LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*
Raspunsuri - Pagina 8
Nikoleta20 spune:
hello si pe ziua de azi...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
imi e tare dor de voi..de palavrageala...dar....nu am timp...deloc...
Gianina34 spune:
buna mamici,
intru si eu in fuga insa sa stiti ca am citit tot, vazut tot, pupacit toti sarbatoritii mari si mici
m-a uns la suflet pogo in costum national
anca - sunt intr-o vesnica admiratie, sper sa ma pot si eu descurca asa ca tine cand va fi micsunica "mare"
kea- sigur nu veti uita sarbatoarea de 1 an
la discutiile cu vaccinurile inca nu ma bag; astept sa vedem ce facem noi si apoi ma voi baga in discutii
pisik - eu pana sa ajung la facultate erau mai mult sau mai putin impresionata de gandaci; eiiii dar toate bune si frumoase pana in anul 2 cand am vazut atatia gandaci de bucatarie cat nu credeam sa am parte vre-odata. Un an intreg am convietuit cu gandacii; aveam peste tot: in pantofi, in haine - ca trebuia sa scutur intai orice luam din dulap, sub cersaf (cand schimbam lenjeria fugeau puzderie in toate partile). Ani buni am ramas cu sechele- auzeam noaptea fosnitul lor continuu... brrrr.... a fost groaznic. Cu sobolanii m-am obisnuit (ca si cu astia m-au ajutat anii de facultate sa invat sa convietuiesc pasnic) dar cu gandacii NU.
si ca sa revin, draga pisik te inteleg perfect. Sper insa din tot sufletul sa nu fim puse in astfel de situatii.
ilinca - "traiasca" Doamna ficatel
imi mai aduc aminte si revin
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
petrean spune:
eu am facut vaccinurile gratuite..si acum la 1 an am facut pentaxim:))ca ala era gratuit:)+ror evident.
Pisik..tu vb de carabusi?eu faceam colectie in liceu
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Pisik..tu vb de carabusi?eu faceam colectie in liceu |
aoleu, aoleu, aoleu
avem 11 luni
Pisik06 spune:
PETREAN, nu, nu-s carabusi. Sunt niste gandaci mari si negri, cu carapace tare, dar nu sunt carabusi, ca stiu cum arata. Au aparut mai de curand cred, cand da caldura i-am vazut.
GIANINA, OMG! Eu cred ca ma mautam de acolo. Nu as fi rezistat. Eu pe la 16 ani am fost indragostita de un tip pe care il stiam din copilarie, era cu 6 ani mai mare, deci 22 si era genul rebel, 2Mai-ist si Vamaiot convins, plete, etc. Totul frumos si roz pana am fost la el acasa si am vazut cum colcaiau gandacii prin bucatarie. Pana aici m-a tinut dragostea
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 PETREAN, nu, nu-s carabusi. Sunt niste gandaci mari si negri, cu carapace tare, dar nu sunt carabusi, ca stiu cum arata. Au aparut mai de curand cred, cand da caldura i-am vazut. GIANINA, OMG! Eu cred ca ma mautam de acolo. Nu as fi rezistat. Eu pe la 16 ani am fost indragostita de un tip pe care il stiam din copilarie, era cu 6 ani mai mare, deci 22 si era genul rebel, 2Mai-ist si Vamaiot convins, plete, etc. Totul frumos si roz pana am fost la el acasa si am vazut cum colcaiau gandacii prin bucatarie. Pana aici m-a tinut dragostea Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
dar ce? cu carabusii te descurci?
stiu despre ce "animale" vorbesti - dupa cum spuneam : poate avem noroc
noi saptamana trecuta ne-am intersectat cu o broasca raioasa maaare.... cu astea cum te descurci?
avem 11 luni
Pisik06 spune:
Nu, cu nicio lighioana nu ma descurc. La broaste oricum fac fata mai bine decat la gandacei si am avut mai putina interactiune cu ele
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Floric spune:
Am fost sa cumpar tricicleta mult visata. La norocul meu gaurit m-am ales cu alta despre care pot spune ca nu sunt incantata. De fapt, dupa atatea drivetest-uri NU sunt incantata de NICIO TRICICLETA.
Acum sunt tare nervoasa dar daca ma linistesc va voi povesti de ce nu am luat-o pe cea visata si de ce am cumparat totusi una.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
Fetelor, terminati cu gandacii si broastele ca eu vomit. Am o senzatie de mi se facw parul maciuca si ma furnica. Si eu am avut un iubit, medic rezident, care statea in caminul de la Izvor....Dumnezeule mare. Nu aveti idee! Nu erau multi dar a fost suficient unul singur sa il vad...bine am vazut mai mult cu umbla prin niste cani. Mi-e scarba de gandaci, sobolani, broaste serpi si alet lighioane. De aici puteti trage voi concluziile mai departe (adica de la dnul doctor colocatar cu gandacii) si ajungem usurel la Dna Ficatel. Poate femeia o fi curata, insa ideea pe care vreau sa o subliniez e ca medicii nu sunt perfecti sunt unii....
Floric, asteptam povestea despre tricicleta din vis...
Noi am fost afara, am mancat nisip, am si dormit putin, in otal am stat 4 ore. A mancat acum Vladimir de m-am mirat, legume si mamaliga cu branzica si smantana. Legumele la 18, mamaliga acum 15 min. E ca porcu, dar mai trag de el si il bag mai incolo in baie.
maine ma duc la doftor, pentru revizia de un an si Infarix Penta... o sa intreb si de ROR ca sunt si eu in ceata acum
simplyana_m spune:
Pai mai fetelor, voi n-ati facut insectar la scoala? gandacii de bucatarie sunt scarbosi (scuze Bianca), dar cu restul gazutelor ce aveti? La sobolani devin si eu irationala, dar in rest...Aveam o perioada in copilarie in care cresteam cu varu-meu soparle intr-o cutie (la bloc, da)...vanam in fiecare zi pt ele muste si tantari. Ne amuzam cu tot felul de lighioane, am avut si cobai, erau haiosi cu ochii aia rosii si coada roz, faceam curse cu ei in coridoare din carti (in loc sa invatam :)) )...ce vremuri! Unul din ei (masculul, si avea niste fudulii de abia le care dupa el tarash, hahaha) a trait cativa ani pe cont propriu in debara...mai iesea la promenada in bucatarie sa ne salute, dar cam rar. Si broastele, le prindeam pe lac si le umflam cu o tzevusca (in fund) si apoi le dadeam drumul...sa pluteasca. Mureau bietele, ce sadici eram! Abia astept sa mearga Luca cu broasca in buzunar la scoala sa sperie fetele (hihihi).
http://www.lucamic.blogspot.com/