"Abdomen extra-plat: Beachbody (21)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ema, aia sint gen MBT, am probat si eu dar nu m-au incintat...sint pe principiul de "rocking"; una lume jura ca sint comozi si ajuta cu durerile de spate chiar. asa o fi. eu port "custom made orthotics" la toti pantofii de running si ma simt excelent. nu i-as schimba pt nimic in lume.

"la cules de oua" ?
nu stiu cum e aia dar suna fain.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

genul ala de freza am avut=o si eu Deus, dar nu prea m-a incantat...trebuia sa stau f mult timp sa ma aranjez, altfel imi statea parul ca naiba, iar la mine frezele astea pretentioase nu au viata lunga

oricum tre' sa ma tund si eu dupa Paste si pentru ca nu mai am idei o sa merg la o madam stilista si ma las pe mana ei, ca m-am mai lasat eu acu' vreo 2 ani si tare mi-a placut ce a iesit...trebuie sa ma si vopsesc ca deja am vreo 2-3 culori in cap

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Allure,daca nu uit...ca io-s cam aiurita...sa iau camera sa fac poze...e o chestie specifica pastelui aici...copii merg cu cosuletele si aduna oua...acasa mai aduna si cadouri pe langa oua...primul paste al mezinului mergea de-a busilea prin iarba...ouale mi le arunca mie in cap si cadourile le aduna cu sarg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mersi Deus, Allure..
Deus, nu prea ma bazez pe fiolele de vit de aici, parca nu-s la fel cu alea din Ro.. Allure, am ten uscat, asa e, deci tai de pe lista dr Perricone.. Mersi de sfatul cu Olay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

vin si eu proaspat imbaiata, cu un pahar de bere si niste alune langa mine( ca sa ma ia somnul nu de alta)
discutam acum cu o prietena si am ajuns la concluzia ca o sa renunt la sprancene si o sa imi fac(adica ne facem) parul semipermanent..l-am mai avut acum vreo 6 ani facut asa...era superb de-a dreptul,mai ales ca era negru si luceau onduleurile alea de mama focului, iar partea cea mai buna, nu mi-a stricat parul absolut deloc deloc
in concluzie ma bag la semipermanent si las sprancenele asa cum sunt ele

sport azi nu, ca sunt obosita ruptaaaaa, dar inca nu pot sa dorm ca e prea devreme pentru mine(organismul meu inca e setat pe ora de iarna) si am mai avut si niste dureri de cap groaznice astazi...de vreo 3 ani pe mine ma omoara trecerea asta de la iarna la primavara..luna martie pentru capatana mea e un cosmar

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Kenpo X + rope skipping: 1:20 min / 700 calorii

am mincat supa de pui fara paiine dar am rontait cam multe nuci si fructe confiate (mango, yum!)...nu e bine nici sa stai acasa - iti vine sa ciugulesti mereu; acum le inteleg pe femeile casnice care nu se pot opri din mincat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

Luminita, habar n-aveam ca-i asa frumoasa timisoara ... prima data cind am vazut pozele am zis ca ati facut o excursie scurta in afara. La noi in bucuresti nici pomeneala de piata unde sa poti merge la pas, sau sa stai pe banca langa o arteziana, de hranit porumbei nu mai zic ...
Si sotul meu e nikonist, e boala grea ...

Onita, peste 1 an si ceva o sa-ti fie mai usor cu 2 copii decit a fost cu unul singur, pentru ca or sa se ia unul cu altul la joaca, or sa aiba preocuparile lor comune chiar daca diferenta e destul de mare - 6 ani, comunica intre ei mul;t mai bine ca noi adultii, trust me, vorbesc din proprie experienta

Xio, la ce te gindesti cind spui sa fie o rochie mai "de nunta" ? chestia e ca eu am cautat intentionat o rochie scurta, in alea lungi mi se pare ca nu poti dansa ca lumea, si simpla - nu-mi plac deloc zorzoanele. si eu as face ceva sa arate mai uschit, de ex mi-ar placea sa aiba si ceva auriu, dar nu stiu ce ... m-am mai uitat pe alessandrocouture.it sau .com , le-am scris ca vreau unanumit model, nu mi-au raspuns nimic ...

Nikole, nastere usoara, eu n-am avut curaj pt nasterea naturala, am 2 cezariene ...

Ema, m-ai omorit cu "divortul" vostru

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ladybird , ma gandeam la o rochie pe care am vazut-o in vitrina unui magazinE scurta , cum vrei tu , dar are in spate o parte mai lunguta, nu stiu exact cum sa iti explic , dar e vede ca e de nunta si nu o rochie oarecare. Eu vroiam sa-mi fac rochia de banchet dupa modelul de la Sherri Hill, era una alba cu ceva negru pe ea , iar o colega vrea sa isi faca in genul celor puse de tine.
De-aia ziceam , sa aiba acel ceva de nunta. Dar na , e parerea mea si nunta ta , conteaza sa iti placa tie si sa te simti tu bine

Eu m-am enervat ieri de numa. Sunt la infectioase acum , la inceputul stagiului ne-a zis profa ca daca nu am facut bolile copilariei mai bine le facem acum decat mai tarziu si ca nu putem lua decat varicela.
La primele stagii ne trimite la un baiat , descrie cazul lui si noi tragem concluzia ca e meningita. salonul era de 2-1.5 m , cu 2 paturi , noi stateam toti inghesuiti , l-am consultat pe baiat si cand plecam de acolo ne confirma profa ca are Zona Zoster. Eu si alti 2 colegi care nu am avut varicela puteam sa luam d la el , ca era contagios.
Ieri ne spune sa mergem sa vedem o varicela in eruptie si o zona zoster. Noi 3 nu mergem . Vedem celelalte cazuri si profa ne cheama inca o data la respectivii pacienti. Eu ii spun frumos ca noi nu am facut varicela si nu am vrea acum .
Ce credet? A inceput profa sa se ia de mine ca ce , nu-i mai bine sa fac acum varicela? Daca o sa vina la mine la consult cineva cu varicela ce fac? I=am spus subti ca eu vreau chirurgie , prin urmare nu va veni nimeni si tot insista sa intram in salon. Bineinteles ca nu am mers.
La sfarsit ne-a dus la un baietel cu Scarlatina , netratat deci contagios , pe care l-am consultat si cireasa de pe tort a fost un baiat cu ... Pojar!!!!!
Nimeni nu a vaut Pojar asa ca am iesit oti afara din cabinet si a inceput iar sa ne bage inapoi in cabinet spunand ca mai bine facem acum decat mai incolo.
Chiar am ramas dezamagita , cum naiba sa faca asa ceva? eu stau cu bunicii si mama-mea , daca fac eu nu-i mare lucru , dar Doamne fereste, sa nu faca ei cumva.
Faceam misto dupa aia cu colegii , sa operam fara manusi sau sa mergem sa ne impungem cu un ac infectat cu ceva , sa vedem daca luam sau nu .

In alta ordine de idei am fost ieri la meci
Seara la kickboxing , a fost foarte bine, m-a si laudat antrenorul
Iar am transpirat de numa' , scoate omul ala untul din noi. Cand e gata antrenamentul toti suntem uzi leoarca.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare!
Luminita, am uitat sa spun ca am vazut o poza cu tine nemachiata, erati amandoi pe o perna, ceva si erai asa dulce nemachiata, iti statea foarte bine, nu mai erai asa dura! E bine ca ai renuntat la tatuatul sprancenelor, mie mi se pare ca arata fals, dar, nah e doar parerea mea. Cu parul te inteleg, eu am un par subtire si moale si mi-am facut si eu o data permanent si mi-a stat bine (din ala cu onduleuri usoare, nu cret), nasol era ca daca totusi il vroiam lins, nu mai puteam (nu aveam placa atunci), am scapat de el doar cu foarfeca.

Off topic: De unde cumparati voi unt de shea din Romania? Eu am ten foarte uscat si poate e bun pentru mine.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

ce diferenta este XIO intre sist nostru de invatamnat si cel din alte state...ce profa sarita de pe fixnu-ti faci vaccinurile?

Allure sari coarda in casa? vecinii te iubesc?

Ema de unde atata energie si putere?regimul tau alimentar ti-a fost prescris pentru toata viata? adica ma refer la alge/grau nu la cantitate.
Algele cand le fierbi nu le poti combina cu alte ierburi ca sa capete ceva arome?

Lumi o sa-ti stea bine cu parul nitel mai infoiat

Conchita, Macrina, Caro, chiquitita, ladybird32, etc va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput