LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Aolica, maine Vitamina face 1 an...


Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Gigele, mii de pt morcovul iziei!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Gigele, mii de pt morcovul iziei!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose




...tocmai ma delectam cu pozele Dragonashei de la party...si lasam commenturi...

Va pupam pe amandoua cu drag...


Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

LA MULTI ANI ARIANA!Am fost de dimineata la vaccin,doctorul a zis ca e cam palid si ne-a dat fier.Nu a vrut sa ne dea sa facem analizele a spus ca dupa ce ia fierul sa-i facem si analizele.A insistat sa-i facem ROR peste o luna,mai vedem pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, nu stiu ce-ati discutat capitolul asta, o sa citesc din urma, dar trebuie sa va descriu vizita la dna doctor de familie Ficatzel pana e proaspata (vizita, nu doamn)
Inapreda, Pisigri, sunteti pe receptie? Hai in doctori sa ne batem!
Asa...intai asistenta a masurat-o. Ultimele masuratori au fost acum 3 saptamani ca era prea frig s-o scot fix la 10 luni. In 3 sapt. nu s-a mai lungit, tot 76 cm i-au iesit asistentei dar a pus grasocea 400 de grame, ceea ce mie mi se pare chiar mult la varsta asta. Buuun, intram si la dna cu gandul sa discutam de vaccinuri, dar am luat-o asa pe ocolite, sa vada dimensiunile, fontanela...Buuun, vaaai, foarte bine, fontanela f. bine, dimensiuni f. bune, dar hai sa vedem toracele, ca stie ea ca nu i-o placut toracele (v-am zis, la 4 luni, cand i-a stampilat un "inceput de rahitism" de n-am fo buna de nimic, am tot fugit la cele 2 pediatre maiastre din oras de-au ras cand le-am intrebat daca-i rahitica). Buuun...vede toracele:"NU-MI PLACE!" Ete fleosc, ce noutate, ma gandesc eu. "Cat lapte bea pe zi?" "Pai nu stiu, zic eu, c-o alaptez".
N-ati vazut voi privire pe dna Ficatzel...shoc, groaza, stupoare, dezamagire, dispretz...toate erau pe mutra ei."Vaaai, dar nu-i voie!" (bine, nu ma surprinde nimic din partea ei, ca altfel as fi zis tamp:"ha?"). "Nu faceti asa ceva!! Va rog sa nu-i mai dati lapte de la san! Cumparati formula sau lapte din comertz, de la 6 luni se poate da lapte din comertz!A luat destula imunitate, de cand apar dinti nu mai trebuiesc alaptati copiii!"(pai soro, la a mea i-au aparut la 4 luni juma, la altii dupa un an...cum e cu alaptatul dupa capul tau pana la urma?).
Deci tufete, criteriul pentru alaptat: dintzii! Si de la 6 luni zuzu roshu
Apoi ma-ntreaba:"Ati pus-o-n premergator?" (ca doar imi zisese la vaccinul de 6 luni:"de luna viitoare, in rotobil!!") Zic, sfioasa ca o garofitza:"nu, dar umbla singura pe langa mobila..." "Dar trebuie! Trebuie pusa in premergator!" (ce sa stau la discutii, io zambesc cu mila-n sinea mea si-o las in biata ei...)
Apoi cu vaccinurile...ea e anti-vaccinuri optionale, is periculoase, is conspiratia Glaxo, ca nu stiu ce s-a intamplat din cauza vaccinului anti-rotavirus etc. Si ca ea nu vrea sa inceapa discutiile despre vaccinuri, ca apoi nu-i mai fac la fata niciun vaccin, ca ea are o parere f. proasta despre vaccinuri etc. In fine, a zis ca la un an se face ROR si nu mai stiu care (am uitat, ca ROR-ul ma interesa:))) si ca se pot face deodata sau la distantza de o luna, doua. No, atat vrusesem sa stiu de fapt, daca e de acord sa le facem in 2 ture, dar pentru asta am indurat mustrarile ei ca o alaptez si n-o pun in rotobil:)))
Deci tufete, daca stimata si competenta dna Ficatel e IMPOTRIVA vaccinurilor...eu zic sa le facem cu incredere!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asaaa...am recuperat.
LA MULTI ANI!! simpatica ARIANA, mare figura de ghiocel ce esti tu! Hihi, Adee, ce surpriza ti-a facut sora ta, mi-a placut.
Am vazut Dragonbela: bai, sunteti superbi toti 3, chatonelo esti tres tres chic, Motanu' e shepshi si cu ochelari si fara iar Izia e o minunatie.
Sophiphi a mea e tot mai imprevizibila. De o saptamana ma luptam cu ea pe somnul de pranz, ba nu vroia deloc, ba numa 20 de minute, ba il amana pana pe la 14...Ieri a venit la mine o prietena care avea fereastra de la 12-14, am zis ca numa bine, probabil Phiphi nu va dormi deloc si-o scoatem la 13.30 sa doarma afara sau va dormi un pic pe la 13 si tot o scoatem afara...Ei, la 12 fara 10 am adormit-o in mod ilegal, adica cu tzitzi, in loc sa-i dau o cana de zuzu...Stiti cand s-a trezit? La 14.15, deci prietena mea nu i-a vazut decat kuru' in patutz, ce s-o mai scoatem...Daaaar, al doilea somn a picat, la revedere, degeaba am incercat la 17-18-19...apoi dupa baitza...nimic. Tata'so a venit cu trenul la 21.30 si-a gasit-o urland ca din gura de sarpe, tocmai trasese o tranta langa pat, de obosita ce era, dar ea se crezuse tare fresh si in forma maxima pana a dat cu tartacutza de parchet. Bine, c-o impacat-o tac'su si s-au giugiulit ei pana pe la 11.
Azi dupa Ficatzel a adormit in carucior (era 11 dimi) si-am tot dat ture ca mi-a fost mila s-o trezesc, s-a trezit cand am ajuns in fatza scarii, parca a stiut (era trecut de 13). Acum daca nu mai vrea al doilea somn nu conteaza, o scoatem afara, la ce vreme mishto e IN SFARSIT!!
A, m-a mai intrebat doftoritza daca spune cuvinte cu sens. Doamne iarta-ma, zice si ea biata mama, tata, cand vrea ceva striga:"da-i da-i! da-i da-i!"- cred c-o aude pemaica-mea zicandu-mi mereu:"da-i si ei revista, da-i si ei aia"...mai zice gagaga cand ii pun lady gaga:))) Ce-ar fi vrut dna dr, sa recite Shakespeare?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ilinca..am rascu lacrimi..eu ieri am fost la o specialista in pediatrie..sa-mi zica ca dupa forma toracelui si forma capului..Andrei e anemici-am zis sa-si arunce diploma la gumoi..ca fiumeu e perfect normal..are calciu seric, ionic in parametri normali..sa se duca naibii cu medicina ei cu tot
si auzi..cum o cheeama pe dr voastra..ca mai am o prietena in bm..care-mi vine cu aceleasi texte ca tine..doar ca ea le si respecta:))))intr-o zi mi-a zis ca fius-o mananca cremvusti..de numavai..bunatate de mancare....



Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

ILINAAAAAAAAA ai nevoie de o pauzaaaaaaaaaa dupa asa vizita la medic.

Hmmm, si eu ma vait de medici de pe aici. No, astia ai mei sunt ashi...de pica.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ilinca..data viitoare cand mergi la dr..sa-i spui ca Sophiphi spune Luceafarul..sa i-o spui tu inainte sa te intrebesa poata dormi linsitita



Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:



La multi ani, Ariana!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput