Voila, Voicu e bolnav ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

www.hotnews.ro/stiri-esential-7109972-update-instanta-pronuntat-costiniu-casuneanu-locic-fost-trimisi-arest-pentru-29-zile.htm" target="_blank">Eheee! Ca sa'l citez pe prostanac: "Traim o noapte frumoasa a democratiei romanesti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Imi venea mie, Xeno, sa-ti spun sa nu deschizi sampania, sa astepti sentinta definitiva, ca asa, arestari preventive si justitie la televizor am mai tot vazut. Da' n-am vrut sa-ti stric bucuria.

Vezi?
Tocmai i-au trimis pe la casele lor. http://www.realitatea.net/florin-costiniu--marius-locic-si-costel-casuneanu-vor-fi-eliberati--a-decis-inalta-curte_708731.html

Mergi la inceput

Pai daca asteptam eu sentinta definitiva ca sa ma bucur...
Nici macar Remes nu s'a intalnit cu asa ceva desi au trecut cat!? 3, 4 ani de cand l'au prins cu carnatii'n bot.

Imaginea unui judecator de la ICCJ in duba...1000 de Remesi.
S'o mai vezi si pe nevasta'sa Viorica "triplati'ne salariile" Costiniu asteptandu'l cu sandvisuri la gratii...de nepretuit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Nici macar Remes nu s'a intalnit cu asa ceva desi au trecut cat!? 3, 4 ani de cand l'au prins cu carnatii'n bot.

Uite, nu mai stiu exact, ce-mi amintesc e ca era chiar cind a luat Al Gore premiul Nobel ptr rolul Captain Planet :P, cautam si io ceva stiri despre asta, zappind la tv, si numa' de Remes dadeam. Chiar si la EuroNews!!! :)))

Da' pe eroul principal al topicului nostru l-au pastrat. El e cel mai spectaculos, tre' sa recunoastem: http://www.realitatea.net/voicu--din-zecile-de-milioane-de-euro-platite-pentru-jurnalisti--in-irak-au-ajuns-numai-cateva_708607.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Da' pe eroul principal al topicului nostru l-au pastrat. El e cel mai spectaculos, tre' sa recunoastem

Si cel mai www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Senatorul_Voicu_-_in_arest-locotenentii-_-_in_libertate_0_242376297.html" target="_blank">inventiv:

El a contestat si autenticitatea stenogramelor cu interceptarile convorbirilor telefonice, sustinând ca au fost contrafacute cu ajutorul unui soft american.

Solitaire?

Mergi la inceput

Citat:
Solitaire?

, esti in-gro-zi-tor! :))))))))))))))

Ma duc sa citesc linkul, ca, deh, gazeta "adevarul" nu o am la favorites, (ca tine :P.)

Edit:
„Catalin Voicu a spus în instanta ca "o singura persoana ma vrea dupa gratii, aceeasi care nu m-a vrut nici la Ministerul de Interne".
Cred ca-i mitoman, sau s-a incurcat in vorbe. De parca ar fi mai mult de o persoana intreaga la minte care sa-l fi vrut la MI?
A, si nu stiu cine-i Jipa.
O sa mai studiez.

----------

A, uitasem.
Tot on-topic, niste birfe: http://sutu.ro/angoasa-politica/sa-dna-bine/

Mergi la inceput

Ticalosul asta de Voicu a compromis simultan cei trei piloni fundamentali ai democratiilor est-europene: puterea legislativa, puterea judecatoreasca si institutia mustatii cu burta.

Multumita lui acum vad in orice bula boema de seu peticita cu par un potential infractor

Mergi la inceput

Risu'-plinsu'.

Daca fata de "institutia mustatii cu burta" :)))))) (sau poate invers) iti poti regasi increderea dupa 2-3 episoade cu Stan si Bran, cu restul... :((...

Tipul e senator, da? Ales u-ni-no-mi-nal, da?
Nu-ti vine cheful sa emigrezi ? :)

Chiar in varianta ultra-optimista si ultra-fantezisto-ipotetica in care numai gura ar fi fost de el, si isi arata numai muschii la crisma, tot e din cale afara de deprimant.

Citeam undeva, nu mai stiu unde, ca, dat fiind legislatia din Romania, Voicu isi incaseaza linistit indemnizatia de senator nu numai cit e in arest preventiv, dar chiar si, pare-mi-se, in cazul condamnarii definitive. .
Ah, vestea buna era ca nu mai primeste si indemnizatia de sedinta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

A avut cineva un moment de satisfactie sau a avut impresia ca se face dreptate,atunci cand un judecator al ICCJ a fost umilit public in cel mai murdar mod?
Nu v-ati gandit ca poate in acel moment a fost compromis un act de justitie in Romania?
Indiferent de vina sau nevina acestui judecator,NU S-A RESPECTAT DREPTUL LA DEMNITATE al unui cetatean roman!
De dragul circului,s-a umilit o persoana,a fost executat public si i s-a distrus cariera,INAINTEA JUDECATII!
Asta se cheama ca ne putem numi un stat democratic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Asta nu inseamna ca am o parere buna despre acest Voicu,cu mutra sa antipatica care are toate ingredientele politicienilor damboviteni!
Repet:nu putem sa acuzam si sa dam sentinte INAINTEA INSTANTEI!

Mergi la inceput