LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*
Raspunsuri - Pagina 7
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Simply, eu vroiam sa spun ca am facut Hexa la 2, 4, 6...Cat a costat Infanrix Penta? www.cauti.ro/produs--Baby-Care~~Olita-Alexia-portocalie--p--3315245.html" target="_blank">asa e olita castigatoare Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
240 Lei
http://www.lucamic.blogspot.com/
mihaelacg spune:
sa va zic eu cum stateam eu pe fotoliu in holul institutiei mandra tare de mine( ca asa am fost toata sarcina parca nu mai fusese lumea gravida) picior peste picior. Si cum stateam eu asa in toata splendoarea mea, nu stiu ce-mi vine sa ma mangai pe un picior.Cand colo ce credeti? o denivelare. simt ceva, duc mana mai jos, se simte din ce in ce mai tare.era pe interiorul piciorului.imi fac curaj si bag mana in pantaloni si incep sa trag. si trag si trag, si nu se mai termina.pai de ce? pt ca era un dres care se "intindea" si pe celalalt picior.mi-a trebuit ceva putere sa trag de dres in situatia in care el se tot intindea si nu-i mai gaseam capatul.
norocul meu ca aveam la momentul ala directoare noua si holul institutiei era gol, nu se foia gasca la fumat.
greu mi-a fost sa scot dresul (dupa ce l-am ascuns sub burta) si sa-l bag in geanta, pt ca era biroul plin, si la momentul ala nu le-am povestit patania mea.
am si eu pataniile mele
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
mamaaaa simplyana, 240 ron?
eu daca-l cumpar, cer factura sa mi-o deconteze
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
240 Lei http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Scump, Doamna, scump...Dincolo...e gratis
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
citat din mesajul lui mihaelacg mamaaaa simplyana, 240 ron? eu daca-l cumpar, cer factura sa mi-o deconteze din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI MOTUL MARIEI |
Cine crezi ca il deconteaza?????????/
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simplyana_m spune:
MIHA, si mie mi se pare scump vaccinul, dar la cum avem noi "noroc" la doctori, nici n-am mai sunat sa intreb de pentaxim. Noua pana acum ne-a facut vaccinurile o asistenta de la recoltari de analize la o clinica pe-aici pe aproape, care lucrase ea candva la pediatrie.... Asta pt ca la ea m-a trimis asistenta dr. de familie, ca ea nu se incumeta sa-l faca...Si n-au vrut sa-l faca niciuna din cele 2 pediatre si asistentele lor la care am ajuns pana acuma. Il facea asistenta asta de la recoltari pe furis la clinica, ca nu venea nici asta acasa, si-mi punea parafa dr. de fam. Si am ajuns asa pt ca Ficateaua mea de familie n-a mai vrut sa-mi dea o trimitere la alta clinica, tot la pediatrie, ca cica mi-a dat una deja si daca alea nu fac vaccin...sa astept poate pana luna viitoare. Ma simteam ca ultimul om. SI daca mi-a fost asa greu sa gasesc pe cineva sa-i faca vaccin gata cumparat de mine si "cinstit" cum se cuvine, n-am mai indraznit sa-mi pun problema de Pentaxim gratuit, ca cine stie ce dansuri trebuia sa mai execut. Am gasit-o pe doctorita de azi printr-o prietena si parca l-am prins pe D-zeu de picior...Nu-mi trebuie gratis, sunt fericita ca am gasit pe cineva competent care stie macar ce face. Ca mai e si faina, e bonus!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI ARIANA!!!! Sa fii sanatoasa, iar mamica si taticul tau sa se bucure de tine ca si pana acum
Am vazut pozele cu IZIA patrioata. F frumu tare
FLORIC, noi am facut Infarix Penta, in conditiile in care la 4 luni (de fapt aproape 5 ca noi am fost decalate) am facut Pentaxim.
Si Ana a inceput sa mai lase o mana, dar nu e sigura pe ea. In schimb, aseara ne-am jucat cu ea "de la mami la tati", noi 2 stand fata in fata la un pic de distanta si a facut cam 2 pasuti singurica, in avantul de a se arunca in bratele noastre
F. naspa faza cu Simona. Si total de neinteles
ILINCA, pai Ficatzoaica ne facea pe noi cu ou si cu otet, ca Ana la un an si o luna nu merge si nici cuvinte cu inteles nu zice (in afara de ma-ma-ma si ta-ta-ta zice mei mei mei, bai bai cu varianta ba si pa si din cand in cand ca ca ca). Io am pus-o in premergator de la 9 luni (f putin ce-i drept) si? la ce mi-a folosit?. Iar la faza cu tzitzi e bolnava frate, pai toata lumea stie ca acum se trage spre alaptatul cat mai mult si cand o femeie reuseste se gaseste o imbecila din asta sa o traga inapoi. Stiu ca nu e cazul tau, dar sunt multe saracele care "pun botu"la "profesioniste" din astea.
Azi am fost la magazinul ala din H sa ii luam Anei incaltari - cadou de la Buni a mea, strabuni a ei, ca cica iepurila vine cu incaltari, ca ea asa primea cand era mica, pantofi de lac de fiecare Paste. Si i-am luat o pereche de pantofi mocasini buni acuma primavara, f comozi si frumusei si, la insistentele mamei si ale lui Buni, o pereche de pantofiori (mai decoltati, buni si vara) de mega fitza, de lac, negri cu gri si pietricele. Eu una nu i-as fi luat, ca nu-mi par practici deloc, asa diafani, mai ales in parc la tavaleala, dar na, nu m-am inteles. Sa fie fata gigea de Paste, de parca nu mai are niste pantofi din astia de fitza de mi-e mila sa o incalt in ei
Ana azi a mancat sapun. O tinea mama la chiuveta sa o spele pemanute si ea a luat sapunul si jap cu dintii in el, pana sa apuce mama sa i-l ia.
Azi am vazut in parc la locul de joaca 2 gandaci din aia mari negri, cu carapacea tare. Eu am fobie de gandaci si i-am zis mamei ca daca o sa ia fi-mea vreodata asa ceva in mana eu o las sa il manance si il sun pe ta'su sa vina sa o ia ca eu nu pun mana pe ea dupa ce a atins oratania. Nu cred ca ati vazut o persoana mai ingrozita si mai isterica la vederea unei insecte (in special gandaci, dar intra in categorie tot ce are picioare multe) decat mine. Fac urat rau
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Deci tufete, daca stimata si competenta dna Ficatel e IMPOTRIVA vaccinurilor...eu zic sa le facem cu incredere!! |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Nikoleta20 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Azi am vazut in parc la locul de joaca 2 gandaci din aia mari negri, cu carapacea tare. Eu am fobie de gandaci si i-am zis mamei ca daca o sa ia fi-mea vreodata asa ceva in mana eu o las sa il manance si il sun pe ta'su sa vina sa o ia ca eu nu pun mana pe ea dupa ce a atins oratania. Nu cred ca ati vazut o persoana mai ingrozita si mai isterica la vederea unei insecte (in special gandaci, dar intra in categorie tot ce are picioare multe) decat mine. Fac urat rau Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
idem si eu procedez la fel