Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Cristina (cge), mersi de raspuns .
Noi am fost la hoteluri Iberostar in ultimii doi ani, (dar nu in Bulgaria), sunt bine organizati si f ok la ei, iar cel la care mergi tu e unul nou. Eu am ezitat sa-l aleg pt ca are un drum care-l separa de plaja si mi-a fost teama din cauza copiilor. Cum ai facut rezervarea, direct la ei sau printr-o agentie?

Lala, sper sa mai citesti aici, ce fel de cazare ai avut la Flamingo, in Albena? Ce varsta au copiii tai? Eu am gasit studio si studio executiv, ai idee ce inseamna asta?

Si mai am o intrebare, a fost cineva la grupul de hoteluri Sol din Nesebar, adica Sol Nessebar Mare/Bay sau Palace? Mi-a placut ca au super distractii pt copii la piscina, dar e cam scumput si nu stiu cum e plaja acolo?

Multumesc, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

Anto anul trecut copiii mei aveau un an si jumatate si 9 ani.
Am avut studio deluxe, o camera imensa cu 2 balcoane, baie mare, wc de serviciu si un hol cu minibucatarie.

La studio executive camerele sunt la fel de mari in plus ai acces la un salon separat pe etaj pt micul dejun si acces la spa. Sunt foarte ok si alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni corecti.Roxana,Yupi pot sa va spun doar ca nu am intrat sa critic dar ma deranjeaza cand vad cum gandesc unii si ce tari se cred ei fentandu-i pe altii,pentru ca poti spune tu Yuppi cat vrei ca in perioada aceea din iunie hotelul va fi pe jumatate gol ca n-ai de unde stii tu ca este asa(doar daca nu te-au informat special cu privire la nr.de locuri,spunandu-ti sa pregatesti sticla de rigoare).Si nu-mi spune mie ca vei proceda asa doar daca nu va fi in dezavantajul celui care a platit in plus pentru camera din corpul D cu vedere la mare.URAT,foarte urat.Si apoi va mirati de exemplu de ce,cei de la duni au anulat rezervarile romanilor si au ales sa cazeze in locul vostru nemti. Uite de aia pentru ca ei sunt de preferat romanilor "descurcareti" cu mofturi de mari domni.Oricum vorbesc discutii pentru ca astea sunt chesti de bun simt si tin de educatia si principiile fiecaruia.Sunt convinsa Yuppi ca vei primi camera pe care o meriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lala, multumesc mult pentru raspunsuri, esti foarte draguta.
Pana la urma am rezervat la Sol Nessebar Mare, sper sa fie la inaltimea asteptarilor.

Mersi inca o data, vacante placute tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki31

.Sunt convinsa Yuppi ca vei primi camera pe care o meriti.

Cand ma intorc , o sa te anunt ce camera am primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Ai grija doar sa nu deformezi realitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

fetele care ati fost mai des in Bulgaria, ce stiti, se accepta si animale de companie ? Ati vazut pe la hotel / vile persoane cazate cu caine cu tot

Ingrid si Cristi 7 ani

La Hotel Elena din Nisipurile de Aur se accepta si cu animale de companie. Am citit pe forum, postase cineva anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui yuppy

Kiki, in primul rand,in perioada in care von merge noi, nu vor fi atat de multe solicitari( la jumatatea lui iunie), plus ca ei iti vor oferi o camera cu vedere la mare NUMAI DACA AU DISPONIBILA,
Sa nu-mi spui ca tu cand mergi la receptie, nu le lasi si lor o atentie...10-20 euro, pt. a avea o camera Ok. De exemplu anul trecut am avut camera cu vedere la piscina, si ne-au dat la parter, cand am intrat in camera s esimtea mirosul de clor in camera foarte rau... am vorbit la receptie, i-am explicat ca copilul are un grad de alergie( mic, ce-i drept), si au fost foarte amabili. Tu nu ai procedat asa niciodata? Nu pot sa cred.....Diferenta este alta: unii recunosc, iar altii nu. REPET: ATATA TIMP CAT NU AFECTEAZA PE ALTCINEVA .....

Scuze ca dau buzna la topicul asta, de fapt il citesc de ceva vreme fiindca anul asta mergem si noi in Bulgaria, in premiera, dar uite, eu si sotul suntem 2 romani care niciodata nu dam nimic la receptie (nici bani, nici vin, nici nimic). Si avem pretentia sa primim ceea ce am platit. Daca nu primim, insistam pana primim, atata vreme cat platim niste servicii avem pretentia sa obtinem ceea ce am platit. Fara scandal, fara discutii inutile, doar ferm, clar si concis.
Acum 3 ani, in Turcia, platisem o camera la parter, vedere spre gradina. Am primit una la etaj 2, le-am explicat ca nu putem sta la et.2 fiindca nu avem cum urca cu copil, carut si restul arsenalului, a doua zi ne-au schimbat camera...fara sa dam nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

ce ziceti de ce s-a intamplat de 1 mai la bulgari?

Ildy Blanca Andreea (16.06.06) si Raul Felix (7.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mie mi se pare cusuta cu ata alba.

Nu stiu, nici nu ma prea intereseaza, in Duni n-are cum sa se intample decat daca e pe mana cu cel de la intrare . Si nici n-am X5 , X6 ca aia , Hyundai-Accent poate nu-i intereseaza

Pana la urma cine va fi in perioada 1-10 iulie in Duni?

Era cineva care achitase si nu primise voucherul (tot prin Giramondo), nu mai tin minte cine si n-am timp sa caut, l-ai primit,cand ti s-a spus ca-l vei primi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Roxana, eu, am achitat integral din 3 martie si nici in ziua de azi nu am vaucer.

Mergi la inceput