Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 4
iriss27 spune:
Pt cine vrea sa vada poze de la Duni, aveti pozele de anul trecut, din co nostru. Va faceti ca nu vedeti suncile, da??
http://www.dropshots.com/irisss277#albums/Duni
Pozele puse de voi, o tipa cu O ... scuze, dar nu am retinut si nici n-am timp sa caut pt ca tre sa bag copii in pat, nu-s toate de la Duni)
Niste review-uri bune gasiti pe amfost acolo (in general sunt f multe povesti si impresii despre diverse locuri ...)
http://amfost acolo.ro/hotel.php?d=royal-marina-palace--duni-sozopol&id=1618 (scoateti spatiul)
Bazarul meu
clubb spune:
Buna ziua,
La hotelul Orlov din ALbena ati fost sau ati auzit ceva despre el? Am primit o oferta de sejur si nu stiu daca sa acceptam sau nu.
Multumesc tare mult pentru orice raspuns
Caprioara spune:
Despre Hotel Orlov din Albena, pot sa iti spun ca este langa Hotelurile Laguna Beach, Mare si Garden. Pana in acest sezon nu a fost cu AI din cate stiu, si a fost destinat mai ales turistilor francezi (cu HB). Pare ok de afara, are o piscina frumoasa si umbrita de copaci (este destula vegetatie in jurul lui) si este aproape de plaja. Noi am stat la Laguna Beach anul trecut si am vazut intr-o seara un spectacol dat acolo pentru publicul francez (se vedea bine de la locul de joaca al hotelului nostru si de pe balcoane ). Cred ca e cel putin la nivelul Lagunelor, dar dat fiind ca era destinat francezilor, tind sa cred ca e chiar peste . Si vad ca pe siteul Albenei figureaza la oferte speciale cu tarife tentante.
Eu am apucat deja sa rezerv cu early booking tot la Laguna Beach (18-25 iunie 2010), asa ca am ratat sansa sa il incerc. Daca mergi acolo, chiar te rog sa spui aici cum a fost.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
yuppy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clubb Buna ziua, La hotelul Orlov din ALbena ati fost sau ati auzit ceva despre el? Am primit o oferta de sejur si nu stiu daca sa acceptam sau nu. Multumesc tare mult pentru orice raspuns Claudia si Miruna (15.09.2006) |
Noi am stat langa Orlov, la Laguna Mare, noi chiar aveam vedere spre hotel Orlov, aveau spectacole seara,noua ne-a placut ce am vazut, era linistit, numai francezi, civilizati...in comparatie cu al nostru. Nu stiu mancarea si camerele cum erau, dar ca atmosfera era super OK, piscina verdeata la piscina( daca vroiai umbra). tinand cont ca erau numai francezi, tind sa cred ca nu erau probleme.
wannajo spune:
Buna ziua dragi mamici!
As dori sa merg si eu cu familia pe litoralul bulgaresc in aceasta vara (pt prima data) si daca cele care ati avut experiente frumoase ma puteti ajuta cu cateva recomandari va raman recunoscatoare! As dori sa aleg Nisipurile sau ceva mai aproape de Romania, dar daca e ceva mai departe si merita drumul va rog sa mentionati.
Ce caut (pe cat posibil sa ating cat mai multe...):
-hotel cu servicii all inclusive, cu mancare f. buna ( ma intereseaza in special supite/ciorbite, legume si fructe multe, carne de pui bine gatita)
- cu igiena ff buna si camere cat de cat spatioase (se poate sa stam 3 adulti si un copil in camera)
- cu distractie pt copilasi mici (3 ani), cu multa verdeata, umbra
- piscina acoperita pt cei mici (ma intereseaza sa fie la umbra sau in cel mai rau caz inchisa, dar pt copii de 3 ani). Asta pt ca dupa ora 10 trebuie sa avem activitate feriti de soare eu si cel mic iar lui ii place mult sa se balaceasca.
- cu posibilitate de mers pe jos (adica distante mici, de 5-10 min) in zone cu multa umbra, gen padure (sa nu radeti, va rog..), parcuri, gradina botanica
- cu acces cat de cat rapid la plaja (nu ne deranjeaza sa mergem pe jos 10 min)
- as dori parcare safe -nu doresc experiente neplacute cu furt auto sau altele
Deasemenea conteaza pt mine orice sfaturi/ponturi legate hotel, etaj, amplasarea camerei, parcare, etc
Multumesc mult!!!
iriss27 spune:
Noua ne-au anulat rezervarea pt 1-10 iulie, cica erau ofer-booking. Dar n-au intrebast si ei cand ne-au luat banii? Acum eu ce naiba fac, ca platisem si tot in avans. Adica a trecut perioadele de early booking la toate agentiile
Facusem rezervarea la Family Travel!!
Bazarul meu
dyannna spune:
Eu am facut rezervare si am achitat integral (am voucher) ptr Duni dar hotel belleville(01.07-07.01) ptr ca marina royal si marina beach sunt in stop sale ptr toata luna iulie...ieri,cand am platit la aatravel biletul,s-au primit la agentie 5 telefoane,toate ptr duni...noi am stat cam 10 minute la agentie...vad ca e mare interes in Romania ptr duniNoi ne-am hotarat sa mergem acolo ptr a fi impreuna cu prietenii nostrii care au bilete la marina royal dar rezervate din februarie...va fii prima noastra experienta in Bulgaria.
dyannna spune:
Iriss, de ce nu iei cazare la belleville?...ieri cand am platit noi mai erau locuri disponibile...stiu ca tu ai mai fost in resort la Duni si as vrea sa te intreb daca sunt diferente mari de cazare intre marine si belleville...distanta fata de plaja pe noi nu ne deranjeaza atat de tare ca suntem o familie fara copii dar poate imi dai si mie cateva detalii despre belleville cand ai tu timp
roxana c. spune:
La cazare nu sunt diferente, n-am intrat in camerele de la Belville, dar am inteles ca mobilierul e identic cu cel din Palace.
Diferenta consta in distanta pana la plaja si restaurant- am impresia ca cei din Belville n-au restaurantul propiu, il folosesc pe cel de la vile, Sozopol se numeste daca nu ma insel . Si bine-nteles ca cei cazati la Belville pot folosi toate restaurantele, mai putin cel din Palace. Ca asezare , Belville mi se pare cel mai bine asezat, langa Amfiteatru, Wunderbar, minidisco.
Intre Pelican si Belville, as alege Belville daca n-as avea copii si Pelican daca as merge cu ei.
Iriss, cand ai facut rezervarea si cand ai achitat de te-au anuntat de-abia acum ca de fapt nu-s locuri? Pentru ce tip de camera platisesi? Am citit ceva asemanator si pe Softpedia parca, tot tu erai? Daca te hotarasti repede, mai ai timp sa prinzi EB.
Oricum, decat sa te fi dus acolo si sa te fi cazat ei in alta parte....mai bine asa.
Am si eu o intrebare: e cineva care se intoarce din Duni pana la sfarsitul lunii iunie cel tarziu?