Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Roxana eu cum am citit i-am trimis Emiliei, apoi biata fata nu a mai raspuns la telefoane, ca o mai suna si alti clienti pe aceeasi problema , daca iti raspunde pe mess sa imi zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Care va pricepeti bine la engleza, cititi cu atentie, voua nu vi se pare tot asa? Cum sa anuleze rezervarile toate? Atunci ce fac aia, in perioada aia credeti ca-si permit sa tina hotelul gol?

Oricum am un gol in stomac pana aflu

Si noi n-am achitat, saptamana viitoare trebuia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Roxana eu cum am citit i-am trimis Emiliei, apoi biata fata nu a mai raspuns la telefoane, ca o mai suna si alti clienti pe aceeasi problema , daca iti raspunde pe mess sa imi zici!

Alina, mama de Vlad

Ok, ideea e ca pe la 13.40 plec la servici, dar intru iar pe mess. Sper sa aflu ceva pana atunci ca acolo-mi merge netul greuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna,

Am si eu o intrebare la voi..ce documente imi trebuie pentru copii daca plecam in Bulgaria? Imi trebuie pasaport sau e suficient buletinul si pentru copii certificatul de nastere? Copii au 4 ani jumate ,respectiv 11 luni.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

pentru copii iti trebuie musai pasaport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Roxana asa reiese din traducere, cum ai zis si tu...incertitudinea insa,din pacate, cred ca va ramane pana va vedeti cazati in camera la palace...cu siguranta s-au produs incurcaturi pe acolo...eu am incercat sa rezerv prin jeka la belleville(01.07-07.07), am facut cererea de rezervare de pe 06.04 si nici in ziua de azi cei de la jeka nu au primit confirmare ptr rezervare din partea hotelului...intre timp eu am gasit la alta agentie dar cei de la jeka nu stiu asta...de asta sunt eu stresata ptr ca prietenii mei au rezervari facute prin jeka si se pare ca aceasta agentie nu are o relatie prea buna cu hotelul din moment ce de 10 zile nu primeste confirmarea mea

Mergi la inceput

V-am spus ca-mi merge calculatorul si netul de 2 bani

Deci: am aflat doar ca deocamdata Emilia nu a primit nimic ptr rezervarile ei, colega ei cica ar fi primit. Sper sa nici nu primeasca Cum mai aflu ceva...spun tot Cred ca e nebunie si pe la ei, foarte greu raspunde pe mess, pe telefon n-am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc mult pentru info Alinam.
Acum sa incep sa umblu sa/mi fac pasaport..off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Roxana, saru'mana de info. Eu in aceeasi oala cu Alina si in aceeasi perioada.
Eu am vb de dimineata cu Emilia si a zis ca o sa ne anunte imediat ce au un raspuns . Sper ca sunt seriosi.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Coralia, voi puteti merge cu buletinele, ptr copii trebuie pasapoarte ( aprox 300 ron/bucata)

Dyanna, am impresia ca mai conteaaza si relatia dintre agentie si hotel, sau dintre hotel si tour- operatorul prin care ia agentia.

Si ati vazut pe Softpedia, tipul care a dat vestea e de la o agentie, stiu ptr ca-mi spusese ca-mi da o oferta pe care atunci cand am facut eu rezervarea inca nu mi-o trimisese, el scrisese ca au fost facute rezervari inca din decembrie. Acum...sper sa fie ok cu rezervarea mea si a celor care au luat de la Giramondo (la recomandarea mea)

Mergi la inceput