Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 7
dyannna spune:
Roxana cum adica colega agentei tale a primit???...scrisoarea care era pusa pe softpedia?
Ele spune:
Mda, mie mi-a zis ca pe agentia lor nu au primit nimic. Deci undeva la mijloc e o minciuna. Intr-adevar daca e sa fi primit , cred ca nu vor sa creeze panica si toata lumea sa sara ca vor sa li se inapoieze banii urgent.
Elena & Denisa
NOI
roxana c. spune:
Eu mai am putin si fac pe mine, in loc sa ma duc...unde trebuie stau si tot dau refresh aici si pe Softpedia. Cica fiecare agentie a primit liste cu clientii carora li s-a anulat rezervarea, asa cel putin scrie Sybarino ( care vad ca nu vrea sa recunoasca faptul ca e angajat la o agentie, ma rog...treaba lui, nu asta ma intereseaza).
Am intrebat-o acum pe Emilia daca nu are clienti pe lista respectiva, oare inseamna ca nici nu va avea sau...inca nu se stie? Astept sa-mi raspunda si va scriu.
Dyanna, intr-o agentie sunt mai multi agenti de turism, sau cum s-or numi. Emilia e cea cu care am vorbit eu, prin ea am rezervat si anul asta si anul trecut, cu ea vorbesc pe mess. Ea mi-a spus ca doar o colega de-a ei a primit lista "neagra", ea nu .
Fug ca nu mai pot
dyannna spune:
Fugi repedeee...mda, deci exista o lista neagra,eu speram sa fie doar zvonuri...nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu aparem pe lista neagra
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Dyanna, intr-o agentie sunt mai multi agenti de turism, sau cum s-or numi. Emilia e cea cu care am vorbit eu, prin ea am rezervat si anul asta si anul trecut, cu ea vorbesc pe mess. Ea mi-a spus ca doar o colega de-a ei a primit lista "neagra", ea nu . Fug ca nu mai pot Roxana |
Pai tot Emilia mi-a zis ca nu are nici o lista "neagra" pe Giramondo. pfuu..si eu tot cu f5.
Eu tre sa dau a doua transa de bani pana pe 25. Si mi-a zis sa mai astept. Suna bine asta? parca nu prea
Elena & Denisa
NOI
roxana c. spune:
Uf, gataaaaaa, alta viata
Ele, poate nu apar clientii ei pe lista aia, sau asa vreau sa cred.
roxana c. spune:
Deci: agentia lor ( sau colega??) a primit o lista cu 2 clienti, ambii sunt ai colegei Emiliei, ambii cu rezervare facuta la Marina Palace. Sper sa fie asa. Sa speram ca nu vor mai fi si alte liste .
Tipul ala de pe celalalt forum spunea ca toate rezervarile cu intrare dupa 30 iunie si pana pe 10 iulie sunt anulate, acum sa fim seriosi, cine - sau mai bine spus: citi au luat sejur de 11 nopti ?
dyannna spune:
Stiri proaspete...nasoale din pacate...eu, pe 0604 am facut o cerere de rezervare la jeka ptr belleville(01.07-08.07),in tot timpul asta jeka nu a reusit sa obtina confirmarea din partea hotelului...acum 5 minute m-a sunat directorul jeka si mi-a cerut scuze ptr intarziere si mi-a explicat problemele aparute la duni...mi-a confirmat ca sunt SUTE de camere overbooked si ca nimic nu este sigur in urmatoarele 2 saptamani...managementul hotelului a trimis scrisoarea de pe softpedia la jeka dar momentan nu a anulat nicio rezervare facuta prin ei...la alte agentii,printre care si family travel s-au trimis listele cu anulari...cum ,am si eu doi prieteni cu rezervari in aceasta perioada la marina royal l-am intrebat ce trebuie sa faca acestia si mi-a raspuns ca trebuie sa astepte si sa nu plateasca inca restul de 50% ptr ca nimic nu este sigur.Mi-a mai zis ca nici voucherul meu ptr belleville de la aatravel nu este sigur ptr ca ,cu siguranta,vor incerca sa mute dion cei cu rezervari la palace si beach in alte hoteluri,etc...Ce mai e o nebunie ...cel mai nasol este ca tot ce a aparut pe net este perfect adevarat
ingridnen spune:
Ce solicitata este Bulgaria
Poate ne aventuram si noi vara asta, dar undeva la vile, fara aglomeratie, pentru ca avem si caine dupa noi.
Si mai am de facut si pasaportul la copil... cand voi avea bani
Ingrid si Cristi 7 ani
dyannna spune:
Vad ca cei de la AAtravel ,prin care am eu voucher-ul,zic ca biletul meu e sigur, ca au un numar de camere de urgenta la belleville si cellelate hoteluri si ca acolo ii vor muta pe cei cu rezervarile anulate...vom vedea...oricum si cei de la AATRAVEL mi-au confirmat azi ca este overbooking masiv la Duni...ieri se faceau ca nu stiu nimic