LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, la vizita urmatoare sa ii spui d-nei doftor ca Sophilica spune dintr-o rasuflare si raspicat: PIROCOPOPALNITZA.

Asta e cuvantul pe care Cata il tot repeta lui Rares, spre invatare evident. Nu ma intrebati ce este, ce inseamna, dar copchilu se uita asa cu capul intr-o parte la el sau uneori nici nu-l baga in seama. Totul a inceput cand eu ii tot explicam lui Rares obiectele de prin casa si el a zis atunci LAsa ca il invat eu primul sa spuna...(pauza de gandire ) Pirocopopalnitza.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Ma luai cu una cu alta si eu nu v-am anuntat ultimele progrese in materie de RARES...

1.Azi am inaugurat olitza. Adica am avut ce spala. Dupa masa de dimi l-am asezat pe olitza. Si unde sa il pun mai bine sa am certitudinea ca o sa stea pe oala ceva timp decat in fatza mashinii de spalat. Ei, si l-am lasat sa traga de usa de ce vrea el si cand colo se uita blajin in ochii mei. Eu...pauza...deodata vine si mirosul...aha....gata. Uite asa putem nota in calendar primul kk la olitza. Sunt absolut convinsa ca a fost pur intamplator dar ...a fost.

2. Mers: De ceva vreme Rares si-a dat drumul la o mana. Stiu pentru multe dintre voi asta e ceva, asa...amintire frumoasa. Pentru mine, of...un pas inainte. Dar, caci in toate exista un dar, merge de o mana, destul de binisor DOAR daca il tin de mana dreapta si eu sa merg in partea dreapta a lui. Nu stiu de unde gaselnitza asta dar daca asa ii place asta facem. Ba mai mult mergem si pe strada tot de o mana dar pe distantze mici, mai bine zis in jurul caruciorului.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Am vazut Iulia dezmotzata pe oala si Pogoniciul in costum national

Am vazut si filmulete cu Arald si Karina

KEA, tare faza cu eticheta, si eu cred ca o sa va amuzati pe tema asta toata viata, si tu, si Keutzu, si nora. Ai sa-ti amintesti mereu cat erai de emotionata la prima aniversare de Keutz

ILINCA, suuuuper distractiva madame Ficatel!

Acum am venit si noi de la vaccin, doar infanrix, fara ROR, ala peste 1 luna sau peste 3, ca pediatrei i se par prea multe toate odata . Nu stiam cum o sa fie, ca e prima data cand mergem la tanti asta, dar ne-a placut. Nici n-am plans!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ilinca...esti tare tare...mai binedispus de nu se poate......
Doamne cine n-o fi satula de doctori...de toate felurile...sa ma intrebe pe mine.
Diseara mergem si noi la medic..este de garda...sa vedem ce si cum...ca vad ca astea 10 zile nu a mai luat ca data trecuta in greutate, avem peste 75cm si udeva la 7kg...oofff
Eu sunt paralela cu vacinurile, sunt rupta de realitate....nici la tel nu pot vorbi ca nu am semnal in casa...asa ca...habar nu am ce vacin tb. sa-i fac in afara de INFANRIX.
Oricum dr. mea e cam ati vacinari de dragul vaccinarii(a zis ca mai mult rau am facut lui Victor cu Rotarixul - avand malabsorbtie, asta cu mult timp pana sa apara stirea asta, a zis ca este vacin valabil pt. ststul si virusii deacolo...ca la noi pot bantui alti rotavirusi si poate face enterocolita).
Ma rog ..... deci eu tb sa-i fac D3-pt rahitism, luna viitoare Infanrixul-asa a scris(infanrix IPV AHB???????????)....si nu stiu cand se face ala pt rujeola,rubeola, varsat de vant - stiu ca pe asta dna. dr il recomanda.....
Zic bine ?????????????
Daca ma lamuriti pana in seara sa fiu si eu in tema, cat de cat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

A si dr. mea a facut o fata....i-am zis ca l-am pus pe Victor in premergator...
i-a picat 3 randuri de fete, mi-a raspicat un "INTERZISSSS"..."se pot accidenta usor, si pot stramba mersul", .........eee zic eu mai lasa-ma ca aia nu, aia nu, saracul opil...ba si-l pun in premergator si se izbeste asta de mobila cu premergatorul si isi musca degetul...zic Doamne daca-si musca limba cu dintii(ca sta cu ea peafara ca un catelus...)...zic ma facea dr....asa ca pe mobila si pe pat sa se plimbe.

Mergi la inceput

FLORIC, la noi se zice: pasarica-mititica-planticica-piscopolnicica, face puii mititei-planticei-piscopolnicei!
Felicitari pt olita si pt prograsele la mers!

Edit, ca am gresit "zisa" si-n scris...

Mergi la inceput

Asa...asta ca sa nu fac un carnat de mesaj. Apropo, voi ati observat ca daca scrieti mesaj dupa mesaj nu se contorizeaza, desi trece mai mult de un minut intre postari. Spre exemplu, la mesajul din susul paginii scrie 831, la urmatorul tot 831.... In fine, treaba lor. Dar, mesajele Simonei stiu sa i le taie...URATII. Apropo, Simona (Provista) nu poate intra nici dupa al doilea cont I l-au blocat. Crima de om cred ca a facut.

Revenind la ale mele. Sa va povestesc o faza din parc azi.
M-am intalnit cu o cunostintza ca are baiatul cu 2 luni mai mare decat Rares. Evident ca acela merge singur, avand deja tendinta de a alerga, nu ma are nici o treaba. Rares mai molcom doar se sprijinea si el de banci, mergea de o mana, etc. Asa, Luca (celalalt copil) aduna mucuri de tzigara de pe jos (na, pasiune comuna multor copii). Maica-sa se mai ducea dupa el i le mai dadea jos din mana. El mai lua o frunza, o hartie, mai dadea de un chishtoc si il frece intre degete. Acum faza care mi-a dat de gandit, de alta data sa merg pe "zicala" de la mine din casa "nu-i cainele meu si nu ma uit la el"(v-am povestit acest episod alta data) Vine Luca spre tricicleta lui cu un chishtoc in mana frecandu-l de mama focului eu dau sa il iau din mana si ii spun nu e frumos, maica-sa sare ca arsa..."Nu, lasa-l ca eu il lasa sa le testeze (n.r sa le frece)ca daca ii zic sa le dea jos tot aia face. Si daca nu ii zic nimic cand se plictiseste se duce el dupa altceva"...Ei asta-i buna in gandul meu, ia sa imi vad de marfa mea si gata. Ma asez pe banca, bine-nteles ca Luca mishuna de mama, mama si cu ce vine in mana....Bravo, ati ghicit...un alt chishtoc...Maica-sa: "Luca, NU, nu ai voie, ti-am spus ca sunt cahhhh".
Eu satisfacuta pe banca nici nu am indreptat privirea sa vad ce face Luca.
Asta sa imi fie invatatura de miunte sa mai ma bag in oala altcuiva.
Eu, una, nu cred ca la varsta asta exista vreun copil caruia sa ii spuna adultul lasa, nu e voie, si el chiar sa o faca. De aceea, am intervenit...Oi fi facut asa de rau?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Simply, ma predau...M-am apropiat de calculator poate nu vad bien de nu reusesc sa citesc...Deci, Ilinca, ai de unde invata pe Sophilcia. SUCCES.

Simply, la 4 luni ce vaccin ai facut?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

PETREAN, foarte simpatic Andrei cu iepurasul. Si eu as fi facut aceeasi alegere pt weekend.

FLORINELA, multa sanatate Platinatului!

NIKOLETA, am tot uitat sa zic: felicitari lui Mario pt "carnitza" si pt "cumintenie" . Te-ai acomodat cu serviciul? O poveste, o barfa, ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Simply, ma predau...M-am apropiat de calculator poate nu vad bien de nu reusesc sa citesc...Deci, Ilinca, ai de unde invata pe Sophilcia. SUCCES.

Simply, la 4 luni ce vaccin ai facut?

Poze Raru
Poze noi

Pentaxim

Mergi la inceput