Voila, Voicu e bolnav ...
Din ciclul totul e posibil in Romania si excrocii scapa mereu, iata dl Voicu e brusc bolnavior ...
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7063432-update-senatorul-psd-catalin-voicu-fost-internat-spital-plenul-senatului-decide-astazi-daca-permite-arestarea.htm
Raspunsuri
Guestus spune:
Yo cred ca legile sint asa de prost facute si interpretabile incit nu este absolut nici macar 1 sansa sa fie cineva pedepsit pentru ceva. Mai pica un prost de fazan..are lumea la ce sa caste ochii...si gata..circul continua
sirimie spune:
mie imi place emoticonul din postarea initiala, se potriveste foarte bine
maharii astia nu s-au gindit niciodata pina acuma ca pot ajunge la inchisoare. acuma cind pare sa fie iminenta arestarea, spun ca inchisoarea atenteaza la demnitatea lor umana. uf
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
ellinia spune:
Eu, in locul lui, i-as trage pe toti cei implicati dupa mine. Toti fac trafic de influenta, toti au firme fantoma si contracte cu statul, doar ca nu toti pica de "fraieri". Cine stie pe cine o fi suprat Voicu de l-au executat.
xenocid spune:
Am inteles ca situatia lui s'a inrautatit. A facut www.realitatea.net/catalin-voicu-a-fost-externat--senatorul-sufera-de-anxietate-depresiva_706366.html" target="_blank">anexita depresiva sau ceva de genul asta.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sellanic dl Voicu e brusc bolnavior ... |
La felul in care arata, ti se pare ca e brusc?
xenocid spune:
Si'a revenit www.hotnews.ro/stiri-politic-7075716-catalin-voicu-cere-fie-audiat-plenul-senatului-avizul-senatului-pentru-dna-lovit-nulitate-absoluta.htm" target="_blank">jigodia
Mariana_D spune:
Mi-e sila de astfel de oameni. O sa aiba si asta aceiasi soarta cu Victor Atanasie Stanculescu care isi ispaseste pedeapsa de 15 ani de inchisoare din dosarul revolutiei la cazinou .
Dialog intre reporter si V.A Stanculescu, la iesirea acestuia din cazino:
- Ati fost eliberat din arest pe motive grave de sanatate. Pe 29 iulie ati fost la terapie intensiva, asa este?
- Da.
- Puteti rezista trei ore la cazinou?
- Da.
- Ce le transmiteti parintilor ai caror copii au murit in Revolutie?
- Du-te si intreaba acolo, inauntru, in cazino'.
Nesimtire crasa pe politicieni romani!
"Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase. Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna. "
gabriella1 spune:
daaaaaaa,"boala" lui e sanatatea multora dintre noi !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
capra cu trei iezi spune:
saracu, sa-i aducem o lumanare???
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!