Varsaturi ciclice
A mai avut cineva un asemenea diagnostic la copil? Care este cauza lor si daca pot fi oprite. astept pareri ale parintilor care s-au lovit de acest diagnostic.
Multumesc
Raspunsuri
asi spune:
Din cate stiu eu aceste varsaturi sunt cauzate de ceva.Si Razvan a avut simptomul asta de varsaturi ciclice dar dianosticul a fost gastrita si parazitoza intestinala.Trebuie facute analize complexe atat in criza cat si dupa aceea.
Sanatate multa va doresc.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ClaudiaH spune:
NU stiu exact ce inseamna acest diagnostic.
Noi ne confruntam cu ceva varsaturi insa nu stiu daca e vorba de acelasi lucru. Poate daca descri putin simptomele se vor regasi mai multe cazuri.
Sanatate!
ileana spune:
Servus,
Da-ti mai multe detalii la diagnostic...
Copila mea, de miercuri noaptea ( si acum cand scriu) a varsat in fiecare noapte...in jurul aceleiasi ore..
Sunt cu nervii...la urgente n-am nici o sansa zilele astea...si pana marti simt ca mor!
Monica, ce ti-a zis, ce ti-a recomandat?
Multumesc!
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olina87 la urgenta la Grigore Alexandrescu o ia imediat! |
Si ne blocam in aceeasi stare pana miercuri/joi, dar primim cate o perfuzie...
CAND AM SPUS CA "LA URGENTE N-AM NICI O SANSA", vorbeam de un consult si-un diagnostic pus corect, zilele astea. pana s-i reia lumea activitatea...
Dianami spune:
Ileana, mergi la Gomoiu, la neurologie pediatrica. Varsaturile ciclice arata de obicei o migrena, dar poate fi vorba si de altceva.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami Ileana, mergi la Gomoiu, la neurologie pediatrica. Varsaturile ciclice arata de obicei o migrena, dar poate fi vorba si de altceva. Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
Merci mult!
E o varianta pe care o privesc si eu , cu groaza, de 2 zile....mai ales ca eu am migrene...crunte...de 4-5 ani, iar acum sunt in perioada de migrene...
Hai ca de maine sper sa-si reia si dr. activitatea...
Olina87 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ileana
Si ne blocam in aceeasi stare pana miercuri/joi, dar primim cate o perfuzie... CAND AM SPUS CA "LA URGENTE N-AM NICI O SANSA", vorbeam de un consult si-un diagnostic pus corect, zilele astea. pana s-i reia lumea activitatea... ileana |
deci aia de la urgente de la Grigore Alexandrescu sunt niste incompetenti - interesant punct de vedere - nici nu mai comentez, as pune o bila neagra dar te inteleg ca esti stresata
szivarvany spune:
Fetele, fi`mea a fost o mare vomitacioasa.
In sensul ca vomita de la orice, la un "moment" dat mergea sa vomite cate un pic in fiecare seara
Ati incercat cu picaturi Metroclopramid (asa se scrie corect?) ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela