LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI ALEXANDROS si VLADIMIR!!!

Multi si multe pentru mamici!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

LA MULTI ANI!
ALEXANDROS VITAMINA
VLADIMIR
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Pt Aris si Bianca sa va bucurati mereu de ei.

Mergi la inceput

Sa vad ce am tinut minte din tot ce am citit...

Anka sper filmuletele cu Arald si Karina. Si noi ma strans material pentru asa ceva.

Bogdana ma bucur ca ai mai trecut pe-aici si ne-ai povestit din nazbatiile iezisorilor

Ilinca m-am amuzat si eu de doamna Ficatel. Este trist insa ca multe mamici sigur "pun botu". Si apropos de ficatel...voi cum il preparati pt bebei...daca dati asa ceva...Eu nu i-am dat niciodata lui David, dar ma bate gandul. Dar nu stiu de unde se cumpara si cum se prepara.

Floric nu mai fi suparata din cauza tricicletei...important este sa-i placa copilului. Gandeste-te totusi ca ai avut o zi frumoasa... ati reusit sa umpleti olita

Pisik si David se intinde de fiecare data dupa sapun cand il spal pe maini. Inca nu l-a gustat, dar nici nu mai avem mult.

Sympliana mi-a placut ce ai povestit tu acolo. Faine amintiri dein copilarie. Am si eu o gramada de genu...

Mihaela si noi am descoperit astazi iaurtul cu banana. I-a placut muuuult de tot. A mancat o banana intreaga cu un iaurt intreg. Nimic nu mi-a lasat Maine incerc si eu cu Mango.

Adee m-am delectat cu pozele voastre de la petrecere. Super si tricicleta.

Bianca de Vadimir sunt si eu tare indragostita, mai ales de cand l-am vazut in Ikea, nu mai pierd nici o poza cu el

Mergi la inceput

Dyana si eu am incercat ieri sa-i dau lapte praf si la fel a facut. Eu vreau sa-i introduc treptat.

V-am zis ca vreau usor, usor sa-l intarc. Astazi am avut progrese mari. Prima amasa de dimineata si pana la 8 seara nu a vazut tata. Dar inainte de culcare nu i-a mai dat drumu

Mergi la inceput

Ela astazi am pus in practica metoda ta si a funtionat f bine. Sa va povestesc. David ma musca foarte des. ma musca si inainte, dar de cand i-au aparut si dintucii de sus doare de nu mai pot. In seara asta i s-a pus pata pe burta mea si cum nu earm atenta, jap o muscatura. Eu cu "nu, nu"...dar n-a mers...el se amuza mai tare. Deja aveam vreo 4 umflaturi de la dintii lui. A 5 -a oara ma musca si mai tare de ma doare ingrozitor si ma enervez f tare. Nu ridic vocea la el, nu-i zic nimic, pur si simplu ma ridic repede din pat si ies din camera. S-a cam suparat si a inceput sa planga. In 10 sec eram inapoi, dar nu m-a muscat deloc...ba chiar mi s-a parut ca ma dragaleste

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca am vazut un super filmulet cu Luca si Mura Foarte frumos

Monnvas tare faza cu fosta Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ALEXANDROS
VLADIMIR

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani!
Alexandros-Luca
Vladimir-Theodor

Si multe-multe flori si felicitari pentru mamicile fericite, Aris si Bianca!

Pentrecere mare azi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI ALEXANDROS!!!!

LA MULTI ANI VLADIMIR!!!!

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici si la fel de scumpici

Pentru ARIS si BIANCA un maaaare!

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ALEXANDROS
VLADIMIR
sa aveti o viata minunata, plina numai de bucurii si fericire, sa va pastrati zambetele superbe si veselia de acum
ARIS, BIANCA sa va bucurati toata viata de minunile energice si ranjite pe care le aveti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput