Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Cristina_C spune:
katty, asa am petrecut si noi si inca mai petrecem, tot relaxati si linistiti, chiar prea linistiti, ca nici musafiri n-am primit, nici in vizita nu ne-am dus. De fapt musafir o avem pe mama, care pleaca miercuri. Ieri n-am iesit nicaieri pentru ca a plouat. Azi am mancat cele pregatite, am ciocnit oua, am vorbit, ne-am jucat si dimineata Iepurasul nu l-a uitat pe Robert si i-a lasat afara niste dulciuri
Singurul lucru care a lipsit a fost ca nu ne-am dus la Inviere in Romania, dar tot o sa ajungem noi intr-un an, acum cine stie cand vor mai coincide la catolici si ortodocsi...
Lucia, are cine sa faca pasca de acum inainte.Liviu!
Nicoleta, numai bine, sa va si odihniti!
Nina, am auzit si eu de Base.
Sa petreceti frumos!
light spune:
Nicoleta aparusi! Aha, va tineti de plimbari. Bine ca aveti vreme buna.Katty vad ca si voi va tineti in continuare de petreceri, apai daca-i asa, sa petreceti minunat!Cristina C, da sa stii ca pasca a iesit minunata, am mai facut eu una azi sa luam la prietenii nostri, dar nu a iesit asa pufoasa ca la Liviu.NIna, deci voi cu vizite prezidentiale, ha?Cristina 22 si nu v-ati intalnit cu Nicoleta?
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Cristos a Inviat!!!!!
Noi am fost o saptamana cocotati in varf de munte...acum am ajuns acasa...murdari, obositi dar cu amintiri tare frumoase!!!!
cristina22 spune:
Adevarat a inviat!
Sanzi-dovadaaa!Asteptam cu drag pozele!
Lucia-nu aveam cum sa ne intalnim cu Nico, ca au trecut pe aici pe la 2 a.m.Poate cand se intorc in Viena...
Cristina-nici noi nu am ajuns la Inviere, desi biserica e la 30 m de noi...Andrei a adormit, eu am luat un Fervex, mr C a fost lovit de somn pe la 23,20 si uite asa nu am mai fost la Inviere de cand s-a nascut Andrei.
Katty-in familie am petrecut si noi.Am fost dimineata la biserica, unde a lasat iepurasul cadouri copiilor, apoi la masa la parintii lui C, iar dupa amiaza am mers la bunica mea.
Azi vom merge la parintii mei.
Iepurasul a fost si la Andrei.I-a lasat dvd-ul cu Madagascar 2 si revista Shrek.
Presupun ca trecut Urechila si pe la voi, ca tare ati fost harnici si cuminti
Paste fericit!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Hristos a Inviat!
Avem niste sarbatori nu tocmai cum am fi vrut..tata a cazut,mama a facut o intindere musculara cand l-a ridicat..fiecare in patul lui:(
Sanzi ce bine de voi!!Asteptam pozele.
Ma bucur ca toata lumea e bine si petrece..noi am fost la socri ieri,Andy a ramas acolo,de abia a asteptat sa poata hrani iepurasii,porumbeii..sa se joace cu verisorii lui.A stat afara toata ziua cu bicicleta..a fost ff frumos.
Cam atat..va
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Cristina_C spune:
Laura, ce ghinion, imi pare rau, sper ca sunt bine ai tai acum!
Sinzi, vazut si admirat, !
cristina22 spune:
Laura-sper ca sunteti bine.Te-am sunat ieri de 2x.M-a nelinistit ca nu ai raspuns...
Sanzi-frumos concediu.Imi place ca ati fost cu prieteni!
Io sunt la birou.Care mai lucreaza azi??
Sa vina iute sa-mi tina de urat!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Anina_n spune:
Hristos a inviat !
Cristina22, vin eu, cu o www.paradacadourilor.com/images/product/orig_serviciu_cafea_pentru_doua_persoane_40.jpg" target="_blank">cafea de dupa-amiaza !
Am petrecut si noi 2 zile cu mamicile noastre, cu unul din fratii sotului, iar aseara cu prietena mea din liceu. Asa repede au trecut aceste zile si asa pline au fost, ca abia astept weekend-ul, desi, e abia marti.
Laura, sper ca sunt bine parintii tai !
Nicoleta, sa va simtiti bine, sa profitati din plin de aceasta mini vacanta !
Lucia, Liviu a avut mana mai buna pt. pasca, se pare.
Nu-i asa ca e delicioasa, fetelor ?
Toata lumea se mira, ce pasca e asta fara aluat si dupa ce o gusta...mmmmm....e delicioasa !
Sinzi, ce fain v-ati distrat la munte ! Si ce frumoasa e Mara !
katty, cum a fost ieri ?
Cristina_C, voi ce ati mai facut ?
La noi asa s-a racit afara ! Azi noapte a plouat in continuu.
Haide, soare, haide !
O zi frumoasa, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Neata!
Azi sunt responsabila cu cafeaua? Poftiti aici, e una miamm-miamm!
Lucia, deci te-a intrecut Liviu la pascute, nu?
Sinzi, foarte frumoase pozele de la munte! Ce peisaje, si voi toti frumosi, super!
Laura, sanatate multa parintilor tai, ce ghinion, uff!
Nina, cum sa fie? A fost bine, mancarica, bauturica, burtici umflate, ca la o masa bogata in familie! Intrebai de pasca, asa e, e super-mega-delicioasa!
Cristina22, eu am fost ieri la munca, cu Andrei dupa mine, ca tot intrebai...dar am venit la 9, la 11 am plecat la o slujba de inmormantare (a murit sotul primei mele sefe, directoarea institutului unde m-am angajat prima data si unde am muncit 13 ani, el profesor universitar, super om, la fel si ea, am ramas prieteni, ne vizitam, amandoi il adora pe Andrei), am revenit apoi la serviciu, fara sa mai merg la cimitir si parastasul de la restaurant, dar n-am scapat si dupa serviciu a trebuit sa mergem cu totii, ne-au asteptat acolo, toti, si ea, si fiul ei (care mi-a fost si el sef o perioada)...apoi l-am dus pe Andrei la mama, am mai stat si acolo si seara tarziu am ajuns si noi acasa! Am dormit as'noapte neintoarsa de obosita ce eram!
Pupici!