LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*
Raspunsuri - Pagina 11
Monnvas spune:
Azi am reusit mareata performanta sa ma enervez si eu la masa. Ca sa ma descarc m-am dus in camera de alaturi si am racnit... si s-a speriat copchilul Si pana la urma eu am mancat iaurtul.
M-am luat dupa voi si zic hai sa iau si eu niste iaurt Humana pt pici. Ma uit pe eticheta, contine amidon modificat. Tufete, voi ati gasit fara amidon? Ca io nu. Din gama aia bio de la Andechser i-am luat si cu capsuni, dar acum inca ma mai gandesc daca-i dau. Si am mai luat niste piureuri de fructe bio de la organix, am zis ca mai bag in iaurt simplu sau in gris cu lapte.
Azi is cam obo, mi se pare ca am cam multe pe cap, imi vine sa caftesc soatza, darrrr... incercam sa fim zen.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
simplyana_m spune:
BIANCA, nu ma lasi sa plec...Si eu sunt fascinata de tzigani..tziganii de satra, aia cu adevarat nomazi, am avut sansa unor experiente minunate in copilarie in mijlocul lor (nu ma prea distingeam dintre ei ). Nu eram inca la scoala dar imi amintesc totul perfect, a venit o satra in sat sa munceasca pe plantatia de pomi fructiferi care era peste drum de casa noastra (ne-am mutat la oras dupa revolutie, eram prin clasa a 6-a, pana atunci am trait in paradis). Si satra lor era "cazata" peste vreo doua case mai incolo...toata vara respectiva eu am fost acolo, printre ei, mancam cu ei (am avut noroc ca si tata era fascinat de cultura asta a lor "salbatica" si mi-a permis), dansam cu ei (din buric, da, dar eu n-aveam fuste, aveam pantaloni scurti ), aveam acolo o prietena nedespartita, Portocala, de-o varsta cu mine, cu cozi luuungi si subtiri, impletite cu bani de argint si panglici rosii...era blonduta...si vorbea foarte urat (adica "de prostii"), eu mereu roseam. Portocala era nepoata "shefei", adica baba cea mai batrana din trib si cea mai respectata. Si urataaaa, ca o vrajitoare, si rea. Deci aveam pile (de fapt mama era inginer pe plantatia unde lucrau ei, de aia erau draguti cu mine, desi pt copii n-avea nicio importanta, ca ne bateam mereu, cu pietre de cele mai multe ori)...
Si cantau in fiecare seara la foc, si dansau, si faceau fripturi (din gaini de furat cred, ce ei n-aveu de unde...dar nu puneau gura pe cartofi, nici sa-i pici cu ceara), s mai si bateau, ca se imbatau...Aveau o tamburina, un acordeon, si bateu ritmul in orice, oale bidoane, etc.
Ah, ce amintiri de basm...Acusi pun de un roman.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m BIANCA, nu ma lasi sa plec...Si eu sunt fascinata de tzigani..tziganii de satra, aia cu adevarat nomazi, am avut sansa unor experiente minunate in copilarie in mijlocul lor (nu ma prea distingeam dintre ei ). Nu eram inca la scoala dar imi amintesc totul perfect, a venit o satra in sat sa munceasca pe plantatia de pomi fructiferi care era peste drum de casa noastra (ne-am mutat la oras dupa revolutie, eram prin clasa a 6-a, pana atunci am trait in paradis). Si satra lor era "cazata" peste vreo doua case mai incolo...toata vara respectiva eu am fost acolo, printre ei, mancam cu ei (am avut noroc ca si tata era fascinat de cultura asta a lor "salbatica" si mi-a permis), dansam cu ei (din buric, da, dar eu n-aveam fuste, aveam pantaloni scurti ), aveam acolo o prietena nedespartita, Portocala, de-o varsta cu mine, cu cozi luuungi si subtiri, impletite cu bani de argint si panglici rosii...era blonduta...si vorbea foarte urat (adica "de prostii"), eu mereu roseam. Portocala era nepoata "shefei", adica baba cea mai batrana din trib si cea mai respectata. Si urataaaa, ca o vrajitoare, si rea. Deci aveam pile (de fapt mama era inginer pe plantatia unde lucrau ei, de aia erau draguti cu mine, desi pt copii n-avea nicio importanta, ca ne bateam mereu, cu pietre de cele mai multe ori)... Si cantau in fiecare seara la foc, si dansau, si faceau fripturi (din gaini de furat cred, ce ei n-aveu de unde...dar nu puneau gura pe cartofi, nici sa-i pici cu ceara), s mai si bateau, ca se imbatau...Aveau o tamburina, un acordeon, si bateu ritmul in orice, oale bidoane, etc. Ah, ce amintiri de basm...Acusi pun de un roman. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Asta da experienta. eu ammai dat un refresh la pagina...dar lasa-ma sa ma uit la film. Chiar cred ca e dragut.
simplyana_m spune:
MONNVAS, aparusi si tu . Nu te lasa amagita de tonul meu de bravada , ca si eu aveam pielea de gaina de cele mai multe ori, dar eram in competitie cu varu-meu care "radea de mine" daca nu eram barbata, asa ca nu ma lasam mai prejos.
La iaurturi nu ma bag, ca noua nu ne mai plac deloc pt moment.
BIANCA, te las, vizionare placuta.
De data asta, noapte buna de tot!
http://www.lucamic.blogspot.com/
dyana27 spune:
soricel mic si bun de rontait si chitait Ariana
adee sa-ti traiasca superbitatea de fetita vesela
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Fetelor, terminati cu gandacii si broastele ca eu vomit. Am o senzatie de mi se facw parul maciuca si ma furnica. Si eu am avut un iubit, medic rezident, care statea in caminul de la Izvor....Dumnezeule mare. Nu aveti idee! Nu erau multi dar a fost suficient unul singur sa il vad...bine am vazut mai mult cu umbla prin niste cani. Mi-e scarba de gandaci, sobolani, broaste serpi si alet lighioane. |
hai mai feteloooooorr!!!! bianca pai eu am "vietuit" in caminul ala de la izvor 2 ani; dar crede-ma.... se poate mult mai rau. si sa va mai zic ca eu am facut biologia si am fost nevoita sa ating toata orataniile pamantului??????? am cules si studiat si numarat perechile de picioare la toti gandacii din romania. si am disecat la broasta si sobolani pana mi s-a acrit; si cand imi amintesc ca ne duceau profii pe cate un rau si ridicau pietroaiele si noi stateam ca tembelii sa prindem cu mainile goale ce iesea de sub pietroi.... va zic eu ca va trecea orice frica si orice spaima!!!
si mai aveam si sadici din aia care explicau relaxati ca asta inteapa... ala musca.... ala are nu stiu ce venin...
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Bianca, am uitat sa te intreb: cu copilul la 25 vad ca ai reyolvat, de maritat la 30 ce zici?
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
hai mai feteloooooorr!!!! bianca pai eu am "vietuit" in caminul ala de la izvor 2 ani; dar crede-ma.... se poate mult mai rau. si sa va mai zic ca eu am facut biologia si am fost nevoita sa ating toata orataniile pamantului??????? am cules si studiat si numarat perechile de picioare la toti gandacii din romania. si am disecat la broasta si sobolani pana mi s-a acrit; si cand imi amintesc ca ne duceau profii pe cate un rau si ridicau pietroaiele si noi stateam ca tembelii sa prindem cu mainile goale ce iesea de sub pietroi.... va zic eu ca va trecea orice frica si orice spaima!!! si mai aveam si sadici din aia care explicau relaxati ca asta inteapa... ala musca.... ala are nu stiu ce venin... diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 11 luni cum am venit pe lume |
Apropo de finalul tau, ma trimite shefa sa vad un manuscris de pe la 1700 toamna. Cu mentiunea: "vezi sa te speli pe maini dup-aia, ca manuscrisele astea vechi au mai trecut prin cate o ciuma, o holera"...
(7.03.2009)
mihaelacg spune:
seara buna dragelor.
monnvas, eu ii fac mariei iaurt cu fructe. ii blenduiesc banana coapta, sau mango. ideea e sa fie fructele f dulci.le blenduiesc impreuna si e bunut tare. mai pun uneori daca vreau sa obtin un iaurt mai consistent si ceva cereale. sau biscuiti.
abia astept caisele, piersicile, sa vada ea combinatii ce-i fac de papica
eu am o durere crunta de cap. cand merg cu masina mi se face greata tare si ma ia si o durere de cap urata rau.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI