi fac testul de beta hcg. Am incercat sa intru la eco dar mi-au spus ca nu au nimic liber. Asa ca am asteptat sa-mi dea recomandarea ptr test ca sa o pot face gratis, dar dr nu s-a multumit sa-mi scrie doar pe fisa recomandarea si a vrut sa vb cu mine. dupa ce i-am relatat cele intamplate a vrut neaparat sa-mi faca eco si va da-ti seama ce bucurie pe mine. Surpriza a vazut sacul si a spus ca se vede si embrionul insa nu a putut sa-mi spuna nimic mai mult ptr ca se grabea ff tare si avea f multi pacienti. oricum mi-a spus sa fac maine si luni testul de beta hcg ca sa ma asigur ca totul este ok.
M-am mai linistit acum dar parca nu de tot pana nu vad rezultatele de sange. ma gandesc ca nu se vede chiar asa de pe o zi pe alta, de aseara pana de dimineata sacul embrionar?
totusi sunt fericitaaa

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

bravooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ne bucuram mult pt tine, sashenka_h!Curaj!Te incurajez pe tine ca eu sunt cu frica.....in chilotei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

buna fetelor...
totusi sunt fericitaaa

Bravoooo!!!! Eu nu cred ca a aparut de pe o zi pe alta ci ca ieri nu au facut bine ecografia. Daca devenea vizibil de ieri pana azi, azi ai fi vazut doar saculetul nu si bebele. Felictari!!!

Sunset, semeni cu mine Numai eu cred ca mai puteam sa imi vad burta umflata pe jumatate, in consecinta nu ma mira, ba chiar mi se pare posibil. Probabil ca un medic s-ar speria de ce spunem.

Am facut capitol nou, asteptati sa se modereze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

merci mult fetelor, credeti-ma ca m-ati ajutat tare mult, mai ales la moral

Mami Andreea 5sapt si 6 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput