LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare, noi suntem mai bine, de muci nu am scapat, insa am gasit o solutie mai putin traumatizanta de aspirat - am scos aspiratorul din camera ca sa reduc zgomotul si asa Ina suporta muuuuuuult mai bune operatiunea.
Zilele astea de cand este bolnavioara este atat de mamoasa si de lipicioasa ca sta numai la mine in brate. Cum o pun jos se lasa cu istericale asa ca de trei zile sta lipita de ma-sa.

Am deschis albumul cu pozele din parc -olga iti multumesc mult pentru link- si nu ma satur de ghiocei Ma tot uit cat de mari s-au facut, deja au alura de copii nu de bebelusi. Am vazutca toti au fost veseli si s-au jucat frumos impreuna
Da sunt si eu curioasa, cum reusiti sa-i tineti intr-un loc ca noi suntem intr-o miscare continuua ...Io cand ies in parc, cu prietena mea care are si ea un bebe, ne salutam vorbim 2 minute apoi .... mai vorbim la plecare sau ...dupa... la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Asa...asta ca sa nu fac un carnat de mesaj. Apropo, voi ati observat ca daca scrieti mesaj dupa mesaj nu se contorizeaza, desi trece mai mult de un minut intre postari. Spre exemplu, la mesajul din susul paginii scrie 831, la urmatorul tot 831.... In fine, treaba lor. Dar, mesajele Simonei stiu sa i le taie...URATII. Apropo, Simona (Provista) nu poate intra nici dupa al doilea cont I l-au blocat. Crima de om cred ca a facut.

Revenind la ale mele. Sa va povestesc o faza din parc azi.
M-am intalnit cu o cunostintza ca are baiatul cu 2 luni mai mare decat Rares. Evident ca acela merge singur, avand deja tendinta de a alerga, nu ma are nici o treaba. Rares mai molcom doar se sprijinea si el de banci, mergea de o mana, etc. Asa, Luca (celalalt copil) aduna mucuri de tzigara de pe jos (na, pasiune comuna multor copii). Maica-sa se mai ducea dupa el i le mai dadea jos din mana. El mai lua o frunza, o hartie, mai dadea de un chishtoc si il frece intre degete. Acum faza care mi-a dat de gandit, de alta data sa merg pe "zicala" de la mine din casa "nu-i cainele meu si nu ma uit la el"(v-am povestit acest episod alta data) Vine Luca spre tricicleta lui cu un chishtoc in mana frecandu-l de mama focului eu dau sa il iau din mana si ii spun nu e frumos, maica-sa sare ca arsa..."Nu, lasa-l ca eu il lasa sa le testeze (n.r sa le frece)ca daca ii zic sa le dea jos tot aia face. Si daca nu ii zic nimic cand se plictiseste se duce el dupa altceva"...Ei asta-i buna in gandul meu, ia sa imi vad de marfa mea si gata. Ma asez pe banca, bine-nteles ca Luca mishuna de mama, mama si cu ce vine in mana....Bravo, ati ghicit...un alt chishtoc...Maica-sa: "Luca, NU, nu ai voie, ti-am spus ca sunt cahhhh".
Eu satisfacuta pe banca nici nu am indreptat privirea sa vad ce face Luca.
Asta sa imi fie invatatura de miunte sa mai ma bag in oala altcuiva.
Eu, una, nu cred ca la varsta asta exista vreun copil caruia sa ii spuna adultul lasa, nu e voie, si el chiar sa o faca. De aceea, am intervenit...Oi fi facut asa de rau?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu ai facut rau, zic eu, dar nici pe maica-sa nu o condamn.
Eu imi aduc aminte foarte clar ca atunci cand eram mica adunam chistoacele si le bagam in gura.

Eu il las pe Vladimir sa testeze...v-am zis. Mai bine sa manance nisip supravegheat sa vada ca nu-i bun decat sa bage un caca de catel pe ascuns.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Pai mai fetelor, voi n-ati facut insectar la scoala? gandacii de bucatarie sunt scarbosi (scuze Bianca), dar cu restul gazutelor ce aveti? La sobolani devin si eu irationala, dar in rest...Aveam o perioada in copilarie in care cresteam cu varu-meu soparle intr-o cutie (la bloc, da)...vanam in fiecare zi pt ele muste si tantari. Ne amuzam cu tot felul de lighioane, am avut si cobai, erau haiosi cu ochii aia rosii si coada roz, faceam curse cu ei in coridoare din carti (in loc sa invatam :)) )...ce vremuri! Unul din ei (masculul, si avea niste fudulii de abia le care dupa el tarash, hahaha) a trait cativa ani pe cont propriu in debara...mai iesea la promenada in bucatarie sa ne salute, dar cam rar. Si broastele, le prindeam pe lac si le umflam cu o tzevusca (in fund) si apoi le dadeam drumul...sa pluteasca. Mureau bietele, ce sadici eram! Abia astept sa mearga Luca cu broasca in buzunar la scoala sa sperie fetele (hihihi).

http://www.lucamic.blogspot.com/

tare de tot.

Mergi la inceput

S-a culcat copilu'. Era obosit, parca vad ca maine la 6 jumate e in picioare.

Mai nou, Vladimir spune "apa". Adica spune cu directie ca si cere. De abia astept sa zica "bere".

La capitolul cuvinte mai zice iete/uite/, haide/aide, mama, tata, dei-dei, dada, si nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

E gata si al meu.
BIANCA, ce fain ca zice Vladimir "apa" , o sa zica si "bere"(am vazut eu in poze cum o testa) imediat si o sa vrea sa bea el "scuma", cum zicea un nepotel de-al meu. As vrea sa zica si Luca, dar el numai se matzaie si mie imi pica fisa tare tarziu. Cam mutalau copilul asta al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Si daca tot e liniste pe-aici, hai sa va arat noul nostru model de "tete": http://lucamic.blogspot.com/2010/03/piscaleala.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Desi Rares da semne de trezire (caci asa la palit un somn pe la 7) ma apuc sa depan patzania zilei de astazi.

Dupa ce a fost dragoste la prima vedere cu tricicleta visata (v-a pus linkuri mai devreme, acumle-am sters din calcutor de nervi). Vin acasa, astept omu', vine, discutam, luam copchilu ...Gata hai la drive (bike) test. Ajungem la locul faptei...Asta e. Ii place si lui. Ei si intervine "canutza om sucit" (adica eu) ca ar mai fi una care imi face cu ochiul dar nu ma omor dupa ea. Nenea vanzatorul o scoate pe accea prima (eu nicinu m-am uitat la ea) si pe cea dorita de mine. Punem copilul in asta smechera, copilul sta cumintel, era la ora de inspectie, si dau sa plec de pe loc...SA FAC INFARCT si alta nu. Se inclina la vreo 45 de grade (dupa matematica mea) sau ma rog in asa fel incat copilul a iesit usor in locasul respectiv. Am zis ca nu vad bine, nu stiam pe ce sa pun mana. O mana pe copil, una pe ghidon si cu gura la Cata sa salte copilul.
Nenea vanzatorul intareste...Asta e mai solida (aia de a scos-o el prima data), incercati-o. Eu, nu si nu. Cand se uita Cata la aia desteapta (pana in branci) nu era sudata pe o parte si orice copil putea cadea de pe ea. SA mor in trei acte. Eu insist ca vreau un model din acela. NU . Era singura (logic)
Si uite asa Cata ia copilul si il pune in cealalta trici. Copilul bucuros ca are cu ce se juca nu a comentat nimic. Eu...ca nu o vreau ca eu vreau d-aia...si de aici circul...vanzatorul spunea ca e ultima, Cata ca asta (in care era Rares) e buna. Vanzatorul intarea cele spuse si uite asa au sarit ca doua tzatza pe capul meu sa imi explice ca aia e buna. Da, dar eu nu am plecat de acasa sa iau ceva doar de dragul de a cumpara ca nu imi trebuie la noapte si nici maine si nici intr-o luna. Aaaa, i-am dezamagit pe amandoi. Cata a inceput Pai de ce ai mai plecat de acasa (el e foarte hotarat mai ales la cumparaturi, dar spre deoasebire de mine el are noroc si gaseste si o ceapa degerata) vanzatorul Pai, doamna, vine sezonul se dau ca painea calda, nici din astea nu mai avem...bla, bla. Sare Cata...Hai pe asta ca eu nu mai stau sa caut...Ma rog un circ in 7 acter fara pauza.
Si uite asa am plecat acasa ...si f...si cu banii luati.
Faza buna...Rares are tricicleta si astfel am incheiat acest capitol care ma stresa de ceva vreme...Ca la acest moment nu ii gasesc prea multe avantaje este altceva (est autre choice) si acum daca ar fi din toata inima as opta pentru un buggy din ala carucior umbrela. Mi se pare mult , mult, din ce in ce mai mult....util. De ce zic asta? Cred ca este cel mai lung mesaj al meu din toata odiseea...
Revin daca doriti...
Oricum m-am infuriat iar...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si daca tot e liniste pe-aici, hai sa va arat noul nostru model de "tete": http://lucamic.blogspot.com/2010/03/piscaleala.html

Dar ce sta Mura sa o calareasca. Foarte tare! Imi place de ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Gata, rapusei piticul. Acum astept sa soseasca omu' de la job...

S-a muciosit Adelake, era si un pic subfebrila... sper sa nu faca acum vreo aroganta (ca sa citesc dintr-un clasic in viata), de mancat a mancat bine, kiar nesperat de bine.

Am fost azi cu ea in parc, am dat-o pe tobogan, balasoar... He-he... am copkil de tobogan. Super! Am socializat, a fost mai rusioasa decat o credeam, cred ca nu prea i-a priit frigul asta. Las'ca recuperam noi!

A-propos de gandaci, broaste... si eu sunt super-crizata, atat de crizata incat nu am reusit sa pun mana pe broaste pt examenul de fizopat din facultate, am mers la noroc... ce-o fi o fi, dar eu experiente cu broaste nu fac.. am avut noroc. Mi-a picat altceva.

Cu gandacii... da, marturisesc... caminele sunt pline, nu-sh daca numai alea ale medicinei...in fine, in ala de la Izvor nu am stat ca am trecut la confort sporit, dar in Grozavesti... era plin, sufeream sincer... ne-am mutat in Regie... aici am descoperit o superotrava si i-am eliminat (pacat ca nu se mai fabrica), DAR au aparut unii mutanti si rezistenti, astia erau absolut IMENSI, noroc ca apareau rar si doar in baie, fugeam mancand pamantul si bagam pisik peste respectivul (nu umblau in gashk), se distra individa, il gaseam cu roatele in sus. Intr-o noapte ne-a adus unul langa pat, sa vedem ce-a vanat... nu mi-a prea placut.

Mai aveam ceva de zis... dar nu mai stiu ce.. si-a aruncat omu' buzduganul, ies cu cainele.
No... prea tarziu, descuie usha...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Desi Rares da semne de trezire (caci asa la palit un somn pe la 7) ma apuc sa depan patzania zilei de astazi.

Dupa ce a fost dragoste la prima vedere cu tricicleta visata (v-a pus linkuri mai devreme, acumle-am sters din calcutor de nervi). Vin acasa, astept omu', vine, discutam, luam copchilu ...Gata hai la drive (bike) test. Ajungem la locul faptei...Asta e. Ii place si lui. Ei si intervine "canutza om sucit" (adica eu) ca ar mai fi una care imi face cu ochiul dar nu ma omor dupa ea. Nenea vanzatorul o scoate pe accea prima (eu nicinu m-am uitat la ea) si pe cea dorita de mine. Punem copilul in asta smechera, copilul sta cumintel, era la ora de inspectie, si dau sa plec de pe loc...SA FAC INFARCT si alta nu. Se inclina la vreo 45 de grade (dupa matematica mea) sau ma rog in asa fel incat copilul a iesit usor in locasul respectiv. Am zis ca nu vad bine, nu stiam pe ce sa pun mana. O mana pe copil, una pe ghidon si cu gura la Cata sa salte copilul.
Nenea vanzatorul intareste...Asta e mai solida (aia de a scos-o el prima data), incercati-o. Eu, nu si nu. Cand se uita Cata la aia desteapta (pana in branci) nu era sudata pe o parte si orice copil putea cadea de pe ea. SA mor in trei acte. Eu insist ca vreau un model din acela. NU . Era singura (logic)
Si uite asa Cata ia copilul si il pune in cealalta trici. Copilul bucuros ca are cu ce se juca nu a comentat nimic. Eu...ca nu o vreau ca eu vreau d-aia...si de aici circul...vanzatorul spunea ca e ultima, Cata ca asta (in care era Rares) e buna. Vanzatorul intarea cele spuse si uite asa au sarit ca doua tzatza pe capul meu sa imi explice ca aia e buna. Da, dar eu nu am plecat de acasa sa iau ceva doar de dragul de a cumpara ca nu imi trebuie la noapte si nici maine si nici intr-o luna. Aaaa, i-am dezamagit pe amandoi. Cata a inceput Pai de ce ai mai plecat de acasa (el e foarte hotarat mai ales la cumparaturi, dar spre deoasebire de mine el are noroc si gaseste si o ceapa degerata) vanzatorul Pai, doamna, vine sezonul se dau ca painea calda, nici din astea nu mai avem...bla, bla. Sare Cata...Hai pe asta ca eu nu mai stau sa caut...Ma rog un circ in 7 acter fara pauza.
Si uite asa am plecat acasa ...si f...si cu banii luati.
Faza buna...Rares are tricicleta si astfel am incheiat acest capitol care ma stresa de ceva vreme...Ca la acest moment nu ii gasesc prea multe avantaje este altceva (est autre choice) si acum daca ar fi din toata inima as opta pentru un buggy din ala carucior umbrela. Mi se pare mult , mult, din ce in ce mai mult....util. De ce zic asta? Cred ca este cel mai lung mesaj al meu din toata odiseea...
Revin daca doriti...
Oricum m-am infuriat iar...

Poze Raru
Poze noi

Mai Floric, daca lui rares ii place e buna. Doar nu o calaresti tu.
Hai pune poze cu ce ai achizitionat pana la urma.

nu te mai enerva aiurea. daca are cadru d-ala de care vrei tu, maner, coviltir si ce ai mai insirat tu acolo e buna. Da-o-n colo. e doar o tricicleta...oricum lu ai luat-o pe viata.

Ia-ti si buggy si gata. Strangi pe buggy si il pui in cosul de la tricicleta sa iesi cu amandoua in caz de util sau neuitl (ca in bancul cu aspirina si paharul cu apa pe noptiera). Hai nu te infuria!

PS: eu am zis ca in bancul cu...dar stiti ceva? eu nu stiu bancuri. Imi plac bancurile de mor dar le uit si cand vreau sa spun un banc incep si ma trezesc la sfarsit ca spun poanta de la altul, fara sa imi dauseama. Ori se uita lumea la mine ca la un banc sec ori rad toti de mine si eu cred ca e bancul misto. Si am constatat ca asa mi se intampla cu cantecele pentru copii...le incurc. De fapt incep un cantec si dau in altul..dar am si o voce de isi pune Vladimir mainile la urechi.

Mergi la inceput