Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

sunt depasita de o situatie..:( si am nevoie de un sfat , o parere. iasmi a renuntat la pampers de acum exact 1 an. in tot acest timp nu am avut probleme doar mici incidente dar ffff rare noaptea. de mai bine de o saptamana face pe ea in fiecare noapte (cred ca au fost vreo 2 nopti in care nu a facut) . am zis ca poate are infectie urinara sau ceva pt ca de vreo 2-3 ori s a intamplat si ziua. am fost la dr am facut urocultura care a iesit sterila si ii dau uricol dar nici o imbuntatatire. sunt asa suparata....nu am tras asa nici cand a renuntat la pampers :(( ce mai pot face???
azi dimi de ex pe la 6 a venit langa noi in pat era receee toata si fara chilotei si pantaloni ca se dezbracase de ei ca facuse pisi....
de trezit noaptea nuu vrea sa se trezeasca ca am incercat o data...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Lavinia poate ii este frig si daia face pe ea sau viseaza urat si se scapa.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

anca dar in fiecare noapte??? in casa nu e frig deloc . noi dormim in pantaloni scurti si maieu/tricou iar ea in pijamalute , cu maieu pe dedesubt si cu sosetele.

Mergi la inceput

Dar se trezeste plangand?
de ex Maria are nopti in care plange decateva ori si vb pe limba ei ,ma gandesc ca viseaza ceva urat

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

nuuu de cele mai multe ori nu se trezeste deloc. azi dimi s a trezit uda (cred ca era de ceva timp uda ac era asa rece la fundulet si spate :( ) si a venit la noi in camera sa ii dam alti pantaloni si chilotei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata,

bianca in primul rand am mare incredere in pediatra Tustelor, in Ro mi-e mult mai usor sa iau legatura cu ea si sa-mi zica ce sa fac, in strainatatemi-ar lua timp si pana sa gasesc o farmacie+fara reteta+limba. Sa nu mai zic de spitalizare, asigurarea nu acopera prea multe si nu platesc ei la spitale sau serviciile medicale, tu trebuie sa le platesti si abia cand te intorci in tara iti platesc daca considera ca e cazul. Stiu turisti care au dat firmele de asigurare in judecata pe tema asta. La copro iese destul de greu... ideal ar fi sa-l faci 3-6 zile la rand.
ancuta D sarcina usoara surorii tale!
bb poate are cistita(in general se manifesta noaptea) si nu infectie urinara! eu zic sa-ti faci programare la dr. Sabau, ca e nefrolog pediatric .... Uricol ...nici la mine nu are niciun efect(eu stiam ca se da la copii peste 6 ani. Poate sa fie cistita fara usturimi, doar cu urinari dese mai ales noaptea. Nu stiu daca poti sa-i dai la copil Nospa si flamexin... la mine asta functioneaza ff bine si ma face sa dorm linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Hriostos A Inviat!
cu intarziere ..ca iar trag chiulul de la forumit...

va pup pe toate si va doresc zile senine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Lavinia at e bine sa o vada un medic.
Narcisa mersi
Stef adevarat a inviat!

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

pussi multumesc frumos de raspuns. ii voi face o programare la dr sabau . noi am fost la dr muscoi. mai imi spunea cineva de sumetrolin ca e bun in astfel de cazuri. oricum nu ii dau nimic pana nu imi prescrie un dr de incredere. uricol ii dau jumatate de pliculet de 3 ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Multumesc de sustinere,

Eu sunt sigura ca tatal meu nu are cancer, chiar daca analizele, simptomele indica acest lucru. Astazi i-au recoltat a patra biopsie dar cu siguranta va avea acelasi rezultat. Desi l-am dus la cele mai bune clinici, spitale, doctorii dau din umeri si nu stiu ce are.
Pana astazi inclinau cancer 100%, acum dau inapoi, dar nici nu isi explica necrozarea si umflarea ganglionilor limfatici, altfel.
O sa rezolvam pana la urma, mai greu mi-a fost pana a venit rezultatul de la ultimele 2 biopsii, dar in Vinerea Mare cand am primit telefon de la cei doi medici, ambii cu rezultate identice "nu gasim celule canceroase in formatiunea examinata" am luat-o ca pe un semn divin. Nu are cancer. PUNCT. Asta e cel mai important, imi ajunge cat am plans 3 saptamani pe ascuns, cate nopti nedormite, discutiile cu medicii care spuneau ca nu va muri imediat ...va mai dura poate un an sau poate mai mult.
A fost un cosmar, cel mai urat cosmar din viata mea. E cumplit sa stii ca iti poti pierde parintii, a fost o experienta cruda, poate prea cruda.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 30+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput